Jump to content

Victoria22

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Victoria22

 1. Omnivoor , bedankt voor het aanbieden op pixeldra. V.G. Victoria22.
 2. Er is van deze kant zeker wel belangstelling Vincent. Het geluid van je opname klinkt helder. V.G. Victoria22. P.S. Ga straks in de auto eens proberen of hij doorkomt, ga van Almere naar Haarlem.
 3. Vincent goedemorgen. Ik heb gisteren zoals aangegeven Chrome geinstalleerd , maar hetzelfde probleem doet zich voor , meerdere keren download mislukt repair download. Is het soms noodzakelijk om eerst bij Mediafire te registreren?
 4. Vincent dank voor je antwoord. Chrome heb ik wel eens gedownload vanwege een andere reden, maar was niet blij met alle mede programma,s die erbij zaten en vond het niet zo gebruikersvriendelijk als wat ik gewend was. Misschien ligt dat aan mijn leeftijd , maar zo heb ik het wel ervaren. V.G. Victoria22. P.S. hetzelfde gold voor andere browsers die ik geprobeerd heb.
 5. Goedenavond. Heeft iemand een idee waarom een download van mediafire vaak na meer dan 10 keer downloadrepair pas een gele balk onderin het scherm geeft ? Ik gebruik op verschillende computers windows 7 en 8.1 en daarbij internet explorer. V.G. Victoria22.
 6. Ik kan het begrijpen, maar We Transfer is wel heel langzaam in de download snelheid ( althans via internet Explorer).
 7. Hallo allen. Bedankt voor de respons. Paul, heb opera geprobeerd, maar daar lukte de downloads niet. Robin, dat was de gouden tip, downloaden gaat nu prima. V.G. Victoria22.
 8. Goedemorgen allen. Regelmatig krijg ik als ik zeezender geluiden op de computer wil downloaden de waarschuwing dat dat niet lukt omdat er een waarschuwing komt dat dit filter dat voorkomt . Als ik dan meer informatie aanklik krijg ik een onduidelijk scherm te zien van go microsoft waarvan ik niet begrijp wat ik daarmee aankan en wat te doen. Als iemand een oplossing voor dit probleem weet graag advies. Ik gebruik W8.1 op een laptop met internet explorer. V.G. Victoria22. P.S. ik heb hier op het forum naar dit probleem gezocht , maar niets gevonden.
 9. Victoria22

  Leuk om te lezen.

