Jump to content

radiofreak31

Members
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 Excellent

About radiofreak31

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mag wel wat meer vormgeving gebruikt worden alleen, hoor soms tussen 3/4 platen geen station ID's.
 2. Het is eigenlijk Radio 5 Nostalgia zoals het ooit bedacht is. Dat is ook steeds meer opgeschoven naar 70's, 80's en zelfs 90's en ze hebben 'nostalgia' al jaren uit de naam geschrapt.
 3. Zeker. Misschien moet Ruud het dan eens goed laten inregelen. Het luistert inderdaad erg nauw.
 4. Juist meer laag komt je ontvangst wel ten goede. Het mag wel wat 'dikker' klinken. Misschien is meer bass dan een betere optie als je minder laag in wil. Daar wordt het toch wat krachtiger van. Het klinkt wel erg dunnetjes. Staat die zwarte oude Optimod er nog tussen?
 5. September pas? Waarom wordt er niet gelijk doorgepakt?
 6. Is er al iets meer duidelijk en concreets over die startdatum? Op hun website en FB pagina is het oorverdovend stil en het laatste bericht dateert uit mei. Er is zelfs nog geen stream dus de basis zeg maar.
 7. Kwaliteit hoeft niet opgeofferd te worden aan luidheid, daar ben ik het mee eens maar zoals ik al schreef is er ook nog eens iets als een gulden middenweg zien te vinden waardoor het toch luid en 'vet' klinkt en je toch een mooi helder en crisp geluid krijgt. Ik weet niet welke processing Kilrock gebruikt maar met StereoTool en Breakaway kun je veel kanten op aangezien er een tal van presets in zitten die je gewoon kunt uitproberen en zo nodig aan kunt passen naar je eigen wensen.
 8. Een gulden middenweg lijkt me dan wijsheid inderdaad, maar het mag wel een tikkeltje meer gecomprimeerd dan nu het geval, een 'tandje' 😀 Zodat je wat meer 'edge' geeft aan het geluid. Ik ben van mening dat AM helemaal niet hifi hoeft te klinken en voor het luistergenot hoeft te dienen, daar heb je livestreams voor. Voor in de auto mag het er wel wat meer uit knallen. Neem als voorbeeld Monique in de jaren 80 maar ook Caroline.
 9. Ja als je dit zo kunt omschrijven.
 10. Het mist m.i. nog wel een beetje compressie. Ik hoor wel wat meer laag, maar het klinkt nog wat mat/metalig om het zo maar uit te drukken.
 11. Op de SDR in Den Bosch komt Paradijs volle bak binnen. Benieuwd naar Antenne Domstad binnenkort.
 12. Er is een experimentele stream met oude Unique jingles en commercials en muziek uit die tijd, een soort levend museum op onregelmatige tijden online. Probeer het al sinds zondag maar nog geen geluk....http://unique-toen.nl/?page_id=534
 13. Vanaf 1 juni zal Beat (FM) te horen zijn op 675 AM aldus hun eigen FB pagina. Of dat via dezelfde zender gebeurd is nog niet duidelijk.
 14. Ik vind het geluid van Kilrock wel wat mager moet ik zeggen. Het knalt er niet echt uit qua modulatie. Nu hoeft dit ook niet, maar het geluid is nu wel erg dunnetjes nog. Verdiend nog wel wat attentie m.i.
 15. Het schijnt de oude club uit Velsen te zijn, die de naam gekaapt hebben jaren gelden en daar op de kabel en op internet een tijdje mee hebben uitgezonden maar dit stopte al vrij snel vanwege financiële redenen. Het was een samenraapsel van radioprogramma's die ook al elders te beluisteren waren op internet en dat gemaakt door lieden die alleen mochten dromen om ooit eens op die boot uitgezonden te hebben. Maar dit alles heeft niets meer met het oude Monique te maken, dat was/is van Nico Volker dacht ik?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.