Jump to content

jarno1973

Members
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 Excellent

About jarno1973

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja dat was de eerste. Ik weet nog goed dat Erik de Zwar zei dat dat een mooi verjaardagscadeau wassen, dat hij de top 40 weer mocht presenteren. Ik heb nog mee gedaan aan dat spel toen, die top 40 toto. En ik had toen gewonnen, als prijs mocht ik toen naar de studio komen in Bussum om de winnaars voor te lezen. Dat was toen op 2 juli 1993. Ik weet alles nog precies, ik was zo zenuwachtig om op de radio te komen. Ik hadden zelfs toen geloof ik de verkeerde oplossing opgelezen. Ik heb het toen niet opgenomen. Maar wat er in de studio gebeurde, en de liedjes ik weet het allemaal nog precies.
 2. Bedankt Pieter voor die leuke uren.
 3. Hoi Melle, .zou je deze nog een keer willen plaatsen? Groetjes
 4. Ik hoop ook van Roulette 103, van de Rouleerende 36.
 5. Eind jaren 90 deed de tros het zelfde, toen met de Nationale Hitparade. Die werd toen uitgezonden op donderdag op radio 3, gepresenteerd door Peter Teekamp en Martijn Krabbe. En de zaterdag daarna zaten die zelfde twee op radio 1 weer die zelfde lijst te presenteren. Dat was een actie omdat er op 1 sport moest komen volgens de tros. Daarom deden ze dan op radio 1 die lijst omdat dat eigenlijk op 3 moest komen Ik vond het niet erg, want ik vond die muziek, Peter en Martijn zo leuk, dat ik er zaterdag weer lekker voor ging zitten.
 6. Stop maar met zoeken. Hier is ie. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/YLM0gPB8oLsGaO5 Met dank aan Eergisteren.
 7. Ik heb die, maar ik ben weekendje weg. Als die er na de Pinksteren niet op staat dan zet ik die er weer op. Groetjes
 8. Oh leuk! Kan je misschien die uren die daarna kwamen er achteraan doen? Die van 19.00 tot 22.00? Dan is dat een hele dag. Bedankt voor het plaatsen Dave, en ook voor die andere dingen.
 9. Hoi. Deze net gemist. Zou die nog een keer mogen komen? Alvast bedankt
 10. Bedankt Dave! En dan is de top 3 nog te horen bij Curry en.Van Inkel na 19.00 toch?
 11. Heel veel dank Pieter voor het beschikbaar stellen. En ook voor al die mooie andere dingen die je geupload heb, zoals van qmuziek. Vroeger luisterde ik altijd naar die lijstjes, maar tegenwoordig geen radio op mijn werk en kan ik ze niet meer luisteren. Maar dankzij jou kan dat weer omdat je ze op de site zet, ik ben er zo gelukkig mee. Bedankt!
 12. Echt super bedankt Peter! Wat een prachtige verzameling.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.