Jump to content

jarno1973

Members
 • Posts

  388
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jarno1973

 1. Dat is de top 40 gedateerd op 6 december uitgezonden op 5 december. Op het gedrukte exemplaar staat altijd de datum van de dag daarna. Het grappige is, ik weet mij nog te herinneren dat Adam Curry het niet zo leuk vond dat de alarmschijf van vorige week op nummer 40 binnen kwam. Hij riep op of dat de mensen nog het plaatje wilden gaan kopen, kwam waarschijnlijk omdat Adam het als alarmschijf had gekozen.
 2. Het is radio 2. Veronica had daar de uurtjes tussen 17.00 en 19.00
 3. Ik vond het schitterend. Gisteren toen had ik een lange autorit, en had het aan staan. Normaal hou ik niet zo van lang autorijden, maar met dat programma is de tijd omgevlogen. Echt vakkundig doet ferry de show. En ook leuk om te horen hoe hij het red om in 3 uur al die 50 platen te draaien Ferry had het een keer over my 100 80's, ik denk dat die volgende maand met de kerst uitgezonden wordt. Nogmaals bedankt voor het opnemen.
 4. Dankjewel. Die van een paar maanden geleden was ook zo mooi van de Monique top 50.
 5. Bedankt Ben, heel mooi om te zien!
 6. De hitlijst deed de tros nog een keer, omdat 1964 het jaar was dat de Tros werd opgericht. Het was wel dezelfde lijst, maar dan opnieuw gepresenteerd.
 7. Dit is een oud berichtje, zaterdag komt de top 40 en tipparade van 1970, En Dave doet de top 40 van 1987, dat gaat weer een mooi weekend worden bij extra gold.
 8. Rozemarijn presenteert Ekdom in de nacht. Maar leuk dat je erbij hebt David. Groetjes
 9. Fijne vakantie David en bedankt voor die mooie programma's.
 10. Ik vind het programma vanMichiel en Erik Jan zo leuk
 11. Er staan best wel veel op mixcloud, Max heeft die op zijn account
 12. En deze nummers komen allemaal voorbij. https://www.hitnoteringen.nl/hitlijsten/radio-10-zomer-top-100110/2011 Wat leuk om deze lijst te horen uit 2011. Bedankt voor het delen.
 13. Stenders was ook weggegaan omdat het muziek beleid anders zou worden. Hij las toen een interne mail voor in de uitzending. Met meer Guus Meeuwis en Marco Borsato vanaf 18 april. Toen Stenders weg was deed Jeroen Kijk in de Vegte nog het laatste staarte ochtend show bij Yorin FM, totdat het Caz ging heten.
 14. Gaat ie misschien morgen wel delen. Iedere keer weer een stukje. Mooie top 40 met Gijs hoor
 15. Ze werken wel hoor Tim. Maar volgens mij zijn deze uitgezonden op 3fm in plaats van Yorin FM
 16. Het klopt wel. De bestanden zijn ingepakt, als je het download en uitpakt zie je wat er allemaal in staat.
 17. Bedankt weer voor al het moois van 1986. Dit was het jaar waarin ik voor het eerst naar de radio ging luisteren, en met muziek bezig ging houden. En tevens ook de eerste Grandmix die ik hoorde, ik vond het helemaal geweldig. Eerst de top 100 en toen de Grandmix. Ik heb nog een leuk filmpje gevonden, Ben Liebrand ging de volgende dag ff langs het programma Tineke om over de mix te vertellen. Op naar 1987, dat we weer van al dat moois mogen genieten.
 18. Misschien is het wel juni, dat ze de top40 van die week in dat jaar behandelen.
 19. Je moet gewoon de link kopiƫren, en dan plakken. Werkt prima. Staan nu weer mooie dingen op hoor. Zoals de zwoele zomeravond, ik heb dat toen in 1988 ontdekt en naar geluisterd, en nu blijkt het dat ook in 1986 geweest te zijn. En Johnny Camaro presenteerde het ook. Echt mooi dat we dit kunnen luisteren. Erik de Zwart weer terug bij Veronica, en Adam Curry viel in als Bart van Leeuwen er niet was. Mooi om te horen allemaal.
 20. Bedankt weer voor de mooie programma's. De top 40 is niet van 1 mei 1986, maar van een jaar later 1987. Wat een top lijst. Ik hoop, als we bij 1987 zijn, dat dan de top 40 van een week daarvoor erbij zit. Want toen deed Bart van Leeuwen de lijst, en toen was er op dat moment een grote brand bij Nijhof, in Baarn waar ik toen woonde. Daar zei Bart iets over, dat hij de rookwolken kon zien. Nogmaals bedankt voor het delen.
×
×
 • Create New...