  Hallo Juul, leuk om dit te lezen. Even een kleine aanvulling. Volgens mij is de Communicator na de Trintelhaven niet naar Pampus vertrokken maar naar Almere en begon toen uit te zenden als Q the Beat om met de zender Rotterdam te bereiken waar een grote doelgroep van de zender aanwezig is. Als je met de auto in de buurt van het schip kwam dan spetterde de zender op de autoradio behoorlijk door op de buurtfrequenties. Onbewust heb ik waarschijnlijk een keer de ontvangst van de zender verstoord door een grote schotelantenne van voren te bekijken , met name de LNB. De schotel stond gewoon in het gras en het schijnt dat die gebruikt werd om het signaal dat naar ik meen vanuit Enschede naar de satelliet werd opgestraald te ontvangen en na bewerking als audiosignaal voor de zender te dienen. V.G. Victoria22.
 10. Goedenavond Vincent. Een vraagje , wat zijn de uitzenduren in Nederlandse tijd? Dat UTC en CET vind ik maar verwarrende texten. Op allerlei uren binnenshuis met een Grundig Satellit 700 iets geprobeerd te ontvangen , maar met de spriet was er niets te horen. Is het nodig om een buitenantenne te gebruiken in Almere? Ik probeerde de frequenties 3985 en 6005 Khz. V.G. Victoria22.
 11. Het is gelukt. V.G. Victoria22
 12. Goedemorgen Vincent. Was het niet mogelijk om de radio te laten repareren ? Of zou dat te duur worden t.o.v. de aankoopprijs ? V.G. Victoria 22.
 13. Theo, bedankt voor je tip over google chrome. Misschien ga ik dat installeren. V.G. Victoria22.
 14. Henk loves Veronica. Bedankt voor de tip, ik ga dat eens uitproberen op de betreffende computer (niet zijnde deze laptop). Fijne Jaarwisseling. Victoria22.
 15. Martin 1968, bedankt voor de reactie. Inderdaad, dan verschijnt een 1 maar dan kun je de file weer deleten. Jaap ook bedankt voor je reactie, fijn dat het aangepäst gaat worden. Sorry voor de onderstreepte tekst, mijn toetsenbord heeft soms rare trekjes waarbij de dubbele punt komma enz ook fout zijn. V.G. Victoria22.
 16. Jaap goedemorgen. Allereerst hartelijk dank voor al deze programma,s, geweldig dat er zoveel beschikbaar is. Ik heb een verzoek, indien er zoveel files in een bericht staan is het dan mogelijk om ze een nummer te geven zodat er zichtbaar bij te houden is welke files ik gedownload heb? Zippyshare laat namelijk niet zien welke als laatste gedownload is. Of heeft iemand anders nog een tip om dit makkelijk bij te houden. V.G. Victoria22.
 17. scannen0002.pdf Goedenavond. Ik vond in een oude catalogus van Lindberg een model wat wel erg veel op de Galaxy lijkt , of heb ik het mis? V.G. Victoria22. Bronvermelding : een oude Lindberg catalogus, scannen0002.pdf
 18. Dank voor je antwoord Vincent. Victoria22.
 19. Goedemorgen Vincent. Interessant wat hier te zien is via een Perseus ontvanger. Heb even op internet zitten kijken en heb de ontvanger bekeken, dat ziet er indrukwekkend uit. Niet dat ik dit direct zou doen, maar is het interessant om zo een type ontvanger aan te schaffen ? Dit bedoel ik omdat ik begrepen heb dat er veel minder van de korte golf gebruik gemaakt wordt en ik niet weet of er nog regelmatig gebruik wordt gemaakt van DRM. Heb geen ontvanger voor DRM of SDR vandaar mijn vraag. V.G. Victoria22 Almere.
 20. Hallo . Is er iemand die nog opnames beschikbaar heeft van Henk Terlingen, hij had vroeger op hilversum 3 programma,s onder de naam van Hulleky Dulleky (misschien klopt de spelling niet, dat weet ik niet meer precies). Het zou voor mij leuk zijn om dat nog eens te horen. V.G. Jan Wouda.
 21. Prachtig deze georganiseerde puinhoop, het doet me denken aan de tijd dat we in het weekend als er niet veel werk was bij het gereedschapmagazijn naar deze shows luisterden. Heel leuk. V.G. Jan
 22. Goedemorgen Juul , bedankt voor het welkomsbericht. Inderdaad, zelfbouw vind ik nog steeds leuk. Sinds de tijd dat de LTS in haarlem bezocht werd en de leerlingen een goedkoper collectief abonnement op Elektuur konden aanschaffen werd het leuk. Met verhuizingen zijn er een heleboel van deze bladen opgeruimd, maar in de afgelopen jaren via verschillende aanbieders toch weer de gewenste jaargangen verkregen. Ik vind het jammer dat er in de loop van de tijd minder electronica winkels voor wat betreft de onderdelen beschikbaar zijn,soms is het wel mogelijk om bepaalde onderdelen die hier moeizaam te vinden zijn uit China te laten komen. Uit mijn verleden had ik nog een platenspeler die ik ooit van mijn ouders had gekregen toen ik in 1969 van de LTS kwam, echter deze was in de loop van de jaren voor onderdelen gebruikt. Het was een 202 Electronic. Op een gegeven moment heb ik deze weer opgeknapt met een gebruikte die ik voor 15 Euro op internet vond. Vandaar het zelfbouwproject van de M.D. voorversterker. V.G. Jan Wouda.
 23. Harmen, badank voor de respons. V.G. Jan Wouda.
 24. Victoria22

  Even voorstellen.

  Hallo allen. Zal me even voorstellen, ben Jan Wouda (Victoria22), ben gepensioneerd en woonachtig in Almere. Heb de zeezendertijd erg bewust meegemaakt en had dat niet willen missen. Vandaar mijn aanmelding voor dit forum. De laatste tijd veel bezig met electronica zelfbouwprojecten zoals een koptelefoonversterker en een MD platenspeler voorversterker. Daarnaast ben ik ook actief met DAB+ ontvangst, daarvoor een Dual ontvanger aangeschaft + een heuse verticale 7 elements buiten antenne met rotor. Dit was mijn introductie. V.G. Jan Wouda.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.