Jump to content

radiofreak31

Members
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Excellent

About radiofreak31

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voor mij hoeft er helemaal geen nieuws te zijn. Zat bronnen waar je dit vandaan kunt halen buiten de radio om. Het zijn ook weer extra kosten die je voor zo'n nieuwsdienst moet betalen als radiostation.
 2. Ik vind dat een beetje te makkelijk en een ontiegelijke dooddoener 'als het je niet aan staat moet je niet luisteren', nee dat weet mijn neus ook wel. Maar daarom mag ik dat toch wel aangeven als opbouwende kritiek? Als je een serieuze zender wilt zijn moet je wel een beetje op de kwaliteit letten en niet iedereen maar een programma geven om de programmering alleen maar in te vullen, daar krijg ik een beetje het idee bij op dit moment bij MeNique.... Dan liever non stop. Just my 2 cents.
 3. Laat ik het zo zeggen, articulatie zeer slecht, slechte ademhaling. Ik krijg het benauwd als ik naar hem luister. Monique uitspreken al Menique.
 4. Wie is trouwens Reinier Witbols Feugen. Die doet nu dagelijkse Windkracht 4 tot 6...Ik vind daar wat van. Laat ik maar zo zeggen; ik vind het geen hoog vlieger...en dat is nog niet alles..
 5. Bestaat dat nog dan? Edit: oh ja https://www.pors.nl/ Maar nog geen vermelding daar van het nieuwe pakket voor Monique. Meestal maken die dat wel bekend op hun website met een voorbeeldje of iets.
 6. Moet zeggen, klinkt niet slecht. Voor mij is een jinglepakket goed of slecht en dit is gewoon goed er is geen middenweg van matig of iets. Wel een beetje teveel van dezelfde teksten en het 'hier hoor je hits' pay-offje vind ik wat te vaag, te populair en niet echt origineel. Elk station draait hits. Wel is het jinglepakket in de sfeer van het oude pakket opgenomen met hetzelfde audiologo. Iemand enig idee waar dit vandaan komt? Topformat die het oude jinglepakket van Monique ook maakte?
 7. Volgens hun website krijgen ze vanaf 1 april een nieuw jinglepakket. Dit pakket wordt om 12.00 uur s' middags in gebruik genomen. Mij benieuwen want die jingles van Monique waren juist het USP om zo die bij hun gewenste nostalgie te creƫren. Weet niet of dat slim is. Of ze moeten het jinglepakket helemaal in die sfeer hebben opgenomen zoals het oude pakket. Maar dat is nogal een dure aangelegenheid kan ik me zo indenken.
 8. Ik zie ze er voor aan om gewoon een zender aan te zetten op 963 op die dag....
 9. Het leek vandaag weer even wat beter te ontvangen, maar dat zal misschien aan de weersomstandigheden liggen, vochtig.
 10. In de tussentijd is Monique weer te horen op 918, maar wel op wat lager vermogen.
 11. Ze schijnen met een nieuwe locatie bezig te zijn las ik in een persbericht. Iemand al enig idee waar?
 12. Hoogvermogen door een spoel heen gepompt en zie het resultaat....
 13. Daar ben ik inmiddels ook achter gekomen inderdaad, maar blijft een feit dat het niet bijster origineel is voor een zender die zich Radio Monique noemt...
 14. Het is ze weer gelukt om mij eerder vanmiddag met open mond te laten luisteren, en niet in de goede zin van het woord... Er was op een gegeven moment een item in een uitzending van DJ Nico van der Linden genaamd: 'De plaat en zijn verhaal' Ik denk nou dat is ook niet bepaald origineel, maar tot daar aan toe. Kreeg ik een integrale De Plaat en zijn Verhaal voorgeschoteld ingesproken door Bart van Leeuwen! Een oude opname uit de Veronica tijd (legale tijd). Weet niet of hier toestemming voor gevraagd is aan de maker, Bart zelf of andere rechthebbende? Maar ook wel weer heel knullig dit en heeft
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.