Spring naar bijdragen

de redactie

Moderatoren
 • Aantal bijdragen

  13965
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

192 Excellent

Over de redactie

 • Rang
  Redactielid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. De luisteraars van NPO FunX hebben gesproken: 'Djadja' van de Franse zangeres Aya Nakamura is de nummer 1 van de DiXte 1000. Deze nationale nummer 1-hit was voor het eerst in Nederland te horen bij FunX en wist andere populaire tracks als 'Verleden tijd' van Frenna & Lil Kleine (nummer 2) en 'Nightvision' van Broederliefde (nummer 3) achter zich te laten. Om dit te vieren komt Aya volgende week naar de FunX-studio voor een exclusieve showcase en interview in de show van Fernando Halman. De DiXte 1000 is dé hitlijst met duizend dikke tracks die is samengesteld door de luisteraars van FunX. Van zaterdag 10 tot en met vrijdag 16 november stond FunX in het teken van de DiXte 1000. De kick-off was in de Escape in Amsterdam met optredens van o.a. Boef en ValsBezig. In Almere, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam was afgelopen week de FunX Speaker te vinden met pop-up party's en surprise acts. Bekijk de gehele lijst op www.funx.nl/dixte1000. Vorig jaar was 19% van de nummers in de DiXte 1000 afkomstig uit Nederland, dit jaar is dat bijna 24%. Over NPO FunX NPO FunX is een jongerenmerk dat met zijn muziekformat, nieuws, cultuur en aandacht voor maatschappelijke onderwerpen een impactvolle rol vervult in het dagelijks leven van stadsjongeren. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, latin, hiphop, dance en afrobeat, en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent.
 2. de redactie

  Kabinet steunt plan van aanpak NPO en omroepen

  De publieke omroepen en de NPO-organisatie bezuinigen in 2019 niet op de programmering. Zij investeren extra in vernieuwing dankzij de compensatie van 40 miljoen euro uit politiek Den Haag. Om de korting op het jaarbudget die dan nog overblijft op te vangen, bezuinigen NPO en omroepen zelf op organisatiekosten. Ook worden omroepreserves ingezet. Dit staat in het plan van aanpak dat door omroepen en NPO is opgesteld. Het plan heeft de instemming van minister Slob van OCW, die het vrijdag samen met de Kamerbrief over de mediabegroting naar de Tweede Kamer heeft verstuurd. Shula Rijxman, voorzitter van de Raad van Bestuur van NPO: “We zijn blij dat ons plan van aanpak zo goed ontvangen is in de ministerraad.” Kerntaken De volledige 40 miljoen compensatie zal volgens het plan terugvloeien naar wettelijke kerntaken van NPO op het gebied van programmering, innovatie en distributie. NPO en omroepen zijn het ook eens over extra investeringen in de journalistieke programmering, in documentaires en in Nederlandse series. Door een fikse korting van 62 miljoen euro op het jaarbudget moesten vrijwel alle programma’s op tv en radio rekening houden met minder budget, maar door de compensatie kan deze ingreep in ieder geval volgend jaar worden afgewend. Goed nieuws Het gezamenlijke plan van aanpak is aangeboden aan minister Slob van OCW en wacht nu op behandeling door de Tweede Kamer begin december. Shula Rijxman: "Dit is vooral goed nieuws voor de programmamakers. Met dit gezamenlijke plan kunnen we doorgaan met het maken van hoogwaardige publieke programma’s voor heel Nederland. En dankzij de toegezegde compensatie uit Den Haag hebben we forse bezuinigingen op de programmering voorlopig kunnen afwenden. Daar zijn we de politici dankbaar voor." Eensgezind Omroepen en NPO zijn ook eensgezind als het gaat over een extra impuls voor investeringen in talentontwikkeling, innovatie en in de techniek van het on demand-platform NPO Start. Zij zullen hun omroepreserves volop inzetten en verder op hun organisatiekosten besparen. Shula Rijxman: "We ontzien bij deze bezuiniging de programma’s. De aangekondigde vernieuwing van programmering gaat wel door. Samen met de omroepen en makers zijn we het erover eens dat een deel van onze programmering nog beter moet worden afgestemd op het mediagebruik van deze tijd: vernieuwing is dus nodig." Eerder maakte NPO al duidelijk dat er op het gebied van onze journalistieke kerntaak niet zal worden bezuinigd volgend jaar. Het geld dat vrijkomt doordat sommige programma’s stoppen of minder afleveringen krijgen, steken NPO en omroepen volgend jaar vooral in nieuwe journalistieke formats, lineair en online. De gesprekken over de concrete invulling hiervan zijn in volle gang, de eerste resultaten hiervan zijn in de loop van 2019 te verwachten.
 3. ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen is de grote nummer 1 in de Radio Veronica Top 1000 Allertijden. Het nummer van de Engelse rockband is ten opzichte van vorig jaar flink in populariteit gestegen. In 2017 stond de track nog op een vierde plaats, maar dit jaar kreeg ‘Bohemian Rhapsody’, één van Queens grootste hits en tevens de titel van de biografische film over de band, de meeste stemmen. Daarmee is het de absolute favoriet van de Top 1000 Allertijden die van maandag 19 november tot en met vrijdag 30 november iedere werkdag tussen 09.00 en 19.00 uur te horen is bij Veronica. Top 5 Queen – Bohemian Rhapsody Guns N’ Roses – November Rain Michael Jackson – Thriller U2 – One Eagles – Hotel California U2 is het meest succesvol in de Radio Veronica Top 1000 Allertijden. De Ierse band heeft 24 noteringen bemachtigd waarvan vijf in de top 100, waaronder ‘One’ op positie 4, ‘Beautiful Day’ op positie 23 en ‘With or Without you’ op positie 49. Queen volgt daarna met 21 noteringen en drie hits in de top 100. Golden Earring is de best scorende Nederlandse act met eveneens drie hits in de top 100. De hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 1000 Allertijden is ‘Whatever It Takes’ van Imagine Dragons op positie 105. (I Can’t Get No) Satisfaction van The Rollingstones is de oudste hit in de lijst der lijsten. De track werd op 12 mei 1965 opgenomen in een studio in Hollywood en kwam drie maanden daarna de hitlijsten binnen. Meesterwerken Bingo In de avonduren en in het weekend van 24 en 25 november, wanneer de Top 1000 Allertijden niet te horen is, wordt ‘Meesterwerken Bingo’ gespeeld. Voor dit nieuwe spel kunnen luisteraars via RadioVeronica.nl een bingokaart downloaden met 24 nummers, die corresponderen met posities van hits in de Top 1000 Allertijden. Wanneer luisteraars de hit op de radio horen, strepen ze het nummer af op de bingokaart. Bij een volle kaart is het bingo en wint de luisteraar een geldbedrag. Meesterwerken Bingo wordt van 19 november tot en met 29 november gespeeld op de volgende tijden: Maandag-vrijdag: 19.00-24.00 uur Zaterdag 24 november: 12.00-24.00 uur Zondag 25 november: 08.00-24.00 uur De Top 1000 Allertijden is van 19 november tot en met 30 november iedere werkdag van 09:00 t/m 19:00 uur te horen bij Radio Veronica. De ontknoping is op 30 november om iets voor 18:00 uur.
 4. de redactie

