Jump to content

radiofreak31

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Excellent

About radiofreak31

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is dat zo? BNR is/was toch altijd de zender voor zakelijk Nederland, rechts liberaal. En dan zou het nu van de ene op de andere dag links zijn? Sjors is koud een aantal maanden weg dus veranderingen gaan niet zo snel, als die er al komen. Maar ik zie dat het uit een artikel is van TPO, de meest rechtse website die er maar is. Die vinden al snel iets te links als het maar niet in hun straatje past....
 2. Zijn deze opnames destijds gemaakt van de kabelradio? Klinkt nogal vlak en niet des Veronicaans namelijk.
 3. Leuk, omdat er niet veel meer beschikbaar is van dat prille begin.
 4. Radio 10 was gewoon een Amsterdamse landpiraat met een legale kabelfrequentie😆, en zo klonk het ook in de goede zin van het woord. Zijn er nog enkele opnames uit die tijd? Kan ze niet meer terug vinden hier.
 5. Er zijn gelukkig wat alternatieven op internet te vinden.
 6. Tegenwoordig worden DJ's niet meer geboren, maar enkel jongetjes en enkele meisjes die het 'leuk vinden om bij de radio wat te doen'. Geen gedreven mensen die op hun zolderkamertje hebben zitten oefenen. De huidige lichting is een drama.
 7. Volledige passie voor radio. Na het stoppen van de landpiraten eind jaren 80 was Radio 10 een waar toevluchtsoord voor alle oud gediende en dat hoorde je terug, iets wat ik nu mis bij het huidige Radio 10.... Ik mis een station met die gedrevenheid nu nog steeds. Gat in de markt.
 8. Zijn de uitzendtijden van de 5800 bekend?
 9. Klinkt erg goed moet ik zeggen. Komt behoorlijk binnen hier in 'the lowlands' met de nodige fading zoals bekend op deze frequentie. Zijn er ergens foto's van de antenneopstelling en zender te zien?
 10. Blijkbaar moest er weer aan de knoppen gedraaid worden, want het klinkt sinds vandaag weer terug bij af; nergens naar en een hoop vervorming. Staat ook teveel compressie op wat mogelijk ook de oorzaak van deze vervorming is. Compressie is goed en moet, maar je kunt ook overdrijven.
 11. Jammer dat het station nog steeds 'Hilversum Drie' heet. Wil je luisteraars noem het dan gewoon Radio Unique! Spreekt veel meer tot de verbeelding dan Hilversum Drie, juist de zender waar zo met afgrijzen naar werd gekeken destijds, en nog steeds overigens onder de naam 3FM...
 12. Ik heb het van dan de week ook gehoord. Hoorde ook wat Deense psychedelische album rock uit de 60's voorbij komen dus het is niet alleen maar Engelstalige rock. Ook Duitse new wave hoorde ik. Op zich wel grappige aanwinst.
 13. Klinkt inmiddels een heel stuk beter. Nu niet meer aan zitten want bij het minst of geringst gaat het weer fout is de ervaring bij Groeistad en klinkt het weer slecht.
 14. Het is niet alleen een Optimod bij Groeistad. Er zit nog een mengpaneel tussen met equalizer dacht ik, een extra compressor/limiter wordt er nog ingezet om overshoots op te vangen. Vind je het gek dat het dan ruk klinkt. Ik zou alles er tussenuit halen, alleen optimod en ontvanger van de stream. That's all.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.