Jump to content

jarno1973

Members
 • Posts

  401
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jarno1973's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Reacting Well
 • Very Popular Rare
 • Dedicated
 • Conversation Starter Rare
 • First Post

Recent Badges

517

Reputation

 1. De datum is gebaseerd op de zaterdag dat de top 40 werd uitgezonden, toen het nog op zee was. Daarom staat steeds de datum van zaterdag op het gedrukte exemplaar.
 2. Ja op 4 oktober begon de programmering, op de dag van de grote Bijlmer ramp. En maandag kwam de eerste uitzending. Iedere doordeweekse dag van 15.00 en 17.00. Bij het Station. Leuke programma's toen. Ik herinner me nog THE breakfast club, Arbeidsvitaminen, denk aan Henk, Carola, Magic Friends en Rinkeldekinkel. En zaterdag Veronica, zondag TROS.
 3. En natuurlijk bijna 30 jaar geleden met Peter Plaisier samen The Magic Friends op radio 3
 4. Dat er geen uitzending was van de Dik voormekaar show had te maken met wat er op 11 september gebeurt was.
 5. Dat waren de uren van Langs de lijn, die kreeg Veronica voor die gelegenheid.
 6. Oh die is mooi Ben, die wilde ik altijd nog eens naar luisteren. Bedankt!
 7. Haha ik weet nog dat Bart van Leeuwen zei, dat hij geen grappen mag maken over Michael Jackson, dat staat zo in zijn contact
 8. De eerste is van 2/5/1981 De alarmschijf was toen Morning train. De tweede is een beetje raar. Dan komt steeds de reclame van Lois Lois Lois, gevolgd door Dancing with tears in my eyes. De B kant precies hetzelfde. Lois Lois Lois, met daarna Let's hear it for the boys. Gevolgd door een paar nummers, en weer Lois Lois Lois, en Let's hear it for the boys.
 9. Er waren etherfrequentie veilingen. En radio 10 had de veiling verloren. Talpa had de veiling gewonnen geloof ik, maar ze hadden besloten om toch radio 10 erop te laten. Bart van Leeuwen en Ferry Maat werkte daar toen pas. Maar iemand, weet niet meer wie, had iets gezegd over John de Mol, iets niet zo leuks. En toen werd de zender onmiddellijk van de frequentie afgegooid, en begon daar radio 103 gouwe ouwe zender. Toen een paar maanden later kwam op die plek Radio Veronica. En gingen Bart van Leeuwen en ferry Maat van 10 naar Veronica. Zo ongeveer is het gegaan.
 10. Oh leuk Ben, ja was echt een top team van Radio 10 FM, jammer dat het maar kort duurde. Bedankt voor het delen. Echt leuk om het te horen.
 11. Ja Bart van Leeuwen en Ferry Maat zijn beiden te horen geweest bij radio 10. Niet lang nadat radio 10 hun fm frequentie kwijt raakte vertrokken beide heren, om weer bij radio Veronica te beginnen.
 12. Bedankt. Nu wel alle platen helemaal doordat het programma een uur langer duurt. Dat word extra lang genieten.
 13. Dat is de top 40 gedateerd op 6 december uitgezonden op 5 december. Op het gedrukte exemplaar staat altijd de datum van de dag daarna. Het grappige is, ik weet mij nog te herinneren dat Adam Curry het niet zo leuk vond dat de alarmschijf van vorige week op nummer 40 binnen kwam. Hij riep op of dat de mensen nog het plaatje wilden gaan kopen, kwam waarschijnlijk omdat Adam het als alarmschijf had gekozen.
 14. Het is radio 2. Veronica had daar de uurtjes tussen 17.00 en 19.00
×
×
 • Create New...