  Online pop-up station 'Hits van de Sint' bij Sky Radio

  Pakjesavond laat niet lang meer op zich wachten, want vanaf morgen is Sinterklaas weer in het land. Om alvast helemaal in de stemming te komen lanceert Sky Radio vandaag een speciaal online pop-up station met de beste Sinterklaasnummers. Zowel originele als moderne uitvoeringen van bekende liedjes zijn te horen bij ‘Sky Radio Hits van de Sint’, maar ook grote hits van onder andere coole piet Diego, de Gebroeders Ko en Jochem van Gelder komen voorbij. Het Sinterklaas pop-up station is tot en met 5 december te beluisteren via Skyradio.nl en de gratis Sky Radio app. Het online pop-up station van Sky Radio richt zich voor een bepaalde periode op één artiest of thema, gekoppeld aan de actualiteit. Eerder stond het online station al in het teken van onder andere van het Eurovisie Songfestival en Ed Sheeran. Naast Sky Radio 101 FM biedt het non-stop muziekstation in totaal 17 online stations: Non-stop Feel Good Hits, Superstar Top 101, Smooth Hits, Singer-Songwriter, Running Hits Starter, Running Hits Gevorderd, Running Hits Expert, Running Hits Stretch & Relax, Hits, LoveSongs 80's, 90's, 00's, 10’s, Lounge, SummerHits en Christmas.
 5. de redactie

  Mireille van Ark adjunct-hoofdredacteur BNR Nieuwsradio

  Mireille van Ark (41) is per 1 januari 2019 benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio. Van Ark werkt al bijna 5 jaar voor BNR, als eindredacteur en het laatste jaar als Chef Specials en On Demand. Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Ik ben enorm blij met deze benoeming. Mireille is hét voorbeeld van de nieuwe, jonge leiders in Nederland: koel in het hoofd, warm in het hart. De innovatiedrang van BNR met podcast en Smart Radio is voor een groot deel op het conto van Mireille te schrijven. Daar heeft ze als Chef On Demand een beslissende rol in gespeeld.” Mireille van Ark werkte eerder als samensteller en eindredacteur bij de NCRV-radio. “Ik ben heel blij mijn carrière bij BNR te kunnen vervolgen. Het is een geweldig bedrijf dat alleen maar vooruit denkt. De innovatie op audio-gebied staat bij BNR bovenaan de agenda en dat spreekt me aan. Bovendien werken hier gewoon de leukste mensen.”
 6. de redactie

  Radio Veronica lanceert nieuwe website

  Radio Veronica heeft sinds vandaag een nieuwe website die mede door de wensen en behoeften van luisteraars tot stand is gekomen. Door verschillende prototypen van de site voor te leggen aan luisteraars en alle meningen in kaart te brengen, heeft het muziekstation nieuwe functionaliteiten kunnen ontwikkelen, waaronder een prominente radioplayer. Hierdoor heeft de nieuwe website meer rust en overzicht, maar wel een duidelijk Radio Veronica-gevoel. De Veronica site is mobile first ontworpen waardoor deze, naast het gebruik via desktop en tablet, ook geschikt is voor gebruik via smartphone. In alle gevallen ligt de focus op de radioplayer. Deze is altijd in beeld en kan ten alle tijden geactiveerd worden waardoor luisteraars overal kunnen luisteren naar hun favoriete muziek. Door de nieuwe structuur is de nieuwe website veel gebruiksvriendelijker geworden. Nummers die recent op de radio te horen waren zijn eenvoudig terug te zoeken met de uitgebreide trackinformatie in de webplayer. Het raadplegen van hitlijsten is makkelijker gemaakt en informatie is snel terug te vinden via het nieuwe menu en de nieuwe zoekfunctie. Bovendien is het vanaf vandaag ook mogelijk om radioshows terug te luisteren. De nieuwe site is door Radio Veronica ontwikkeld in samenwerking met Hike One en Levi9.
 7. de redactie

