Jump to content

BENN0

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About BENN0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja 👋, ik mis alleen van de eerste dag al twee uur ivm internetstoring 😒
 2. @Paul Schaaphet lijkt er inderdaad op dat je via de pixeldrain site alleen de eerst twee files online kan afspelen. Echter, als je de files download (dat kan in 1x, hoeft niet stuk voor stuk) kun je ze op je PC afspelen. Ik heb alle files gedownload en vergeleken met mijn originele files en ze zijn 100% gelijk. Mocht je toch nog problemen hebben, laat het me weten en ik upload ze naar een andere site. Ik heb verder geen ervaring met pixeldrain maar zie dit hier regelmatig gebruikt worden. Op Wetransfer verwijderen ze de files na 10 dagen.
 3. Ik heb in mijn bescheiden collectie wat opnames van het ochtendprogramma van Robert Jensen op Radio Veronica uit de periode januari, februari en maart 1999. Door afwezigheid van Jensen zijn een aantal afleveringen 'best of Jensen' met diverse oudere fragmenten. Mede presentatoren zijn: Jeroen Kijk in de Vegte, Jan Paparazzi en Edwin Ouwehand. https://pixeldrain.com/l/ageH6jG7
 4. Heeft er iemand opnames van het Radio 2 programma "Back To The Old School" van Jeffrey Willems dat vanaf 5 januari 2003 in de nacht van zondag op maandag te horen is geweest? http://radio.nl/3971/back-to-the-old-school-terug-op-radio-2-inclusief-nachtprogrammering Ik ken wel de 3FM versie van dit programma uit omstreeks 1999-2000 maar ben de Radio 2 versie geheel misgelopen indertijd. Van de 3FM versie zou ik nog ergens opnames moeten hebben, die kan ik bij interesse / als tegenprestatie wel uploaden. Bedankt!
 5. @Eergisteren https://we.tl/t-pL4ufdDHYW
 6. Dank je @bertus 👍 Als je nog meer Disco Expres of Mart van de Stadt hebt zou ik dat heel erg waarderen.
 7. Heeft er iemand nog Disco Expres opnames? (de links in dit topic zijn helaas niet meer online)
 8. Ter ere van de terugkeer van St. Paul op de radio (dinsdagavond op KINK) heb ik alle KX afleveringen die ik heb (2016 en 2017 compleet voor zover ik kan nagaan) geupload naar de Stack. Heeft iemand nog aanvullingen want hij heeft volgens mij 6 of 7 jaar zijn programma gehad op KX.
 9. @sanderpaap Ik heb nu ge-upload wat ik heb (in de map "Projecten\Lijstenparade (2006)"). Dit zijn niet mijn bestanden maar komen allemaal van de vorige Stack, waarschijnlijk van @SIrhc
 10. Ik heb 'm van de oude Stack gedownload. Ik zal 'm t.z.t. weer uploaden naar de nieuwe stack @sanderpaap
 11. Fijn dat er weer een Stack / archief is. Ik zal de komende weken mijn bestanden ook weer uploaden. Ik ben nu Hans Hogendoorn / Zegellak 2016, 2017 compleet en een paar uit 2015 aan het uploaden.
 12. Ik kan mijn materiaal wel weer opnieuw uploaden als het zo ver moet komen. Ik heb ook van wat er op de Stack stond een en ander gedownload voor mezelf wat ik dan ook weer kan terug uploaden.
 13. De laatste keer dat ik op de Stack keek stonden er wat shows dubbel op. Misschien is er een een reorganisatie nog wat ruimte te winnen.
 14. Nog geen officiële aankondiging voor zover ik weet. Ik heb ook nog geen Facebook of Twitter kunnen vinden. In de laatste 10 minuten van Arie's Koopavond van vorige week noemen ze wat namen. Maandag de 9e starten ze dus dan weten we waarschijnlijk een hoop meer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.