Jump to content

BENN0

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BENN0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

45

Reputation

 1. @Tim Op het Broek https://we.tl/t-UDpdXbDHvN
 2. Bedankt Dennis. Ik heb inmiddels al mijn oude CD's en DVD-R's waar ik de opnames op heb bewaard teruggevonden en grotendeels uitgezocht. Helaas zijn een deel van de CD-R's en DVD-R's geheel of gedeeltelijk niet meer leesbaar. Van de Radio 2 versie van dit programma heb ik blijkbaar toch veel opgenomen maar helaas staan deze aflevering op DVD-Rs die geheel onleesbaar zijn geworden. Ik zal t.z.t. alles wat ik nog heb kunnen redden van de schijfjes posten. Als je nog cassettebandjes hebt die nog niet gedigitaliseerd zijn ben ik daar ook wel in geïnteresseerd, ik heb nog een goed functionerend cassettedeck waarmee ik cassettes kan digitaliseren.
 3. Ik heb nu alle dagen geupload inclusief het Kink cafe op vrijdagavond en de herhaling op zaterdag. Ik heb daar waar ik de opnames heb steeds een uur extra ervoor en erna bij gezet voor het geval ze iet eerder zijn gestart of iets uitloop hebben gehad. Helaas zijn van de eerste maandag twee uren in de middag niet compleet (van 15:00 tot 17:00). Als iemand die heeft zou dat fijn zijn op compleet te zijn, dan upload ik die files ook naar de Stack.
 4. @henkjan2016 kun je de topic titel aanpassen naar "Top 1000"?
 5. Die uitzendingen zal ik ook uploaden naar de Stack.
 6. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn nu ook geupload naar de Stack: https://allthebytes.stackstorage.com/s/SyEsMXwF2KUjPDDB Ik zal de komende dagen in de loop van de ochtend steeds de vorige dag uploaden.
 7. Hier staan nu de eerst drie dagen. Ik zal dezelfde link blijven aanvullen. Van de eerste dag mis ik helaas uren 15:00 en 16:00. https://allthebytes.stackstorage.com/s/SyEsMXwF2KUjPDDB
 8. Ja 👋, ik mis alleen van de eerste dag al twee uur ivm internetstoring 😒
 9. @Paul Schaaphet lijkt er inderdaad op dat je via de pixeldrain site alleen de eerst twee files online kan afspelen. Echter, als je de files download (dat kan in 1x, hoeft niet stuk voor stuk) kun je ze op je PC afspelen. Ik heb alle files gedownload en vergeleken met mijn originele files en ze zijn 100% gelijk. Mocht je toch nog problemen hebben, laat het me weten en ik upload ze naar een andere site. Ik heb verder geen ervaring met pixeldrain maar zie dit hier regelmatig gebruikt worden. Op Wetransfer verwijderen ze de files na 10 dagen.
 10. Ik heb in mijn bescheiden collectie wat opnames van het ochtendprogramma van Robert Jensen op Radio Veronica uit de periode januari, februari en maart 1999. Door afwezigheid van Jensen zijn een aantal afleveringen 'best of Jensen' met diverse oudere fragmenten. Mede presentatoren zijn: Jeroen Kijk in de Vegte, Jan Paparazzi en Edwin Ouwehand. https://pixeldrain.com/l/ageH6jG7
 11. Heeft er iemand opnames van het Radio 2 programma "Back To The Old School" van Jeffrey Willems dat vanaf 5 januari 2003 in de nacht van zondag op maandag te horen is geweest? http://radio.nl/3971/back-to-the-old-school-terug-op-radio-2-inclusief-nachtprogrammering Ik ken wel de 3FM versie van dit programma uit omstreeks 1999-2000 maar ben de Radio 2 versie geheel misgelopen indertijd. Van de 3FM versie zou ik nog ergens opnames moeten hebben, die kan ik bij interesse / als tegenprestatie wel uploaden. Bedankt!
 12. @Eergisteren https://we.tl/t-pL4ufdDHYW
 13. Dank je @bertus 👍 Als je nog meer Disco Expres of Mart van de Stadt hebt zou ik dat heel erg waarderen.
 14. Heeft er iemand nog Disco Expres opnames? (de links in dit topic zijn helaas niet meer online)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.