  Team 538 ochtendshow compleet

  Frank Dane presenteert vanaf het nieuwe jaar de ochtendshow op 538 samen met Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo. Eerder werd bekend dat nieuwslezer Henk Blok het laatste nieuws verzorgt in de '538 Ochtendshow met Frank Dane'. Dit maakte Frank zojuist bekend in 'De Coen en Sander Show', waar hij de luisteraars alvast liet kennismaken met zijn nieuwe team. Frank Dane: "Opeens is januari 2019 heel dichtbij en daarom is het tijd om te onthullen wie er vanaf het nieuwe jaar naast me gaan aanschuiven. Dat ik iedere ochtend met Henk, Jelte, Hannelore en Jelmer de show mag gaan presenteren...wauw! Ik sta echt te trappelen om te beginnen, laat maar komen!" Jelte van der Goot was naast Frank Dane al vijf jaar te horen in de 'Frank & Vrijdag Show' en is onderdeel van het team van 'Evers Staat Op'. Hannelore Zwitserlood verzorgde tot augustus 2017 het nieuws tijdens 'De Coen en Sander Show' op 538 en keert vanaf januari terug in een nieuwe rol. Jelmer Gussinklo werkt al geruime tijd achter de schermen voor het lunchprogramma van Frank Dane en maakt het team van de '538 Ochtendshow met Frank Dane' compleet.
 8. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2007

  2007 001 Ann Christy - De roos 002 Clouseau - Afscheid van een vriend 003 Will Tura - Hemelsblauw 004 Petra - Jij bent zo mooi 005 Will Tura - Eenzaam zonder jou 006 Louis Neefs - Laat ons een bloem 007 Claire - Vreemde vogels 008 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 009 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 010 De Kreuners - Ik wil je 011 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 012 Margriet Hermans - Een vriend 013 Will Ferdy - Ik hou van jou je te aime tant ich liebe dich I love you so 014 De Feestridders - Allo 015 Jimmy Frey - Zo mooi zo blond en zo alleen 016 Katastroof - Zuipe 017 Bobby Prins - Sancta Maria 018 Christoff - Onder de toren 019 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 020 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 021 Katastroof - Oep een Franse wc 022 Eric Flanders - De mooiste 023 Ann Christy - Dag vreemde man 024 Will Tura - Donna Carmela 025 Clouseau - Daar gaat ze 026 Els De Schepper - Als ik je morgen ergens tegenkom 027 Willy Sommers - Zeven anjers zeven rozen 028 Ann Christy - Gelukkig zijn 029 Liliane Saint-Pierre - Sacha 030 Paul Severs - Ik ben verliefd op jou 031 Gorki - Mia 032 Liliane Saint-Pierre - Gevangen in jou 033 Wim De Craene - Tim 034 Dana Winner - De oude man en de zee 035 Clouseau - Anne 036 Isabelle A - He lekker beest 037 Noordkaap - Ik hou van u 038 Salim Seghers - Als jij dat wil 039 Anneke Soetaert - Ciao adieu bye bye 040 Johan Verminnen - Laat me nu toch niet alleen 041 Margriet Hermans - Laisse rouler le bon temps Jacqueline 042 Paul Anderson en Jo Vally - Aan alle vrouwen 043 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 044 Clouseau - En dans 045 Anja - De laatste dans 046 Liliane Saint-Pierre - Aardsong 047 Urbanus - Madammen met een bontjas 048 Anja Yelles - De soep is aangebrand 049 Bob Benny - Waar en wanneer 050 De Nieuwe Snaar - De fotografie 051 Eddy Smets - De doddelaar 052 Garry Hagger - Het allermooiste 053 Johnny White - Verloren hart verloren droom 054 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 055 Phil Kevin - Komaan en doe het 056 Bart Kaell - De Marie Louise 057 Bobbejaan Schoepen - Cafe zonder bier 058 Eddy Wally - Jou herken ik met gesloten ogen 059 Gorki - Lieve kleine piranha 060 Jo Vally - Geef mij de sleutel 061 Willy Sommers - Het water is veel te diep 062 Yasmine - Diep in mij 063 Dana Winner - Het dorp 064 John Terra - Iemand heeft je pijn gedaan 065 Clouseau - Passie 066 Barbara Dex - Iemand als jij 067 Joe Harris - Drink rode wijn 068 Zjef Vanuytsel - Houten kop 069 Johan Verminnen - In de Rue des Bouchers 070 Urbanus - De aarde 071 Yasmine - Porselein 072 Andy Samijn - Boem boem boem 073 Bart Peeters - Poolijs 074 Bart Van Den Bossche - De heuveltjes van Erika 075 De Familie Backeljau - Wij zijn de beste 076 De Miekes - Vuur 077 De Strangers - Den Bompa 078 Helmut Lotti - Bij jou alleen 079 Lisa Del Bo - Vlinder 080 Mieke - Wals van de lente 081 Sam Gooris - Marijke 082 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 083 Rita Deneve - De allereerste keer 084 Sanne - Het huis dat tussen rozen stond 085 Udo - Ik mis je zo 086 Yevgueni - Als ze lacht 087 De Heikrekels - Ik wil alleen maar van je houden 088 Dana Winner - Op het dak van de wereld 089 Marc Dex - Maar in Amerika 090 Jean Walter - Tulpen uit Amsterdam 091 Luc Steeno - Ik mis je elke dag 092 Artiesten Met Een Hart - De weg naar je hart 093 Championettes - Vlaamse medley 094 Gene Thomas - Voor haar 095 Bart Herman - Ma 096 De Kreuners - Layla 097 Eddy Wally - Cherie 098 Anneke Soetaert - Weet je weet je 099 Dana Winner - Woordenloos 100 John Terra - Deze nacht wil ik niet eenzaam zijn
 9. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2008

