Jump to content

Bauco40

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bauco40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

 1. Ja heel mooi. Tijdje geleden al eens een aantal uitzendingen gedownload vanaf de stackfiles. Er staan geen links in deze discussie naar de uitzendingen van 1993, 1994 en 1995. Zijn deze niet beschikbaar of is er iemand die deze alsnog kan toevoegen? Wellicht heeft Micha ook deze beschikbaar in de stackfiles? Uiteraard al grote dank voor de overige uitzendingen.
 2. Geweldig, bedankt voor het opnieuw plaatsen van de uitzending.
 3. Heel erg bedankt dat je alweer de moeite hebt genomen om een uitzending opnieuw aan te bieden.
 4. Zou deze nogmaals gedeeld kunnen worden? Ook deze helaas gemist. Alvast bedankt voor de moeite.
 5. Is er iemand die deze uitzending nogmaals zou willen delen. Ik heb deze toen helaas gemist. Alvast bedankt voor de moeite.
 6. Op het gedrukte exemplaar staat ook dat de lijst van week 52/53 - 26 dec. '92 / 2 jan '93 is. top40-19921226.pdf
 7. Ontzettend bedankt Musicman voor alle mooie uitzendingen van de afgelopen dagen. Zijn ook wat mij betreft de mooiste jaren om terug te luisteren. Ook Dave bedankt voor de aanvullingen bij de verschillende jaren.
 8. Zeker bedankt ja, heel mooi dat er mensen zijn die wat gemiste uitzendingen opnieuw willen aanbieden.
 9. Er zijn recent al meerdere mooie top 40 uitzendingen voorbij gekomen maar er blijken in het verleden nog een aantal uitzendingen te zijn gedeeld die ik helaas heb moeten missen. Dus als iemand ook deze nogmaals zou willen aanbieden is de dank wederom groot.
 10. En weer bedankt, de luisterlijst wordt langer en langer.
 11. Zou iemand ook deze uitzending van de top 40 nogmaals willen aanbieden? En eventueel de uitzendingen van 16 maart 1990 en 29 juni 1990 die lang geleden ook al eens zijn gedeeld via deze site? Alvast bedankt.
 12. Kan ook deze uitzending nogmaals aangeboden worden? Alvast bedankt voor de moeite.
 13. Ik heb de afgelopen periode al genoten van een aantal recent gedeelde top 40 uitzendingen uit de periode eind jaren 80/ begin jaren 90. Is er iemand die deze uitzending destijds heeft gedownload en ook deze nogmaals zou willen aanbieden?
 14. Heel mooi! Als er nog meer uitzendingen van eind jaren 80/begin jaren 90 gedeeld zouden kunnen worden zou dat zeer op prijs worden gesteld. Erg leuk om weer eens terug te luisteren.
 15. Is er iemand die deze uitzending destijds heeft gedownload en deze nogmaals zou willen aanbieden?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.