Spring naar bijdragen

Adriano

Leden
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

Over Adriano

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

574 profielweergaven
 1. Zijn de andere uren er ook nog? Dit is namelijk die feestelijke uitzending omdat de VOO net het bericht gekregen had dat ze de B-status toegekend hebben gekregen.
 2. Ik ben al enige tijd op zoek naar dit Osmonds special. Zouden deze opnames nog een keer beschikbaar gesteld kunnen worden? Bij voorbaat dank.
 3. Van de Top 100 aller tijden van 11 juni 1973 mis ik nog het eerste uur, tussen 10 en 11 uur, gepresenteerd door Tineke. Heeft iemand die nog voor mij? Ik vind het overigens een wonder dat Tineke nog steeds op de radio te beluisteren is, dagelijks tussen 12 en 14 uur op NPO radio 5 (alleen deze maand niet, want ze is op vakantie).
 4. Adriano

  Top 100 1965 Tros

  Het is een paar keer voorgekomen, na anderhalf uur downloaden, 98 procent is binnen, en dan klapt ie eruit!!!!! FRUSTEREND!!!!!!!!!!!!!
 5. Adriano

  Cees Sorgdrager (1936-2017)

  Ik kende Cees Sorgdrager ook als (mede-)presentator van het populair wetenschappelijke programma Horizon, in de jaren 70. Dit deed hij voor dat hij naar Den Haag Vandaag ging.
 6. Adriano

  Europa Radio

  Ik heb het probleem kunnen oplossen door een andere brouwser, te weten, Mozilla Firefox, te installeren. Tot dusver gebruikte ik Google Chrome, maar dat was een verouderde versie, en is op mijn computer (met Windows Vista) niet te upgraden. Dat kan dus de reden zijn. Firefox werkt wel, maar nog vrij moeizaam, maar deze bestanden heb ik inmiddels kunnen downloaden. Allen hartelijke dan voor de reactie, en wat mij betreft, versturen via wetransfer is niet nodig.
 7. Adriano

  Europa Radio

  Toe, kan iemand mij vertellen wat ik doen moet om weer op 'Pixeldrain' te komen? Ik krijg momenteel nog steeds de mededeling 'Deze site is niet bereikbaar'. Anderen zeggen dat het bij hun wel gewoon werkt, maar waarom bij mij niet? Ik krijg iedere keer het volgende:
 8. Adriano

  Europa Radio

  Sinds enkele dagen kan ik de 'pixeldrain' pagina's niet meer bereiken, waardoor ik ook niets meer kan downloaden. Is dit een tijdelijk probleem, of moet ik iets doen om weer toegang te verkrijgen? Wat kan ik het beste doen, heeft iemand hier een oplossing voor?
 9. Er is ook een deel 5, deze ging over de tijd van Veronica als publieke omroep (dus als VOO). Er werd in dit deel ook een blik geworpen op de toekomst van zowel Veronica als de radio in het algemeen. De vier delen hier is een mooi afgerond geheel over de zeezender-periode. Bedankt voor het plaatsen, Tino
 10. Dat het Eurovisie Songfestival op 2 april 1977 niet doorging was het gevolg van een staking bij de BBC, als ik mij goed herinner. Het evenement was later, op 7 mei, alsnog doorgegaan.
 11. Dit bestand is niet toegankelijk omdat het met een wachtwoord is afgeschermd (zoals met alle zip-bestanden van Azanorak). Weet iemand dit wachtwoord en/of hoe men hier aan komt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.