  2008 001 Ann Christy - De roos 002 Clouseau - Afscheid van een vriend 003 Christoff - Zeven zonden 004 Will Tura - Hemelsblauw 005 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 006 Bart Kaell - De Marie Louise 007 Louis Neefs - Laat ons een bloem 008 De Kreuners - Ik wil je 009 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 010 Eric Flanders en Margriet Hermans - Zoals vrienden doen 011 Bobby Prins - Sancta Maria 012 Ann Christy - Dag vreemde man 013 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 014 Clouseau - Nobelprijs 015 Dana Winner - Ik hou van jou 016 Bart Herman - Slaap mijn kind 017 Will Tura - Eenzaam zonder jou 018 Udo - Ik mis je zo 019 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 020 Willy Sommers - Zeven anjers zeven rozen 021 Claire - Vreemde vogels 022 Wim Soutaer - Allemaal 023 De Kreuners - Verliefd op Chris Lomme 024 Luc Steeno - Ik mis je elke dag 025 Paul Severs - Geen wonder dat ik ween 026 Clouseau - Zie me graag 027 Dana Winner - Westenwind 028 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 029 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 030 Christoff - Eenmaal komt voor jou die dag 031 Eric Flanders - De mooiste 032 Gene Thomas - Voor haar 033 Luc Steeno - Hij speelde accordeon 034 Bart Peeters - Messias 035 Bart Kaell - Dansen in Bahia 036 Wim Soutaer - Heel de zomer lang 037 Willy Sommers - Als een leeuw in een kooi 038 Ann Christy - Ik leef voor jou 039 Wim De Craene - Tim 040 Jimmy Frey - Rozen voor Sandra 041 Yevgueni - Als ze lacht 042 Dana Winner - De oude man en de zee 043 Katastroof - Met de wijven niks as last 044 Margriet Hermans - Een vriend 045 Clouseau - Anne 046 Marjolein - Luister naar mijn hart 047 Petra - Jij bent zo mooi 048 Anja - De laatste dans 049 Christoff - Ja jij 050 Bart Kaell - Duizend terrassen in Rome 051 Ann Christy - Gelukkig zijn 052 Fixkes - Kvraagetaan 053 Gorki - Lieve kleine piranha 054 Jimmy Frey - Zo mooi zo blond en zo alleen 055 Liliane Saint-Pierre - Sacha 056 Dana Winner - Het dorp 057 Noordkaap - Ik hou van u 058 Paul Severs - Ik ben verliefd op jou 059 Toast - Ik schreeuw het van de daken 060 Will Tura - Vlaanderen mijn land 061 Marva - Rode rozen in de sneeuw 062 Clouseau - Heb ik ooit gezegd 063 Wim Soutaer - De wereld draait door 064 Bart Peeters - Poolijs 065 Bart Kaell - La mamadora 066 Eddy Wally - Cherie 067 Biezebaaze - Loetsebollekezoetse 068 Bobbejaan Schoepen - Cafe zonder bier 069 Danny Fabry en Silvy Melody - De telefoon huilt mee 070 Christoff - Onder de toren 071 De Strangers - O.C.M.W. 072 Get Ready - Diep 073 Bart Herman - Alles valt stil 074 Louis Neefs - Mijn vriend Benjamin 075 Nicole en Hugo - Goeiemorgen morgen 076 Dana Winner - Zeven regenbogen 077 Clouseau - Casanova 078 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 079 Yevgueni - Morgen komt ze thuis 080 Zjef Vanuytsel - Ik weet wel mijn lief 081 Garry Hagger - Het allermooiste 082 Ingeborg - Als dat gebeurt 083 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 084 Anneke Soetaert - Weet je weet je 085 Mathiz - Dromer 086 Bart Herman - Ogen van lood 087 Dana Winner - Mijn hart zingt van liefde 088 Bandit - Ik wil leven 089 Eddy Wally - Jou herken ik met gesloten ogen 090 Els De Schepper - Als ik je morgen ergens tegenkom 091 Wannes Van De Velde - Ik wil deze nacht in de straten verdwalen 092 Eva De Roovere - Fantastig toch 093 Christoff - Een optimist 094 Isabelle A - He lekker beest 095 Ivan Heylen - De wilde boerndochtere 096 Liliane Saint-Pierre - Met jou wil ik de hemel zien 097 Marva - Herinneringen 098 Petra - Als ik droom 099 Sanne - Het huis dat tussen rozen stond 100 Will Tura - Draai dan 797204
 10. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2009

