Jump to content

arno

Leden
 • Posts

  365
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

arno's Achievements

Bijdrager

Bijdrager (5/14)

 • Gespreksstarter Rare
 • Goede reageerder
 • Toegewijd
 • Erg populair Rare
 • Eerste bericht

Recent Badges

171

Reputation

 1. Tom Blomberg had in die tijd volgens mij ook een programma waarin de actuele hits uit diverse hitlijsten werden gedraaid. Zijn daar eventueel nog opnamens van?
 2. Heel veel dank hiervoor, Robin!
 3. Heeft iemand toevallig de begintune van "Keek Op De Week" in mp3-format? Alvast dank voor het uploaden hiervan!
 4. Weer twee heerlijke Avondspitsen.....wat blijf ik dit unieke programma toch missen in het huidige radiolandschap....gevarieerd, inhoudelijk en met liefde voor muziek....het talent van Frits Spits is en blijf ongeëvenaard maar je zou toch denken dat ook in deze tijd er mensen zouden moeten zijn die een dergelijke radioprogramma kunnen maken en met dezelfde toewijding kunnen brengen.....maar vermoedelijk klink ik nu zelf als een oude grammofoonplaat Dank weer voor deze afleveringen, Moby!
 5. Wat me altijd zo opvalt als ik programma's van Ferry Maat terugluister is dat ze altijd nog zo fris klinken...helemaal niet gedateerd in mijn oren (of zou ik echt oud worden 😉)...blijft een klasse DJ..... Dank weer voor deze, Moby!
 6. Fijn dat je dit beeld in deze podcast bijstelt / nuanceert, Tim .... in die zin is je podcast ook voor mij leerzaam....
 7. Veel dank voor het delen van de link, Peter! Fantastisch podcast...zie de komende delen graag tegemoet. Leuk dat je ook Frits Spits gesproken hebt voor de podcast die een mooie nuance weergeeft aan het Betonuur van Alfred.
 8. Zojuist de tweede Podcast-aflevering geluisterd van Tim Op De Broek over de legendarische Alfred Lagarde. Hierin komt (wat mij betreft ook de legendarische) Peter Holland uitgebreid aan het woord over Alfred. Voor hem is destijds een afscheidsmontage gemaakt bij zijn vertrek bij Veronica. Heeft iemand deze toevallig en is bereid deze te delen? Alvast veel dank hiervoor.
 9. Zo'n ontzettend goede herinneringen aan deze uitzendingen. Dank, Martinja, voor het beschikbaar stellen hiervan.....
 10. Zijn er (geluids)opnames gemaakt van deze presentatie?
 11. Sluit ik me graag bij aan....Peter van Dam.....fijne DJ, prachtige stem....erg jammer dat hij niet meer onder ons is.....
 12. Ach, wat ontzettend leuk om hen weer te horen. Dank voor deze upload, Moby!
 13. Dank hiervoor, Moby....ook weer fijn om de stem van Aad Bos te horen....
 14. Veel dank hiervoor, Bertus! Fijn om dit terug te kunnen luisteren...
×
×
 • Create New...