Spring naar bijdragen

BENN0

Leden
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over BENN0

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. BENN0

  Lijstenparade (2006)

  @sanderpaap Ik heb nu ge-upload wat ik heb (in de map "Projecten\Lijstenparade (2006)"). Dit zijn niet mijn bestanden maar komen allemaal van de vorige Stack, waarschijnlijk van @SIrhc
 2. BENN0

  Lijstenparade (2006)

  Ik heb 'm van de oude Stack gedownload. Ik zal 'm t.z.t. weer uploaden naar de nieuwe stack @sanderpaap
 3. BENN0

  KX Radio Archief aanmaken!

  Fijn dat er weer een Stack / archief is. Ik zal de komende weken mijn bestanden ook weer uploaden. Ik ben nu Hans Hogendoorn / Zegellak 2016, 2017 compleet en een paar uit 2015 aan het uploaden.
 4. BENN0

  KX Radio Archief aanmaken!

  Ik kan mijn materiaal wel weer opnieuw uploaden als het zo ver moet komen. Ik heb ook van wat er op de Stack stond een en ander gedownload voor mezelf wat ik dan ook weer kan terug uploaden.
 5. BENN0

  Archief te groot?

  De laatste keer dat ik op de Stack keek stonden er wat shows dubbel op. Misschien is er een een reorganisatie nog wat ruimte te winnen.
 6. BENN0

  Doorstart van KX of van de programma's?

  Nog geen officiële aankondiging voor zover ik weet. Ik heb ook nog geen Facebook of Twitter kunnen vinden. In de laatste 10 minuten van Arie's Koopavond van vorige week noemen ze wat namen. Maandag de 9e starten ze dus dan weten we waarschijnlijk een hoop meer.
 7. BENN0

  Doorstart van KX of van de programma's?

  De Bucketlist naar IndieXL. En dan is er ook nog dit: http://www.iceradio.nl/
 8. BENN0

  Doorstart van KX of van de programma's?

  In de officiele aankondiging van Mark Reman stond natuurlijk ook al een flinke hint: "Overal worden al initiatieven ontplooid om deze kleurrijke selectie intact te houden. En zo hoort het ook!"
 9. BENN0

  Doorstart van KX of van de programma's?

  http://radiobox2.omroep.nl/broadcaststream/file/505141.mp3 12min 30sec "...nog twee en een halve week op KX dan, gaat dit programma verhuizen zoals heel veel programma's op KX of stoppen, of naar een andere zender gaan, dat gaat ook gebeuren met de Platencast maar dat vertel ik je later nog wel..."
 10. BENN0

  Doorstart van KX of van de programma's?

  Martijn Richters laat zich net ontvallen dat vele programma's zullen verhuizen naar andere zenders, verder geen details. Als de uitzending online staat zal ik nog eens luisteren en een exacte quote plaatsen.
 11. BENN0

  Doorstart van KX of van de programma's?

  Jan Donkers had ik wel verwacht dat het door zou gaan op 40UP. Leo v/d Goot is goed nieuws. De eigen podcast van Arie en Koop had ik ook al vernomen. Verder geen enkel nieuws over het onderbrengen van andere programma's op een andere zender of internet station o.i.d.?
 12. Is er ergens te volgen (forum, Facebook, Twitter) wat er gaat gebeuren met de programma's van de ontslagen KX programmamakers? Is er al concreet nieuws of geruchten?
 13. BENN0

  Roderick Veelo - Staxshow

  Deze mist ook nog volledig op stack. Heeft iemand afleveringen?
 14. BENN0

  Andrew Makkinga - Andrew

  n.a.v. de Facebook post op "For the Love of Music - 2005/2017" met de programmering van november 2008 zou ik graag wat (of alle) afleveringen terugluisteren van het programma van Andrew Makkinga.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.