  2009 001 Yasmine - Porselein 002 Ann Christy - De roos 003 Clouseau - Afscheid van een vriend 004 Will Tura - Hemelsblauw 005 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 006 Christoff - Zeven zonden 007 Yasmine - Diep in mij 008 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 009 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 010 Louis Neefs - Laat ons een bloem 011 Ann Christy - Ik leef voor jou 012 TatYana Storm - Atlantis 013 Willy Sommers - Zeven anjers zeven rozen 014 Eva De Roovere - Fantastig toch 015 De Kreuners - Ik wil je 016 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 017 Will Tura - Eenzaam zonder jou 018 Yasmine - Kikkerkoel 019 Wim De Craene - Tim 020 Anja - De laatste dans 021 Clouseau - Anne 022 Bart Herman - Slaap mijn kind 023 Bobby Prins - Sancta Maria 024 Bart Kaell - De Marie Louise 025 Biezebaaze - Loetsebollekezoetse 026 Paul Severs - Ik ben verliefd op jou 027 Erik Van Neygen en Sanne - Wat je diep treft 028 Yasmine - Meisjes aan de macht 029 Noordkaap - Ik hou van u 030 Sanne - Het huis dat tussen rozen stond 031 Christoff - Onder de toren 032 Johan Verminnen - In de Rue des Bouchers 033 Tim Visterin - De vogel 034 Ann Christy - Dag vreemde man 035 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 036 Clouseau - Zie me graag 037 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 038 Eric Flanders en Margriet Hermans - Zoals vrienden doen 039 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 040 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 041 Liliane Saint-Pierre - Met jou wil ik de hemel zien 042 Christoff - Eenmaal komt voor jou die dag 043 Claire - Vreemde vogels 044 Zjef Vanuytsel - Houten kop 045 Yevgueni - Als ze lacht 046 Willy Sommers - Als een leeuw in een kooi 047 Dana Winner - Ik hou van jou 048 Will Tura - Mooi het leven is mooi 049 Yasmine - Altijd weer tikt de klok 050 Ann Christy - Gelukkig zijn 051 Bart Herman - Ogen van lood 052 Anja Yelles - De soep is aangebrand 053 Willem Vermandere - Blanche en zijn peird 054 Will Ferdy - Christine 055 Bart Peeters - Poolijs 056 Paul Severs - Geen wonder dat ik ween 057 Katastroof - Met de wijven niks as last 058 Christoff - In 100.000 jaren 059 De Kreuners - Verliefd op Chris Lomme 060 Sanne - Zeg het aan niemand 061 Clouseau - Heb ik ooit gezegd 062 Jimmy Frey - Rozen voor Sandra 063 Els De Schepper - Als ik je morgen ergens tegenkom 064 Eddy Wally - Jou herken ik met gesloten ogen 065 Yasmine - Vraag me niet waarom 066 Liliane Saint-Pierre - Sacha 067 Dana Winner - De oude man en de zee 068 Erik Van Neygen - De herinnering blijft 069 Nicole en Hugo - Goeiemorgen morgen 070 Bobbejaan Schoepen - Cafe zonder bier 071 Gunther Neefs - Daarom zeg ik nee 072 Gene Thomas - Voor haar 073 Margriet Hermans en Robert Long - Een heel verschil 074 Fixkes - Kvraagetaan 075 Will Tura - Vlaanderen mijn land 076 Clouseau - Nobelprijs 077 Zjef Vanuytsel - Ik weet wel mijn lief 078 Axl Peleman - Niet met mij 079 Christoff en Lindsay - We nemen elkaar zoals we zijn 080 Helmut Lotti - Bij jou alleen 081 Dana Winner - Westenwind 082 Eddy Wally - Cherie 083 Rita Deneve - De allereerste keer 084 De Kreuners - Zij heeft stijl 085 Free Souffriau - Ik leef voor jou 086 Bart Van Den Bossche - De heuveltjes van Erika 087 K3 - Heyah mama 088 Samantha - Eviva Espana 089 John Terra - Iemand heeft je pijn gedaan 090 Will Tura - Draai dan 797204 091 Eric Flanders - De mooiste 092 Clouseau - En dans 093 Liliane Saint-Pierre - Gevangen in jou 094 Bandit - Ik wil leven 095 De Strangers - Schele Vanderlinde 096 Ann Christy - Zoals elk mooi verhaal 097 Louis Neefs - Mijn vriend Benjamin 098 Margriet Hermans - Een vriend 099 Buurman - Middellandse zee 100 Voice Male - Zij is van ons
 11. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2010

