Jump to content

Adriano

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Adriano

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

837 profile views
 1. Zijn de andere uren er ook nog? Dit is namelijk die feestelijke uitzending omdat de VOO net het bericht gekregen had dat ze de B-status toegekend hebben gekregen.
 2. Ik ben al enige tijd op zoek naar dit Osmonds special. Zouden deze opnames nog een keer beschikbaar gesteld kunnen worden? Bij voorbaat dank.
 3. Van de Top 100 aller tijden van 11 juni 1973 mis ik nog het eerste uur, tussen 10 en 11 uur, gepresenteerd door Tineke. Heeft iemand die nog voor mij? Ik vind het overigens een wonder dat Tineke nog steeds op de radio te beluisteren is, dagelijks tussen 12 en 14 uur op NPO radio 5 (alleen deze maand niet, want ze is op vakantie).
 4. Het is een paar keer voorgekomen, na anderhalf uur downloaden, 98 procent is binnen, en dan klapt ie eruit!!!!! FRUSTEREND!!!!!!!!!!!!!
 5. Ik kende Cees Sorgdrager ook als (mede-)presentator van het populair wetenschappelijke programma Horizon, in de jaren 70. Dit deed hij voor dat hij naar Den Haag Vandaag ging.
 6. Ik heb het probleem kunnen oplossen door een andere brouwser, te weten, Mozilla Firefox, te installeren. Tot dusver gebruikte ik Google Chrome, maar dat was een verouderde versie, en is op mijn computer (met Windows Vista) niet te upgraden. Dat kan dus de reden zijn. Firefox werkt wel, maar nog vrij moeizaam, maar deze bestanden heb ik inmiddels kunnen downloaden. Allen hartelijke dan voor de reactie, en wat mij betreft, versturen via wetransfer is niet nodig.
 7. Toe, kan iemand mij vertellen wat ik doen moet om weer op 'Pixeldrain' te komen? Ik krijg momenteel nog steeds de mededeling 'Deze site is niet bereikbaar'. Anderen zeggen dat het bij hun wel gewoon werkt, maar waarom bij mij niet? Ik krijg iedere keer het volgende:
 8. Sinds enkele dagen kan ik de 'pixeldrain' pagina's niet meer bereiken, waardoor ik ook niets meer kan downloaden. Is dit een tijdelijk probleem, of moet ik iets doen om weer toegang te verkrijgen? Wat kan ik het beste doen, heeft iemand hier een oplossing voor?
 9. Er is ook een deel 5, deze ging over de tijd van Veronica als publieke omroep (dus als VOO). Er werd in dit deel ook een blik geworpen op de toekomst van zowel Veronica als de radio in het algemeen. De vier delen hier is een mooi afgerond geheel over de zeezender-periode. Bedankt voor het plaatsen, Tino
 10. Dat het Eurovisie Songfestival op 2 april 1977 niet doorging was het gevolg van een staking bij de BBC, als ik mij goed herinner. Het evenement was later, op 7 mei, alsnog doorgegaan.
 11. Dit bestand is niet toegankelijk omdat het met een wachtwoord is afgeschermd (zoals met alle zip-bestanden van Azanorak). Weet iemand dit wachtwoord en/of hoe men hier aan komt?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.