Jump to content

radiofreak31

Members
 • Posts

  305
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

radiofreak31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

106

Reputation

 1. Nou ja, het komt er op neer; het klinkt in ieder geval nergens naar. Punt.
 2. Welke zender gebruiken ze nu dan? En vervorming lijkt me nooit goed natuurlijk, dus kan me niet voorstellen dat dit de bedoeling is. En heb begrepen dat ze de oud Optimod van Groeistad gebruiken en die kampte al met vervorming, zelfs als hij niet aan stond...kun je nagaan...
 3. Ze zijn weer terug op 918 merkte ik vandaag op, wel wat zwakker signaal nog maar het geluid staat nog behoorlijk te oversturen.
 4. Dat de zender het niet doet, staat los van format en presentatie en gaat puur over techniek die keer op keer faalt en door eigen toedoen.... Daar gaat het om.
 5. Ja onbegrijpelijk. Zorg nou eerst eens dat je daar weer op te ontvangen bent. Dat maar voor een dagje acties schiet natuurlijk niet op.
 6. Inmiddels al weer wat weken stil op 918. Duurt lang dit keer.
 7. Heeft inmiddels al iemand opnames van dit station in zijn bezit en dat zou willen delen?
 8. De oude Veronica processing (magic box) die ze toen in studio Laapersveld gebruikte nog goed te horen in deze opnames. Wat mis ik die sound!
 9. Voor mij hoeft nieuws sowieso niet op een klein/kleinere radiostations. Je moet je ook afvragen of het iets toevoegt met iets wat luisteraars toch al op andere mogelijke manieren tot zich krijgen al dan niet online. Ik vind nieuws altijd een hinderlijke onderbreking van de muziek op een radiostation. Wat dat betreft ben ik erg van de Amerikaanse aanpak, daar hebben muziekzenders ook geen nieuws behalve in de ochtendshows een beetje. Nieuws is er op de nieuwszenders.
 10. Ja, want het is nu voor ik weet niet hoelang stil op 918 of je moet op de zender wonen, letterlijk. Dus die ben je dan ook kwijt. Wat een gedoe allemaal rondom dit station.
 11. Een weerrr een weggesmolten antenne blijkbaar aldus hun FB. Op laag 'dummyload' vermogen nog te ontvangen...wat is dat toch.
 12. Die Velzen ook niet meer gebruikt begrijp ik. Of hij moet er inmiddels weer tussen hangen; want in revisie. Weet niet wat Groeistad nu gebruikt? Weet dat Bart hier mee leest.
 13. En ze zijn weer terug vooralsnog. Met de blijkbaar nog steeds onvermijdelijke vervorming waar het al jaren mee kampt...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.