  2010 001 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 002 Yasmine - Diep in mij 003 Udo - Ik mis je zo 004 TatYana Storm - Atlantis 005 Yasmine - Porselein 006 Ann Christy - De roos 007 Christoff - Zeven zonden 008 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 009 Clouseau - Afscheid van een vriend 010 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 011 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 012 Luc Steeno - Hij speelde accordeon 013 Willy Sommers - Zeven anjers zeven rozen 014 Jackobond - Ik pak haar vast 015 Yasmine - Meisjes aan de macht 016 Liliane Saint-Pierre - Sacha 017 Johan Verminnen - In de Rue des Bouchers 018 Petra - Jij bent zo mooi 019 Louis Neefs - Laat ons een bloem 020 Bobby Prins - Sancta Maria 021 Dana Winner - Ik hou van jou 022 De Kreuners - Ik wil je 023 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 024 Tom Waes - Dos cervezas 025 Paul Severs - Geen wonder dat ik ween 026 Wim De Craene - Tim 027 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 028 Gorki - Mia 029 Claire - Vreemde vogels 030 Anja - De laatste dans 031 Will Tura - Hemelsblauw 032 Joe Harris - Drink rode wijn 033 Yasmine - Kikkerkoel 034 Jo Vally - Vissers van Capri 035 Eric Flanders en Margriet Hermans - Zoals vrienden doen 036 Clouseau - Anne 037 Ann Christy - Dag vreemde man 038 Tim Visterin - De vogel 039 Christoff - Onder de toren 040 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 041 Bob Davidse - Vrolijke vrienden 042 Bobbejaan Schoepen - Cafe zonder bier 043 Jimmy Frey - Rozen voor Sandra 044 Rita Deneve - De allereerste keer 045 Anja Yelles - De soep is aangebrand 046 Will Ferdy - Christine 047 Bart Van Den Bossche - De heuveltjes van Erika 048 Sha-Na - Orgelman 049 Nicole en Hugo - Goeiemorgen morgen 050 Eva De Roovere - Fantastig toch 051 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 052 Ann Christy - Ik leef voor jou 053 Will Tura - Eenzaam zonder jou 054 Bart Herman - Slaap mijn kind 055 Erik Van Neygen en Sanne - Wat je diep treft 056 Ann Christy - Gelukkig zijn 057 Bart Herman - Ogen van lood 058 Clouseau - Nobelprijs 059 Bart Peeters - Poolijs 060 Fixkes - Kvraagetaan 061 K3 - Heyah mama 062 Biezebaaze - Loetsebollekezoetse 063 Noordkaap - Ik hou van u 064 Yevgueni - Als ze lacht 065 Yasmine - Altijd weer tikt de klok 066 Liliane Saint-Pierre - Met jou wil ik de hemel zien 067 Clouseau - Zie me graag 068 Eddy Wally - Jou herken ik met gesloten ogen 069 Gunther Neefs - Daarom zeg ik nee 070 Samantha - Eviva Espana 071 Zjef Vanuytsel - Houten kop 072 Paul Severs - Ik ben verliefd op jou 073 Will Tura - Mooi het leven is mooi 074 Katastroof - Met de wijven niks as last 075 De Kreuners - Verliefd op Chris Lomme 076 Dana Winner - De oude man en de zee 077 Eddy Wally - Cherie 078 Will Tura - Draai dan 797204 079 Louis Neefs - Mijn vriend Benjamin 080 Leopold 3 - Vergeet-mij-nietje 081 Lisa Del Bo - Liefde is een kaartspel 082 Sanne - Zeg het aan niemand 083 Yasmine - Vraag me niet waarom 084 Gene Thomas - Voor haar 085 Sanne - Het huis dat tussen rozen stond 086 Willem Vermandere - Blanche en zijn peird 087 Eric Flanders - De mooiste 088 Dana Winner - Westenwind 089 Free Souffriau - Ik leef voor jou 090 Erik Van Neygen - De herinnering blijft 091 Els De Schepper - Als ik je morgen ergens tegenkom 092 Willy Sommers - Als een leeuw in een kooi 093 Christoff - Eenmaal komt voor jou die dag 094 John Terra - Iemand heeft je pijn gedaan 095 Paul Hughes - Zomerdromen 096 Bandit - Ik wil leven 097 Get Ready - Diep 098 De Strangers - Schele Vanderlinde 099 Margriet Hermans - Een vriend 100 Will Tura - Vlaanderen mijn land
 12. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2011

  2011 001 Ann Christy - De roos 002 Yasmine - Diep in mij 003 Christoff - Zeven zonden 004 David Vandyck - Een superlange nacht 005 Clouseau - Nobelprijs 006 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 007 Bobby Prins - Sancta Maria 008 Willy Sommers - Laat de zon in je hart 009 Marijn Devalck - Rose 010 Liliane Saint-Pierre - Sacha 011 TatYana Storm - Atlantis 012 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 013 Luc Steeno - Hij speelde accordeon 014 Will Tura - Eenzaam zonder jou 015 Paul Severs - Geen wonder dat ik ween 016 Louis Neefs - Laat ons een bloem 017 Christoff en The Sunsets - Mijn nummer een 018 Udo - Ik mis je zo 019 Patrick en Carina - De regenboog 020 Fixkes - Kvraagetaan 021 Clouseau - Afscheid van een vriend 022 Lindsay en The Sunsets - Deze nacht mag eeuwig duren 023 Will Ferdy - Christine 024 Luc Steeno - Ik mis je elke dag 025 Ann Christy - Gelukkig zijn 026 David Vandyck - Viva la fiesta 027 Bart Herman - Slaap mijn kind 028 Will Tura - Hemelsblauw 029 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 030 Gorki - Mia 031 Buurman - London Stansted 032 Anja - De laatste dans 033 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 034 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 035 Wim De Craene - Tim 036 Johan Verminnen - In de Rue des Bouchers 037 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 038 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 039 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 040 Yasmine - Porselein 041 Christoff en Willeke Alberti - Niemand laat zijn eigen kind alleen 042 Willy Sommers - Zeven anjers zeven rozen 043 Paul Severs - Ik ben verliefd op jou 044 Dana Winner - De oude man en de zee 045 Zjef Vanuytsel - Ik weet wel mijn lief 046 Arne Vanhaecke - Dronken romantiek 047 Yevgueni - Als ze lacht 048 Leopold 3 - Volle maan 049 Lindsay - Een bosje bloemen voor je moeder 050 Ann Christy - Ik leef voor jou 051 Davy Gilles - Ieder moment 052 Clouseau - Anne 053 Bart Van Den Bossche - De heuveltjes van Erika 054 Will Tura - Mooi het leven is mooi 055 De Kreuners - Zij heeft stijl 056 Isabelle A - He lekker beest 057 Marva - Rode rozen in de sneeuw 058 Bob Davidse - Vrolijke vrienden 059 Bart Herman - Ogen van lood 060 Bart Kaell - De Marie Louise 061 Claire - Vreemde vogels 062 Bobbejaan Schoepen - Cafe zonder bier 063 Eddy Wally - Cherie 064 Dana Winner - Westenwind 065 Eva De Roovere - Fantastig toch 066 Jimmy Frey - Rozen voor Sandra 067 Sabien Tiels - Trein 068 Della Bosiers - Jefke 069 Eric Flanders en Margriet Hermans - Zoals vrienden doen 070 Christoff - In 100.000 jaren 071 Bart Kaell - Hallo goeiemorgen 072 Raymond Van Het Groenewoud - Twee meisjes 073 Ingeborg - Door de wind 074 Ann Christy - Dag vreemde man 075 Tim Visterin - De vogel 076 Liliane Saint-Pierre - Met jou wil ik de hemel zien 077 Garry Hagger - Het allermooiste 078 Yasmine - Meisjes aan de macht 079 Clouseau - Gek op jou 080 De Kreuners - Ik wil je 081 Jimmy Frey - Zo mooi zo blond en zo alleen 082 Sanne - Het huis dat tussen rozen stond 083 Marjolein - Luister naar mijn hart 084 Get Ready - Diep 085 Els De Schepper - Als ik je morgen ergens tegenkom 086 Rita Deneve - De allereerste keer 087 Tom Waes - Dos cervezas 088 Will Tura - De noorderwind 089 Christoff - Eenmaal komt voor jou die dag 090 Johan Verminnen - Ik wil zo graag de wereld zien 091 Willy Sommers - Als een leeuw in een kooi 092 Bart Kaell - Duizend terrassen in Rome 093 Margriet Hermans - Een vriend 094 Paul Severs - Zeg eens meisje 095 Paul Hughes - Zomerdromen 096 Lindsay - Casanova 097 Free Souffriau - Symfonie 098 Toast - Ik schreeuw het van de daken 099 Patrick en Carina - Liefde en geluk 100 Mamas Jasje - Als de dag van toen
 13. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2012

