Spring naar bijdragen

BENN0

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

Over BENN0

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ter ere van de terugkeer van St. Paul op de radio (dinsdagavond op KINK) heb ik alle KX afleveringen die ik heb (2016 en 2017 compleet voor zover ik kan nagaan) geupload naar de Stack. Heeft iemand nog aanvullingen want hij heeft volgens mij 6 of 7 jaar zijn programma gehad op KX.
 2. @sanderpaap Ik heb nu ge-upload wat ik heb (in de map "Projecten\Lijstenparade (2006)"). Dit zijn niet mijn bestanden maar komen allemaal van de vorige Stack, waarschijnlijk van @SIrhc
 3. Ik heb 'm van de oude Stack gedownload. Ik zal 'm t.z.t. weer uploaden naar de nieuwe stack @sanderpaap
 4. Fijn dat er weer een Stack / archief is. Ik zal de komende weken mijn bestanden ook weer uploaden. Ik ben nu Hans Hogendoorn / Zegellak 2016, 2017 compleet en een paar uit 2015 aan het uploaden.
 5. Ik kan mijn materiaal wel weer opnieuw uploaden als het zo ver moet komen. Ik heb ook van wat er op de Stack stond een en ander gedownload voor mezelf wat ik dan ook weer kan terug uploaden.
 6. De laatste keer dat ik op de Stack keek stonden er wat shows dubbel op. Misschien is er een een reorganisatie nog wat ruimte te winnen.
 7. Nog geen officiële aankondiging voor zover ik weet. Ik heb ook nog geen Facebook of Twitter kunnen vinden. In de laatste 10 minuten van Arie's Koopavond van vorige week noemen ze wat namen. Maandag de 9e starten ze dus dan weten we waarschijnlijk een hoop meer.
 8. De Bucketlist naar IndieXL. En dan is er ook nog dit: http://www.iceradio.nl/
 9. In de officiele aankondiging van Mark Reman stond natuurlijk ook al een flinke hint: "Overal worden al initiatieven ontplooid om deze kleurrijke selectie intact te houden. En zo hoort het ook!"
 10. http://radiobox2.omroep.nl/broadcaststream/file/505141.mp3 12min 30sec "...nog twee en een halve week op KX dan, gaat dit programma verhuizen zoals heel veel programma's op KX of stoppen, of naar een andere zender gaan, dat gaat ook gebeuren met de Platencast maar dat vertel ik je later nog wel..."
 11. Martijn Richters laat zich net ontvallen dat vele programma's zullen verhuizen naar andere zenders, verder geen details. Als de uitzending online staat zal ik nog eens luisteren en een exacte quote plaatsen.
 12. Jan Donkers had ik wel verwacht dat het door zou gaan op 40UP. Leo v/d Goot is goed nieuws. De eigen podcast van Arie en Koop had ik ook al vernomen. Verder geen enkel nieuws over het onderbrengen van andere programma's op een andere zender of internet station o.i.d.?
 13. Is er ergens te volgen (forum, Facebook, Twitter) wat er gaat gebeuren met de programma's van de ontslagen KX programmamakers? Is er al concreet nieuws of geruchten?
 14. Deze mist ook nog volledig op stack. Heeft iemand afleveringen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.