Jump to content

radiofreak31

Members
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 Excellent

About radiofreak31

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het signaal van de stream en AM is niet gelijk. Hoor hele andere muziek op beide.
 2. Ik heb gewoon goede oren, that's all. Daar hoef je niets voor 'gepresteerd' te hebben wat overigens erg aanmatigend klinkt. Gewoon je gehoor gebruiken. Zo simpel is dat.
 3. Wat een klinkklare onzin. Over dooddoeners gesproken. Dus als je niet voetbalt moet je zelf maar voetballen want anders mag je geen mening hebben? Krom.
 4. Waar slaat dat nou weer op! Dit vind ik van die dooddoeners.
 5. Het klinkt te soft allemaal, niet alleen in geluid maar ook in muziekkeuze. Mag wel wat meer drive in.
 6. En het geluid nog steeds niet goed op orde hebben. Hebben ze daar wel oren?
 7. Foto's van de zendmast. Niet verwacht dat er zo'n signaal komt van dit sprietje, op die hoogte en die locatie.
 8. Geluid op AM is erg dunnetjes, en de non stop op de stream is een andere dan op AM... Hoe vinden ze zelf dat het gaat...?
 9. Het klinkt wel leuk, alleen die nieuwe muziek klinkt wat vreemd tussen de overwegend oude muziek. Ik zou het nog maar afwisselen en ook oude commercials uit zenden. Vorig jaar was er even een tijdelijke stream met alleen maar Unique classics afgewisseld met oude commercials. Dat klonk erg leuk toen. Overigens is er nu ook een stream voor mobiel luisteren. En ik zag dat er een URL voor een website is http://www.radiouniquefm.nl Maar daar is nog niets op te vinden.
 10. Ja, in hun testuitzendingen hoorde ik ze regelmatig roepen dat ze weer 'vanaf de Ross' kwamen en meer van dit soort infantiele verwijzingen. Misschien om weer een beetje die nostalgie op te roepen. En dat is allemaal tot je dienst, maar doe het dan wel goed. De muziek is verre van des Monique's als ik het zo hoor, het is heel wisselvallig en soms erg rustig en soft en dan weer een harde 80's kneiter. Ze weten duidelijk niet waar ze mee bezig zijn, niet qua techniek en ook niet qua muziekbeleid.
 11. Ja, als dat klopt? Duurt wel erg lang allemaal waardoor men de schijn wel tegen krijgt zo langzamerhand....
 12. Goed nieuws. Radio Unique maakt een herstart! Unique met een subtropisch tintje 😉: http://unique-toen.nl/?page_id=534
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.