Jump to content

NietTomBlomberg2

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About NietTomBlomberg2

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heel erg bedankt! Was een prachtige dag gisteren. Nu gevangen voor de eeuwigheid. Love it
 2. Is er iemand die de Avondspits heeft met Paul de Leeuw als gast? In mijn herinnering was dat geweldig. Met gasten in de studio die vragen mochten stellen. Was rond 93/94 gok ik
 3. Heeft iemand toevallig de eerste uitzending van Stenders Vroeg op 3FM?
 4. Ik heb misschien een maffe vraag...maar ik heb erg goede herinneringen aan de eerste horizontale jaren van 3FM. Dus beginnen met de Breakfast Club en eindigen met Avondspits (na de EO luisterde ik niet;) ) Heeft iemand zo'n complete dag? Dat zou fantastisch zijn Groet!
 5. Fantastisch! DANK DANK DANK En wat was de vormgeving van Yorin toch ontzettend goed....
 6. Beste mensen, Puur voor sentimentele redenen. Wie o wie heeft de uitzending van Carola Hamer op 3FM op 24 december (meen ik) over The Beatles Flexi Kerst singles. Was een geweldige special die ik woord voor woord mee kan spreken. Punt is; ik ben de tape jaren geleden tijdens een chaotische verhuizing kwijt geraakt en ik zou er veel voor over hebben om het opnieuw in mijn bezit te krijgen. Wie heeft die show destijds opgenomen?...
 7. Grote genade. Zelden zoveel bullshit bij elkaar gelezen!
 8. Heeft iemand toevallig airchecks van Chris Evans tijdens zijn breakfast shows bij BBC Radio 1? Groet!
 9. Beste mensen, Voor The Beatles Fanclub ben ik bezig een mooi archief aan te maken over het album Sgt. Pepper. Nu is dat album voor het eerst gedraaid op Radio London en ik vroeg me of daar airchecks van zijn? Ook heeft Kenny Everett Strawberry Fields als eerste mogen draaien op Radio London. Zijn daar ook nog opname van? Groet!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.