Jump to content

Piejotterr

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  The Netherlands
 • Interests
  Music, Nature, Movies, Documentary.

Contact Methods

 • Facebook
  Pieter Meulendijks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Piejotterr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Ik heb de eerste pagina's gelezen en vraag me dan af wat is fictie en wat niet. Mijn indruk is dat het niet alleen de namen zijn die gefingeerd zijn maar ook de feiten. Het vertelt meer als hoe Will of wie dan ook de sixties beleefd hebben. Het lijkt meer op een opsomming van hoeveel en waar, en met wie men het gedaan heeft. Dat vraag ik me ook af na de eerste pagina's te hebben gelezen. Sensationeel aangekondigd, maar als je het begin leest heb je al snel de indruk dat die waarheid nog niet zo waar hoeft te zijn. (los van de verzonnen namen) Ik vind het begin zeer chaotisch overkomen. Een grote hoeveelheid aan opsomming van de losse zeden en al de drank. En ja ik wist al dat Gert en Hermien voor dat ze in de heer waren er " wel pap van lusten" Dat is geen nieuws.
 2. Dank je Juul De top 3 van een luisteraar kwam ik vrijwel elk programma voor van de avonduitzendigen. Mijn top3 tje is vermoedelijk half-eind maart 1972 of half-eind maart 1973 behandeld. Dat is alles wat ik kan zeggen hierover. Ik ga nog speuren of ik hierover iets kan vinden in mijn muziek archief. Hallo Juul Zag een typefout in mijn bericht , sorry Eerste zin moet zijn : De top 3 van een luisteraar kwam in vrijwel elk programma voor van zijn avonduitzendingen.
 3. Hallo Zoek zoveel mogelijk naar oude programma's van Frans van der Beek. Dacht dat hij altijd uitzond rond 21:00 op Veronica. Speciaal zoek ik naar de uitzendingen met de top 3 tjes van luisteraars. Twee keer kwamen mijn verzoekjes aan bod, als ik dat nog ooit zou terugvinden? Al weet ik de data niet meer, waarschijnlijk is een van de uitzendingen geweest in maart. Tussen 1971-1974 Groet, Piejotter
 4. Dank voor je antwoord Gerrit, ik ga aan de slag en hoop dan snel te genieten van muziek en jeugdsentiment. Groet, Piejotter
 5. Hallo mijnheer Roos. Dank voor je antwoord, Maar kun je mij in het algemeen zeggen hoe ik files open die gepost worden. Bijvoorbeeld de laatste die jijzelf gepost hebt. Als ik op de link klik kom ik op een pagina waar men je verzoekt een programma te downloaden. Dat had ik gedaan en toen had ik die extra balk op mijn scherm die ik niet leuk vind. Mijn vraag aan jou heb ik een speciaal programma nodig om deze files te openen. Een converter of wat dan ook? En wat gebruik jijzelf om de links te openen en hoe doe je dat? Bijvoorbaat dank Groet, Piejotter.
 6. Hoi Vincent, Ik wil graag de links openen en beluisteren of downloaden maar dan kom ik dus op een pagina voor convert files en mij word gevraagd dat programma te downloaden . Wat ik deed maar met die vervelende extra balk op je scherm. Hoe kan ik op een simpele manier je links openen of downloaden zodat ik ze kan beluisteren.? Groet, Pieter.
×
×
 • Create New...