Jump to content

jarno1973

Members
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

235 Excellent

1 Follower

About jarno1973

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Echt heel leuk die top 100 jaaroverzichten. Morgen die vandere mijn geboortejaar?
 2. De top 40 van vandaag staat er nu al op. Je kunt alle top 40's luisteren en downloaden van 2019, vanaf week 1 tot aan nu. En zonder nieuws en reclame. Zo duurt de top 40 niet 4 uur, maar 3 uur. Bedankt voor al dat werk pieterdecker en ik hoop dat je dat nog lang blijft doen. Ik luister er iedere week met veel plezier naar. Hier de link https://pieterdecker-2.stackstorage.com/s/QRxzxWH9MAZLIxv en downloaden maar
 3. wat weet je dat nog goed. Ja bij Rick die deed tussen de middag een spel dat heette Brainstorm, en hij deed als eerste de flitsers opnoemen bij de verkeersinfomatie. En ik vond die jingle altijd zo leuk waar hij mee begon. "maandag dinsdag woensdag en donderdag en vrijdag" op de maat van een rapnummer was dat geloof ik, welke weet ik zo gauw niet En bij Barry kwam altijd als laatste op de valreep, dat heeft mij echt een hoop slaap en nachtrust gekost. Ik vond dat altijd mooi om naar te luisteren , van die mensen die iets goed wilde maken voordat de uitzending was afgelopen.
 4. Heel veel dank weer. Hierbij de lijst met alle nummers die komen. epic-80s-top-500-radio-veronica-september-2019.pdf
 5. Het is inmiddels 14 september en na 24 Compilatie afleveringen is er nog steeds nieuwe aflevering gekomen. Waarom zou dat zijn?
 6. Op de site NPO radio2.nl bij gemist
 7. Nu doet ie het weer. Er was een storing met die upload site
 8. Die van Peter Tee Tee Tee Teekamp is leuk, op de maat van Mel & Kim Respectabele.
 9. Robert Long was toen de opvolger van Muziek Mozaïek met Willem Duys.
 10. Ik blijf het knap vinden wat Felix deed. Negen plaatjes draaien plus 2 a a kanten, dus 11 liedjes in een half uur. En dan met 2 pick-ups en zo die liedjes inkorten. Mooie uitzending was het. In het eerste uur bellen met die mensen om die nummers, die sneeuwberichten. En die Paul van der Lugt steeds er tussen door met verkeersinformatie, die het programma steeds onderbrak. Tot ergenis van Peter en Felix. En n wel leuke liedjes in de lijst. Ik vind het echt zo gaaf dat je nog steeds naar die programma's van vroeger kan luisteren.
 11. Dat was de cd van For Those Who Like tot Groove, naar het gelijknamige radio 3 programma van Robin Alberts. In plaats daarvan kwam de klassieke uitvoering van Carmina Burana op de dubbelcd. Ik herinner me nog dat Fortuna een andere versie had gemaakt. Precies dezelfde tekst, zelfde wijs maar dan alleen andere tonen van de zang. Maar dat leek er nog teveel op en werd ook afgekeurd. Ik heb de singles nog van bijde. Die van Fortuna hadden mijn collega's en ik toen kado gekregen bij die platenmaatschappij. En die andere heb ik meteen gekocht toen het nieuws bekend werd dat ze uit de handel zouden worden genomen. Die van Fortuna vind ik wel de mooiste.
 12. Bedankt voor deze top 40 nog. Ik vind deze heel leuk. Liedjes van Mannenkoor Karrenspoor, en Johnny die er net uit was maar gelukkig kwam de nieuwe van Johnny nieuw binnen en hoorde je hem met Alie-Mentatie De 2 Oh fortuna's die niet gedraaid mochten worden. Nou dat was wat! Ik werkte bij een platenmaatschappij, ergens in Hilversum, en.alle verzamel cd's waar dat liedje op stond moesten worden weggehaald en er dezelfde cds kwamen daarvoor terug. Alleen in plaats van Oh Fortuna stond een ander liedje op. Een heleboel dozen met treden cd's moesten toen weg. Wat er ook.in.de top 40.stond is Guns 'n Roses met November Rain, die werd toen geen grote hit. Maar eind van het jaar in november kwam die uit, en toen werd het wel een grote hit, echt een klassieker. Tears in Heaven van Eric Clapton stond er ook in, maar zou later door mtv Unpluged nog een grotere hit worden. Wet Wet Wet met Goodnight Girl zou 2 jaar later ook weer terug komen in de '94 versie, en daarmee een alarmschijf scoren. Echt een mooie lijst met van alles wat, U2 ook erin met One, en een cover van hun: I Still Haven't Found What I'm Looking Forvan Badesalz. Wat zullen ze daar trots op zijn geweest. En nog veel meer van die mooie platen. En toen wisten we natuurlijk niet dat Erik de Zwart en al die andere Veronica sterren een half jaar later bij 538 zouden beginnen. Echt bedankt voor deze upload.
 13. Bedankt weer. Nog steeds fijn dat je iedere week dat weer doet.
 14. Jammer maar helaas. Maar de lijst werd 's avonds herhaald dus alle liedjes staan er wel op.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.