  2012 001 Ann Christy - De roos 002 Will Tura - Hemelsblauw 003 Clouseau - Afscheid van een vriend 004 Yasmine - Diep in mij 005 Christoff - Zeven zonden 006 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 007 Bobby Prins - Sancta Maria 008 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 009 Anja - De laatste dans 010 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 011 Eddy Wally - Jou herken ik met gesloten ogen 012 Liliane Saint-Pierre - Met jou wil ik de hemel zien 013 Willy Sommers - Laat de zon in je hart 014 Paul Severs - Geen wonder dat ik ween 015 Bart Kaell - Hallo goeiemorgen 016 Claire - Vreemde vogels 017 Louis Neefs - Laat ons een bloem 018 Dana Winner - De oude man en de zee 019 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 020 Ann Christy - Dag vreemde man 021 De Kreuners - Ik wil je 022 Axl Peleman - Oepsa falderaliere 023 Will Tura - Eenzaam zonder jou 024 Yasmine - Porselein 025 David Vandyck - Een superlange nacht 026 Will Ferdy - Christine 027 Marijn Devalck - Rose 028 Bart Herman - Slaap mijn kind 029 Christoff - Eenmaal komt voor jou die dag 030 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 031 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 032 Willy Sommers - Zeven anjers zeven rozen 033 Clouseau - Nobelprijs 034 Luc Steeno - Hij speelde accordeon 035 Patrick en Carina - De regenboog 036 Paul Severs - Ik ben verliefd op jou 037 Andes - Hij kan niet dansen 038 Bobbejaan Schoepen - Cafe zonder bier 039 Eddy Wally - Cherie 040 Jimmy Frey - Rozen voor Sandra 041 Mathiz - Leef 042 Bart Kaell - Duizend terrassen in Rome 043 Ann Christy - Gelukkig zijn 044 Bart Van Den Bossche - De heuveltjes van Erika 045 Dana Winner - Westenwind 046 Bart Herman - Alles valt stil 047 Christoff en Willeke Alberti - Niemand laat zijn eigen kind alleen 048 Gorki - Mia 049 Liliane Saint-Pierre - Sacha 050 Eddy Smets - De doddelaar 051 Luc Steeno - Ik mis je elke dag 052 Buurman - Mooi weer en fruitsla 053 TatYana Storm - Atlantis 054 Fixkes - Kvraagetaan 055 Joe Harris - Drink rode wijn 056 Yevgueni - Als ze lacht 057 Mamas Jasje - Als de dag van toen 058 Arne Vanhaecke - Luisje 059 Biezebaaze - Loetsebollekezoetse 060 Clouseau - Heb ik ooit gezegd 061 Wim De Craene - Tim 062 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 063 Johan Verminnen - In de Rue des Bouchers 064 Udo - Ik mis je zo 065 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 066 Herbert Verhaeghe - Yo te amo 067 Bart Peeters - Poolijs 068 Christoff - Onder de toren 069 Liliane Saint-Pierre - Gevangen in jou 070 De Strangers - O.C.M.W. 071 Jan Puimege - Standbeeld 072 Nicole en Hugo - Goeiemorgen morgen 073 Bart Herman - Ogen van lood 074 Marva - Herinneringen 075 Paul Severs - Zeg eens meisje 076 Rita Deneve - De allereerste keer 077 Zjef Vanuytsel - Ik weet wel mijn lief 078 Clouseau - Anne 079 Rocco Granata - Zomersproetjes 080 Sanne - Het huis dat tussen rozen stond 081 Katastroof - Met de wijven niks as last 082 Yasmine - Meisjes aan de macht 083 Ingeborg - Door de wind 084 Axl Peleman - Niet met mij 085 Bart Kaell - De Marie Louise 086 Anja Yelles - De soep is aangebrand 087 Get Ready - Diep 088 Ivan Heylen - De wilde boerndochtere 089 David Vandyck - Viva la fiesta 090 Tom Waes - Dos cervezas 091 Leopold 3 - Volle maan 092 Isabelle A - He lekker beest 093 Bob Davidse - Vrolijke vrienden 094 Eva De Roovere - Fantastig toch 095 Paul Hughes - Zomerdromen 096 Marva - Rode rozen in de sneeuw 097 Sabien Tiels - Trein 098 Tim Visterin - De vogel 099 Garry Hagger - Het allermooiste 100 Della Bosiers - Jefke
 14. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2013

