Jump to content

radiofreak31

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About radiofreak31

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wie heeft er opnames van Decibel in de kabelradio periode? 1985/1987?
 2. Er zit een AM zender in Nijkerkerveen op 747 (Different Radio). Wellicht dat Lex geïnteresseerd is om zijn LX Classics via deze zender uit te laten zenden. Het is toch nagenoeg hetzelfde format.
 3. Dacht even het echte originele Decibel uit Amsterdam, maar helaas.
 4. Wat klonk het audio technisch toen nog slecht zeg. Microfoon zwaar over de zeik, teveel dynamiek en dus erg vlak. Weetje: ze hadden toen een Omnia processor maar die deed niet wat hij moest doen. Pas eigenlijk veel later kregen ze een Optimod 8400 en toen werd het wel beter.
 5. Uiteraard een ja van mij, maar de poll is nog niet al te veel beantwoord dus enig nut heeft het niet vrees ik.
 6. Wat een onzin trouwens. Niets mis met die plaat. En wegzetten als 'linkse ideeën' in deze snap ik ook niet zo.
 7. Ja weet ik. Lokale omroep 1 uurtje per week. Hij mag wel wat hoger op m.i. De keuze is reuze tegenwoordig. Zoveel internetstations waar hij thuis hoort. Vind hem nu niet echt passen bij 'Meer Radio'. Hij is meer iemand voor 40 UP Radio of zo.
 8. Zo jammer dat Ron niet meer op de radio is. Hoogtijd dat hier verandering in komt.
 9. Dat was de openingsplaat bij het ingebruiknemen van de 103 FM in Lelystad.
 10. Ben opzoek naar de uren waarin Ad Ossendrijver te gast was. Op zaterdag was dit. Welke uren waren dit?
 11. Dat is al lang zat geprobeerd me dunkt. Nee hoor, het is nu wel een keertje klaar. Dus wieberen...
 12. Weet wel dat op 675 er een nieuwe zender staat gepland, Hotradio Classics vanuit Emmeloord. Misschien hadden die de zender op de verkeerde frequentie afgesteld?
 13. Die stream hadden ze veel eerder moeten toevoegen. Nu vangen ze bot bij TuneIn. Dat is echt hét portal om op te staan als internet station. Verder laat de geluidskwaliteit nog steeds te wensen over, het klinkt allemaal als een slechte mp3 en ook per programma verschillend hoe het allemaal klinkt. Het ene programma is het andere niet qua sound en dat kan echt niet. Consequentheid gaat voor. Verder is er maar 1 stream waar ze ook al de bietenbrug mee op gaan, hij valt vaak uit net als vorige week zaterdag. Al met al heeft concurrent Delux Radio dat al veel beter voor elkaar.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.