Jump to content

FredZ

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Excellent

About FredZ

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Voorburg
 • Interests
  Oude radio programma's uit de zeezenderperiode en Hilversum tot 2000.

Recent Profile Visitors

1,425 profile views
 1. Ik zat ook te denken aan een tune van de AVRO, het einde lijkt op AVRO's Televizier Magazine, het actualiteiten programma van de AVRO.
 2. helemaal top !!!!! Dank je wel. Heb je ook nog andere Monique ingles, ik herinner me een jingle " Zomerradio Monique !!" zou leuk zijn. Fred
 3. Ik zoek nog de jingle Satelietschijf ! wie heeft die in goede kwaliteit ?
 4. helaas niet in de Prijzen gevallen ☺️
 5. Ik doe mee aan de jinglewedstrijd van NPO radio 2 De Staat van Stasse. Wil je mij helpen... stem dan op de jingle van FRED https://www.nporadio2.nl/nieuws/28492/stem-nu-voor-de-publieksprijs-van-de-staat-van-stasse-jingle-parade dank je wellllllll !! Inmiddels al gesloten en niet in de prijzen gevallen.
 6. In mijn programma wil ik aandacht besteden aan Radio Monique en de gekozen Sateliet-schijven destijds (1985) Heeft er iemand in goede kwaliteit enkele Monique jingles voor mij en met name de jingle "Monique Sateliet-schijf" Alvast bedankt voor de medewerking.
 7. Wonderful !!!! Thanks. Fred
 8. Hallo allemaal, Voor een klein nieuwsoverzicht 1969 zoek ik een fragment van Robbie Dal op Radio Veronica. Heeft iemand een "stukje" mp3 voor mij ? Alvast bedankt, Fred
 9. FredZ

  Haags Bakkie

  Het programma "Haags bakkie" terug op de Haagse radio via Den Haag FM.... wat leuk!!! Dat wordt dan aflevering 897 want het laatste Haagse Bakkie met Fred Zondag werd op 31 maart 1992 via Lokatel radio uitgezonden....... succes ermee !!
 10. Ik lees in het boek Mega top 50 presenteert 50 jaar hitparade dat in 1983 tijdens de Nationale Hitparade met Frits Spits Rob Out als ZIP (zeer interessant persoon) te gast is geweest. Heeft iemand daar opname van ? Ik weet wel dat Lex een keer op bezoek is geweest maar Rob ???????
 11. Bedoel je deze ? https://pixeldrain.com/u/fIdTk44S
 12. FredZ

  The Crash Brothers

  Dank je, Ik heb het al op mp3.
 13. FredZ

  The Crash Brothers

  In 1974 staat er een singeltje in de tipparade van The Crash Brothers. Het nummer is ook gebruikt als tune door Radio Atlantis en Mi Amigo - De tune van Joop Verhoof en door Adje Roland als filler. Weet iemand meer te vertellen over The Crash Brothers ? Nederlands ? Limburg ? meer plaatjes ??? etc. Wellicht weet iemand iets meer want er is weinig tot niets over te vinden. Dank alvast Fred
 14. Leuk om terug te horen... Op Lokatel Radio Den Haag
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.