Jump to content

Herbert Wentink

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Herbert Wentink

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, bovenstaande gaat over 46 minuten studio opname. Voor de liefhebbers die ook het laatste gedeelte van dat uur willen horen hier de radio opname van dat hele uur. ( waarschijnlijk reeds eerder geplaatst op dit forum). Groet, Herbert. MiAmigo-19740820-1500-1600-FransVdDrift - MetFransOpDrift https://pixeldra.in/u/UQj3lg
 2. Hallo Martinja, 1 en 2 zijn hetzelfde programma, tijdsduur verschilt echter wel iets. Is er ook een 2e deel? ( laatste stuk van programma)
 3. "MiAmigo-19770708-1100-1200-StanHaag-StanHaagVandaag.mp3" Your file URL: https://pixeldra.in/u/0ihHj2
 4. Ook Mixtime Direttore 1.8.0 heeft heel af en toe last van hetzelfde probleem, maar het is acceptabel. Mixtime zelf geeft als reactie dat de software nog niet perfect is, maar dat ze er aan gaan werken om dit probleem te voorkomen.
 5. Mixtime heeft bericht, maar laten nog op zich wachten, zijn daar niet zo heel snel met antwoorden. Direttore 1.8.0 loopt perfect, dus zal vast een bug zijn. Zodra ik meer weet zal ik het laten weten.
 6. Inderdaad moet je daar rekening mee houden. Op dit moment hebben we een hele stap terug gedaan van versie 4.0 naar een oude versie die hier nog lag Direttore 1.8.0 en.......... loopt de hele dag al als een trein, geen enkele dubbele artiest, lijkt op een bug in 4.0.0 Morgen maar eens opnieuw kijken in de logging. Was er maar iemand die ook 4.0.0 gebruikt met info, want die nieuwe versie werkt verder super, ook met cuen van tracks, werkt veel sneller.
 7. Hoi Tino, dat ook al eens gedaan, 20, 50, 100, 120, 150 enz, maakt geen verschil, Direttore pakt zelfs 4 x zelfde artiest pal achter elkaar.
 8. "Enable Artist seperation" werk niet in Mixtime Direttore 4.0.0 Broadcast Zo zitten de tracks in de database; artist[space]-[space]title Het vinkje staat aan. Soms 2 of 3, zelfs 4X dezelfde artiest/groep in 1 uur Database bevat 1000 titels in een testopstelling, alles zit in 1 map, met een paar submappen. "Minimum distance" heeft gestaan op 500 maar is nu op 800 gezet. Wie weet hier meer over?
 9. Ik kreeg vandaag de vraag of het LCD scherm van de Sangean WFT-1 internetradio in helderheid is af te stellen. Zelf heb ik enkele jaren terug ook deze radio in mijn set gehad, en meen mij te herinneren dat er 3 verschillende stappen waren voor de helderheid van het scherm, ik kan echter hierover niets in de manual terug vinden. Op het internet kan ik niets hierover vinden, heeft hier iemand dezelfde radio, weet of dat kan, en hoe dat moet?
 10. Een paar weken terug ontvingen we bij Radio Extra Gold van Rob Luttge 2 studiobanden die in eerste instantie werden toegeschreven aan Radio Veronica, maar bij beluistering door Vincent waren het nog niet eerder ontdekte mastertapes van Radio Atlantis. Hieronder het verhaal van Rob Luttge over die tapes; In een vorig leven werkte ik in het verre buitenland. Als muziek Liefhebber maakte ik tapes om de 3 maanden van huis tijd niet zonder muziek te hoeven doorkomen. Mijn reizen waren steeds 3 maanden en ik altijd 30 tapes bij. Iedereen leende die ook van mij. Een colleg
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.