Jump to content

Oever532

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About Oever532

Profile Information

 • Location
  Ridderkerk
 • Interests
  Jingles, Tunes e.d. aangaande omroepvormgeving, tekenen

Contact Methods

 • Website
  rt912.deviantart.com
 • Facebook
  https://www.facebook.com/rick.vandenoever.180

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is inderdaad een swingende jingle.
 2. Hartelijk bedankt voor de informatie, Peter.
 3. Weet iemand van jullie vanuit welk pakket deze drie jingles komen? https://pixeldrain.com/u/bnXPIaoO https://pixeldrain.com/u/JIQNTTjx https://pixeldrain.com/u/S-7EJver Deze is van BBC Radio 1, maar ik weet niet van welk jaar en welk pakket dit is. Bij voorbaat dank
 4. Ik heb deze voor u: https://pixeldrain.com/u/vuHnF4E9
 5. Oever532

  Sonovox

  Misschien zit hier hetgeen wat u zoekt: https://www.mediafire.com/file/90dlohoxjuqk2xj/Sonovox_jingles.rar/file Bevat de Gouwe Ouwe jingle plus nog wat Sonovox jingles.
 6. Heeft iemand het begin van het eerste uur van Radio Tour De France van de jaren 90? Ik kan mij vaag herinneren dat het eerste uur begon met wat commentaar voorafgaand aan de begintune, ik dacht vanaf 1995 ongeveer.
 7. Bedankt voor deze upload. Interessant om TROS en Veronica jingles gecombineerd te horen.
 8. Hallo, Heeft iemand toevallig nog STER pingels die gebruikt zijn van 8 november 2001 tot en met 24 augustus 2005 op de Publieke Radio Zenders (Radio 1 t/m 5 of 6)? Ik mis er nog een paar in mijn verzameling. Hieronder alvast een compilatie van wat ik al heb: https://pixeldrain.com/u/cN16Qqeq Inhoud: - STER Sluiter Radio 1 - STER Opener Radio 2 - STER Sluiter Radio 2 - STER Opener Radio 3 - STER Sluiter Radio 3 - STER Tussenpingel Ook bestaande jingles in hogere kwaliteit zijn van harte welkom. Ik vond deze vormgeving zelf het mooiste van de vormgevingen die gebruikt zijn van 2001 tot nu, en ik wil deze voor eigen luisterplezier graag compleet hebben. Bij voorbaat hartelijk bedankt.
 9. Bedankt voor deze uploads.
 10. Hallo Peter, Hartelijk dank voor je bericht. Het maakt mij niet uit of de hond erbij zit of niet, maakt voor een aardige variatie. Ik heb helaas alleen deze drie jingles wat betreft Veronica (VOO), ik heb wel andere Jingles van Radio 2 aangaande de vormgeving, maar dat is onder meer met betrekking tot bepaalde programma's en items (Nieuwsaankondiging, Verkeersinformatie en de programma's)
 11. Bij deze voor de zekerheid de uuropener en -sluiter jingles die momenteel in mijn verzameling zitten. Let op, alle tracks zijn in mp3 formaat: http://www.mediafire.com/file/eswjnd95jn1gw1e/Radio_2_Uuropener_jingles.rar/file Bij voorbaat alvast hartelijk dank met het helpen om deze verzameling compleet te maken.
 12. Voor mijn persoonlijke jingleverzameling vanwege nostalgie zoek ik momenteel niet alleen naar jingles van Radio Rijnmond, maar ook naar jingles van (NPO) Radio 2, met name die door Ferry Maat gemaakt zijn rond 1995, betreffende de uuropeners en uursluiters. Een groot deel heb ik al, het gaat puur om de ontbrekende jingles om de verzameling compleet te maken. Ik ben bekend met de dubbel CD met de compilaties van de Ferry Maat Jingles van o.a. Radio 2 enz. Hetgeen wat ik zoek staat er dus net niet op. Hetgeen waar ik naar op zoek ben: 1. https://pixeldrain.com/u/sCJ-BKXE Van deze opener (voorbeeld is van Veronica) zoek ik alleen nog naar de variaties voor de TROS en de EO. De rest heb ik al. 2. https://pixeldrain.com/u/C399gEqZ Van deze opener heb ik alleen de variaties van Veronica (voorbeeld) en de EO. De rest ontbreekt jammer genoeg. 3. https://pixeldrain.com/u/DFfwwtKH Van deze opener uit 1999 heb ik alleen de versies voor de KRO (voorbeeld), de AVRO en de VARA. De rest ontbreekt. 4. https://pixeldrain.com/u/encCbJ1V Van deze sluiter heb ik alleen de versies van de TROS, Veronica (voorbeeld) en de AVRO. De rest ontbreekt jammer genoeg.
 13. Even voor de duidelijkheid, het betreft de vormgeving van Radio Rijnmond van rond 1986 - 1994; ik heb al jingles van Radio Rijnmond die door Ferry Maat gemaakt zijn vanaf 1995. Ik heb zelf op meerdere sites gezocht, tot nog toe zonder resultaat. Hopelijk kunnen jullie helpen om mijn verzameling jingles voor nostalgie uit te breiden.
 14. Hallo, Heeft iemand nog toevallig jingles en tunes van Radio Rijnmond van eind jaren '80/begin jaren '90? Ik heb al de uuropener van de zender uit die tijd, dus ik zoek verdere jingles en tunes van die vormgeving uit die tijd (o.a. Rijnmond Sport, het nieuws en de reclame pingels): https://pixeldrain.com/u/ufTu8l_X Alvast bedankt. Oever532.
 15. Ah, Tino, hartelijk bedankt voor je reactie, zal er met plezier naar luisteren. :D
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.