Jump to content

Oever532

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 Excellent

About Oever532

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Ridderkerk
 • Interests
  Jingles, Tunes e.d. aangaande omroepvormgeving, tekenen

Contact Methods

 • Website
  rt912.deviantart.com
 • Facebook
  https://www.facebook.com/rick.vandenoever.180

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Persoonlijk vind ik de 'Hitradio 1' en 'The Power' pakketten die Veronica heeft gebruikt de beste, ik ben ook niet helemaal weg van de cuts uit dit pakket.
 2. Oh, dat zou ook nog kunnen, bedankt voor deze informatie. Soms weet ik gewoon niet bij het napluizen van mijn verzameling welke er nou eerst was met betrekking tot de jingles van de jaren '90. 😅
 3. Misschien een leuke noot en wellicht al bekend, dit zijn resings van het WRMF package van Thompson Creative. Hier een voorbeeld, waar de jingle 'Het Start van het Weekend' op is nagezongen: https://pixeldrain.com/u/EPXFsWpP En hier een voorbeeld van een jingle die naar mijn weten op Radio 3 werd gebruikt. Excuseer de lage kwaliteit: https://pixeldrain.com/u/Ke1ciEqD
 4. Hallo, heb je toevallig deel 2 van deze Top 100 nog? Heb deze gemist... 😅
 5. Hallo, Heeft iemand jingles met betrekking tot de vormgeving van Noordzee FM (100.7 FM) van rond 2005? Heb naar dit station geluisterd gedurende mijn eerste stageperiode en kan me herinneren dat de uuropener een gedeelte bevatte van Robbie Williams' 'Let Me Entertain You'. Bij voorbaat alvast hartelijk dank.
 6. Hallo, heeft iemand of de underscore van de TV1 Top 30 (gebruikt bij de lijst overzicht zoals in onderstaande video) ook los heeft(dus alleen de muziek)? Ik vind het wel een leuke riedel en zou deze graag wel eens in zijn geheel willen horen (als er al een volledige versie hiervan bestaat, is volgens mij productiemuziek).
 7. Deze vond ik in een compilatie van CountDown jingles die ik ergens anders had gedownload, en tot op heden nog steeds benieuwd ben waar deze uit is samengesteld, behalve dan degene die ik uiteraard heb herkend.
 8. Zelf heb ik mij altijd afgevraagd waar de latere tune uit bestond: https://pixeldrain.com/u/RzZZ1PKi De CountDown Tune uit 1992 had één slag wat refereert naar Crash Goes Love van Loleatta Holloway (en als referentie naar de oude tune), en heeft de intro van het volgende nummer: Sigue Sigue Sputnik - Love Missile F1-11 alleen ben ik er nog steeds niet uit waar de rest vandaan komt, behalve de bekende stinger van Iron Butterfly's Soul Experience.
 9. Daar heb ik alleen deze jingle van: https://pixeldrain.com/u/n7PX3wqE
 10. Was het niet Swingtime van de AVRO?
 11. Voor de liefhebbers: Hier zijn een paar combinatie jingles van de TROS en Veronica uit de Top 100 van 1992: - https://pixeldrain.com/u/sbAdEaXA - https://pixeldrain.com/u/zC1N3aiF - https://pixeldrain.com/u/Ko88xvRM - https://pixeldrain.com/u/hWQ1gZfW Mijn enige vragen zijn: - Waren hier meer jingles van of was de Top 100 van 1992 het enige radioprogramma waarin de TROS en Veronica samen werkten? - Uit welk jingle pakket kwamen de Veronica gedeeltes? De TROS-jingles doen me denken aan of The Best Show 1 & 2 of Xyrock...
 12. Bedankt voor dit materiaal, @GKoedam
 13. De twee komen inderdaad overeen, ja. In ieder geval bedankt voor deze vondst.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.