Spring naar bijdragen

radiofreak31

Leden
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

36 Excellent

Over radiofreak31

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. radiofreak31

  Radio5 op FM

  Dat is al lang zat geprobeerd me dunkt. Nee hoor, het is nu wel een keertje klaar. Dus wieberen...
 2. radiofreak31

  hele sterke draaggolf op 648 KHz

  Weet wel dat op 675 er een nieuwe zender staat gepland, Hotradio Classics vanuit Emmeloord. Misschien hadden die de zender op de verkeerde frequentie afgesteld?
 3. radiofreak31

  Stream Testuitzendingen Nieuwe 'Sterrenzender' United DJs

  Die stream hadden ze veel eerder moeten toevoegen. Nu vangen ze bot bij TuneIn. Dat is echt hét portal om op te staan als internet station. Verder laat de geluidskwaliteit nog steeds te wensen over, het klinkt allemaal als een slechte mp3 en ook per programma verschillend hoe het allemaal klinkt. Het ene programma is het andere niet qua sound en dat kan echt niet. Consequentheid gaat voor. Verder is er maar 1 stream waar ze ook al de bietenbrug mee op gaan, hij valt vaak uit net als vorige week zaterdag. Al met al heeft concurrent Delux Radio dat al veel beter voor elkaar.
 4. radiofreak31

  Stream Testuitzendingen Nieuwe 'Sterrenzender' United DJs

  Geluid klinkt alsof het ingeregeld is door mensen met een flinke prop watten in hun oren. Dof.
 5. radiofreak31

  D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Beetje een faal dit, waarom de vertraging? En waarom starten op een maandag en niet op zondag 1e paasdag. Bereik je veel meer luisteraars. Niet slim.
 6. radiofreak31

  D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Nee nog niet. Maar ik dacht gelezen te hebben dat ze de tests niet publiek gingen maken. Het is er in 1x.
 7. radiofreak31

  D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Delux is een station met bijna alleen maar 'lokale radio 'helden' die een beetje radio willen maken, alle grote namen zijn verenigd in United DJs die vanaf 1 maart van start gaan.
 8. radiofreak31

  D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Meer van hetzelfde, en ze presenteren het zelf als dat ze eindelijk kunnen draaien wat ze willen. Maar als ze dan weer aan komen met muziek die je overal al hoort, dan ben je er nog niet. Hebben er niets van begrepen. Nu heb ik niet de illusie dat de muziek op United DJs echt heel anders gaat worden dan op Delux, maar de jingles en de hele opzet met 'well known' names klinkt wel een stuk professioneler m.i.
 9. radiofreak31

  D-Lux Radio 24022018 Officiele startdatum zonder de grote sterren

  Het was een deceptie. Nog even en dan start United DJs met veel oude namen van Radio Luxemburg. Dat beloofd veel beter te worden.
 10. radiofreak31

  Radio Caroline op 648 kHz

  Geluid is toch weer een beetje op en af de ene keer wat beter dan de andere keer. Het is allemaal een beetje behelpen, ze draaien ook mp3tjes in hun playout systeem en dat hoor je. Garbage in=garbage out immers.
 11. radiofreak31

  Radio Caroline op 648 kHz

  Misschien voor de Caroline's main channel zodat zowel North als de main channel gelijktijdig kunnen gebruiken in die 1x per maand weekends.
 12. radiofreak31

  Radio Caroline op 648 kHz

  Het geluid heeft nog nooit zo goed geklonken als nu op 648.
 13. radiofreak31

  Radio Caroline op 648 kHz

  Regionaal is het zeker wel. De Ross ligt in hun uitzendgebied (target area) en ze hebben alsodanig hier dan ook toestemming voor om dit eens per maand te doen. De OFCOM is hier mee akkoord gegaan en het staat ook in hun licentie dat de Ross hier deel van uit maakt.
 14. radiofreak31

  Radio Caroline op 648 kHz

  En normaliter ook op de main channel op zondagmiddag tot zondagavond Nederlandse tijd 22.00 uur, en zou dus dan ook op 648 te horen moeten zijn maar het lijkt er op dat ze dat niet gaan doen dit keer aangezien het programma schema op de Caroline website niet overeen komt met het schema van 1368.
 15. radiofreak31

  Radio Caroline op 648 kHz

  Goed nieuws want het blijft allemaal wat 'wollig' klinken bij sommige muziek door de wat beperktere verbinding die er nu nog op zit blijkbaar.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.