Jump to content

jarno1973

Members
 • Posts

  403
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jarno1973

 1. Dankjewel Dave voor die fijne top 40.
 2. De datum is gebaseerd op de zaterdag dat de top 40 werd uitgezonden, toen het nog op zee was. Daarom staat steeds de datum van zaterdag op het gedrukte exemplaar.
 3. Ja op 4 oktober begon de programmering, op de dag van de grote Bijlmer ramp. En maandag kwam de eerste uitzending. Iedere doordeweekse dag van 15.00 en 17.00. Bij het Station. Leuke programma's toen. Ik herinner me nog THE breakfast club, Arbeidsvitaminen, denk aan Henk, Carola, Magic Friends en Rinkeldekinkel. En zaterdag Veronica, zondag TROS.
 4. En natuurlijk bijna 30 jaar geleden met Peter Plaisier samen The Magic Friends op radio 3
 5. Dat er geen uitzending was van de Dik voormekaar show had te maken met wat er op 11 september gebeurt was.
 6. Dat waren de uren van Langs de lijn, die kreeg Veronica voor die gelegenheid.
 7. Oh die is mooi Ben, die wilde ik altijd nog eens naar luisteren. Bedankt!
 8. Haha ik weet nog dat Bart van Leeuwen zei, dat hij geen grappen mag maken over Michael Jackson, dat staat zo in zijn contact
 9. De eerste is van 2/5/1981 De alarmschijf was toen Morning train. De tweede is een beetje raar. Dan komt steeds de reclame van Lois Lois Lois, gevolgd door Dancing with tears in my eyes. De B kant precies hetzelfde. Lois Lois Lois, met daarna Let's hear it for the boys. Gevolgd door een paar nummers, en weer Lois Lois Lois, en Let's hear it for the boys.
 10. Er waren etherfrequentie veilingen. En radio 10 had de veiling verloren. Talpa had de veiling gewonnen geloof ik, maar ze hadden besloten om toch radio 10 erop te laten. Bart van Leeuwen en Ferry Maat werkte daar toen pas. Maar iemand, weet niet meer wie, had iets gezegd over John de Mol, iets niet zo leuks. En toen werd de zender onmiddellijk van de frequentie afgegooid, en begon daar radio 103 gouwe ouwe zender. Toen een paar maanden later kwam op die plek Radio Veronica. En gingen Bart van Leeuwen en ferry Maat van 10 naar Veronica. Zo ongeveer is het gegaan.
 11. Oh leuk Ben, ja was echt een top team van Radio 10 FM, jammer dat het maar kort duurde. Bedankt voor het delen. Echt leuk om het te horen.
 12. Ja Bart van Leeuwen en Ferry Maat zijn beiden te horen geweest bij radio 10. Niet lang nadat radio 10 hun fm frequentie kwijt raakte vertrokken beide heren, om weer bij radio Veronica te beginnen.
 13. Bedankt. Nu wel alle platen helemaal doordat het programma een uur langer duurt. Dat word extra lang genieten.
 14. Dat is de top 40 gedateerd op 6 december uitgezonden op 5 december. Op het gedrukte exemplaar staat altijd de datum van de dag daarna. Het grappige is, ik weet mij nog te herinneren dat Adam Curry het niet zo leuk vond dat de alarmschijf van vorige week op nummer 40 binnen kwam. Hij riep op of dat de mensen nog het plaatje wilden gaan kopen, kwam waarschijnlijk omdat Adam het als alarmschijf had gekozen.
 15. Het is radio 2. Veronica had daar de uurtjes tussen 17.00 en 19.00
 16. Ik vond het schitterend. Gisteren toen had ik een lange autorit, en had het aan staan. Normaal hou ik niet zo van lang autorijden, maar met dat programma is de tijd omgevlogen. Echt vakkundig doet ferry de show. En ook leuk om te horen hoe hij het red om in 3 uur al die 50 platen te draaien Ferry had het een keer over my 100 80's, ik denk dat die volgende maand met de kerst uitgezonden wordt. Nogmaals bedankt voor het opnemen.
 17. Dankjewel. Die van een paar maanden geleden was ook zo mooi van de Monique top 50.
 18. Bedankt Ben, heel mooi om te zien!
 19. De hitlijst deed de tros nog een keer, omdat 1964 het jaar was dat de Tros werd opgericht. Het was wel dezelfde lijst, maar dan opnieuw gepresenteerd.
 20. Dit is een oud berichtje, zaterdag komt de top 40 en tipparade van 1970, En Dave doet de top 40 van 1987, dat gaat weer een mooi weekend worden bij extra gold.
 21. Rozemarijn presenteert Ekdom in de nacht. Maar leuk dat je erbij hebt David. Groetjes
×
×
 • Create New...