Jump to content

Oever532

Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Excellent

About Oever532

Profile Information

 • Location
  Ridderkerk
 • Interests
  Jingles, Tunes e.d. aangaande omroepvormgeving, tekenen

Contact Methods

 • Website
  rt912.deviantart.com
 • Facebook
  https://www.facebook.com/rick.vandenoever.180

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geen probleem, laat met me weten a.u.b. indien u dit in uw programma gaat gebruiken, ben er benieuwd naar.
 2. Bedankt. Vond het wel een grappig idee om een meer uitgebreide compilatie te hebben van de radio reclame pingels.
 3. Natuurlijk, geen probleem. Gelijk een mooie gelegenheid om een vernieuwde versie te plaatsen, de nieuw toegevoegde pingels zijn zoals gewoonlijk cursief aangegeven in de bijgevoegde tracklists: De STER-Radio Reclame Pingel Compilatie: https://pixeldrain.com/u/mUCaZNZe Tracklist: 001. STER Opener Jaren 70 002. STER Tussenpingel Jaren 70 003. STER Sluiter Jaren 70 004. STER Opener 1980-1982 005. STER Tussenpingel 1980-1982 006.
 4. Geen probleem, succes met je uitzending.
 5. Hier is de Alarmschijf jingle: https://pixeldrain.com/u/xztFpaZF
 6. Bedankt voor deze informatie, nooit geweten dat het daar vandaan kwam, tot nu. BTW, hier is de volledige demo van het pakket, zojuist gevonden op SoundCloud:
 7. Persoonlijk vind ik de 'Hitradio 1' en 'The Power' pakketten die Veronica heeft gebruikt de beste, ik ben ook niet helemaal weg van de cuts uit dit pakket.
 8. Oh, dat zou ook nog kunnen, bedankt voor deze informatie. Soms weet ik gewoon niet bij het napluizen van mijn verzameling welke er nou eerst was met betrekking tot de jingles van de jaren '90. 😅
 9. Misschien een leuke noot en wellicht al bekend, dit zijn resings van het WRMF package van Thompson Creative. Hier een voorbeeld, waar de jingle 'Het Start van het Weekend' op is nagezongen: https://pixeldrain.com/u/EPXFsWpP En hier een voorbeeld van een jingle die naar mijn weten op Radio 3 werd gebruikt. Excuseer de lage kwaliteit: https://pixeldrain.com/u/Ke1ciEqD
 10. Hallo, heb je toevallig deel 2 van deze Top 100 nog? Heb deze gemist... 😅
 11. Hallo, Heeft iemand jingles met betrekking tot de vormgeving van Noordzee FM (100.7 FM) van rond 2005? Heb naar dit station geluisterd gedurende mijn eerste stageperiode en kan me herinneren dat de uuropener een gedeelte bevatte van Robbie Williams' 'Let Me Entertain You'. Bij voorbaat alvast hartelijk dank.
 12. Hallo, heeft iemand of de underscore van de TV1 Top 30 (gebruikt bij de lijst overzicht zoals in onderstaande video) ook los heeft(dus alleen de muziek)? Ik vind het wel een leuke riedel en zou deze graag wel eens in zijn geheel willen horen (als er al een volledige versie hiervan bestaat, is volgens mij productiemuziek).
 13. Deze vond ik in een compilatie van CountDown jingles die ik ergens anders had gedownload, en tot op heden nog steeds benieuwd ben waar deze uit is samengesteld, behalve dan degene die ik uiteraard heb herkend.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.