Spring naar bijdragen

Herbert Wentink

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over Herbert Wentink

 • Rang
  Nieuweling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Herbert Wentink

  "Artist seperation" Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast

  Ook Mixtime Direttore 1.8.0 heeft heel af en toe last van hetzelfde probleem, maar het is acceptabel. Mixtime zelf geeft als reactie dat de software nog niet perfect is, maar dat ze er aan gaan werken om dit probleem te voorkomen.
 2. Herbert Wentink

  "Artist seperation" Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast

  Mixtime heeft bericht, maar laten nog op zich wachten, zijn daar niet zo heel snel met antwoorden. Direttore 1.8.0 loopt perfect, dus zal vast een bug zijn. Zodra ik meer weet zal ik het laten weten.
 3. Herbert Wentink

  "Artist seperation" Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast

  Inderdaad moet je daar rekening mee houden. Op dit moment hebben we een hele stap terug gedaan van versie 4.0 naar een oude versie die hier nog lag Direttore 1.8.0 en.......... loopt de hele dag al als een trein, geen enkele dubbele artiest, lijkt op een bug in 4.0.0 Morgen maar eens opnieuw kijken in de logging. Was er maar iemand die ook 4.0.0 gebruikt met info, want die nieuwe versie werkt verder super, ook met cuen van tracks, werkt veel sneller.
 4. Herbert Wentink

  "Artist seperation" Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast

  Hoi Tino, dat ook al eens gedaan, 20, 50, 100, 120, 150 enz, maakt geen verschil, Direttore pakt zelfs 4 x zelfde artiest pal achter elkaar.
 5. Herbert Wentink

  "Artist seperation" Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast

  "Enable Artist seperation" werk niet in Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast Zo zitten de tracks in de database; artist[space]-[space]title Het vinkje staat aan. Soms 2 of 3, zelfs 4X dezelfde artiest/groep in 1 uur Database bevat 1000 titels in een testopstelling, alles zit in 1 map, met een paar submappen. "Minimum distance" heeft gestaan op 500 maar is nu op 800 gezet. Wie weet hier meer over?
 6. Herbert Wentink

  Sangean WFT-1 internetradio

  Ik kreeg vandaag de vraag of het LCD scherm van de Sangean WFT-1 internetradio in helderheid is af te stellen. Zelf heb ik enkele jaren terug ook deze radio in mijn set gehad, en meen mij te herinneren dat er 3 verschillende stappen waren voor de helderheid van het scherm, ik kan echter hierover niets in de manual terug vinden. Op het internet kan ik niets hierover vinden, heeft hier iemand dezelfde radio, weet of dat kan, en hoe dat moet?
 7. Herbert Wentink

  Radio Atlantis - 22-08-1973 - 1400-1600 - Joop Verhoof show

  Een paar weken terug ontvingen we bij Radio Extra Gold van Rob Luttge 2 studiobanden die in eerste instantie werden toegeschreven aan Radio Veronica, maar bij beluistering door Vincent waren het nog niet eerder ontdekte mastertapes van Radio Atlantis. Hieronder het verhaal van Rob Luttge over die tapes; In een vorig leven werkte ik in het verre buitenland. Als muziek Liefhebber maakte ik tapes om de 3 maanden van huis tijd niet zonder muziek te hoeven doorkomen. Mijn reizen waren steeds 3 maanden en ik altijd 30 tapes bij. Iedereen leende die ook van mij. Een collega had enige tijd in de bevoorrading van zendschepen gewerkt en gaf aan dat een waterdichte ton bij hem thuis stond met grote tapes. Het was 1982 in Angola dat ik de afspraak maakte om deze van hem te kopen. Ik heb de banden daarna aan Adje Bouman te leen gegeven rond 1985. Hij vond ze wel leuk maar het was een andere tijd toen en ik had wel de indruk dat een en ander meer Veronica gezind moest zijn. Ik was ook Veronica liefhebber en anders luisterde ik naar Caroline Met dank aan Rob Luttge voor het beschikbaar stellen van deze tapes en Vincent Schriel voor het digitaliseren. Herbert Wentink
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.