  2013 001 Ann Christy - De roos 002 Christoff - Zeven zonden 003 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 004 Will Tura - Hemelsblauw 005 Clouseau - Afscheid van een vriend 006 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 007 Liliane Saint-Pierre - Gevangen in jou 008 Louis Neefs - Laat ons een bloem 009 Bobby Prins - Sancta Maria 010 Yasmine - Diep in mij 011 Anja - De laatste dans 012 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 013 Luc Steeno - Hij speelde accordeon 014 Sasha en Davy - Onafscheidelijk 015 De Kreuners - Ik wil je 016 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 017 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 018 Nicole en Hugo - Goeiemorgen morgen 019 De Strangers - Het strand van Sint Anneke 020 Ann Christy - Dag vreemde man 021 Christoff - Sweet Caroline 022 Udo - Ik mis je zo 023 De Romeos - Vandaag 024 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 025 Will Tura - Eenzaam zonder jou 026 Eddy Wally - Jou herken ik met gesloten ogen 027 Free Souffriau - Ik leef voor jou 028 David Vandyck - Een superlange nacht 029 Paul Severs - Geen wonder dat ik ween 030 Bart Herman - Slaap mijn kind 031 Wim Leys - De planken uit de vloer 032 Clouseau - Anne 033 Willy Sommers - Laat de zon in je hart 034 Dana Winner - De oude man en de zee 035 Matthias Lens - Joana 036 Claire - Vreemde vogels 037 Jimmy Frey - Rozen voor Sandra 038 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 039 Wim Soutaer - Allemaal 040 Bart Kaell - De Marie Louise 041 Lisa Del Bo - Liefde is een kaartspel 042 Anja - Ik laat je niet gaan 043 Christoff en Andre Hazes Jr. - Zeg maar niets meer 044 Anja Yelles - De soep is aangebrand 045 Margriet Hermans - Een vriend 046 Davy Gilles - Ieder moment 047 David Vandyck - Een glas koele witte wijn 048 Clouseau - Domino 049 Laura Lynn - Jij doet de wolken verdwijnen 050 Ann Christy - Gelukkig zijn 051 Liliane Saint-Pierre - Met jou wil ik de hemel zien 052 Free Souffriau - Dag vreemde man 053 Sergio - Je eigen leven 054 Bobbejaan Schoepen - Ik zie zoe gere mijn duivenkot 055 Herbert Verhaeghe - Yo te amo 056 Luc Steeno - Ga dan 057 Nicole en Hugo - Pastorale 058 Bart Kaell - Hallo goeiemorgen 059 Will Ferdy - Christine 060 Paul Severs - Dit huis is leeg zonder jou 061 Sugarfree - De wind fluistert jouw naam 062 Will Tura - Draai dan 797204 063 Eddy Wally - Cherie 064 Mieke en Liliane Saint-Pierre - Naar het sterrenlicht 065 Andes - Hij kan niet dansen 066 Marijn Devalck - Rose 067 Clouseau - Daar gaat ze 068 Johan Verminnen - In de Rue des Bouchers 069 Ann Christy - Ik neem vandaag de trein 070 Yevgueni - Als ze lacht 071 Willy Sommers - Zeven anjers zeven rozen 072 Buurman - Mooi weer en fruitsla 073 Bart Van Den Bossche - De heuveltjes van Erika 074 Yasmine - Porselein 075 De Strangers - Antwarpen 076 Slongs Dievanongs - Lacht nor mij 077 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 078 Laura Lynn - Maar met Vlaamse meisjes 079 Fixkes - Kvraagetaan 080 Bart Herman - Ogen van lood 081 Fre - Een twee hopsakee 082 Wim De Craene - Tim 083 Axl Peleman - Oepsa falderaliere 084 Luc Steeno - Het wordt nooit meer als toen 085 John Terra - Is er een ander 086 Ingeborg - Door de wind 087 Clouseau - Nobelprijs 088 Paul Severs - Ik ben verliefd op jou 089 Gorki - Mia 090 David Vandyck - Met heel mijn hart 091 Biezebaaze - Loetsebollekezoetse 092 Tim Visterin - De vogel 093 Mathiz - Dromer 094 Eva De Roovere - Fantastig toch 095 Yasmine - Meisjes aan de macht 096 Arne Vanhaecke - Luisje 097 Buurman - God ik en Marjon 098 Luc Steeno - Ik mis je elke dag 099 Christoff - Een ster 100 Urbanus - Madammen met een bontjas
 15. de redactie

  Jouwradio Vlaamse 100 Aller tijden - 2014

  2014 001 Yasmine - Porselein 002 Will Tura - Hemelsblauw 003 Ann Christy - De roos 004 Christoff - Zeven zonden 005 Laura Lynn - Je hebt me duizendmaal belogen 006 Bart Herman - Ik ga dood aan jou 007 Clouseau - Afscheid van een vriend 008 Willy Sommers - Als een leeuw in een kooi 009 Liliane Saint-Pierre - Soldiers of love 010 Louis Neefs - Laat ons een bloem 011 Bobbejaan Schoepen - De lichtjes van de Schelde 012 Phil Kevin - Komaan en doe het 013 Johan Verminnen - Laat me nu toch niet alleen 014 Wim Leys - Happy days 015 Bobby Prins - Sancta Maria 016 Yasmine - Diep in mij 017 Zjef Vanuytsel - De zotte morgen 018 Jelle Cleymans - Welk oog en hoeveel tranen 019 De Kreuners - Ik wil je 020 Yevgueni - Als ze lacht 021 Luc Steeno - Hij speelde accordeon 022 Nicole en Hugo - Goeiemorgen morgen 023 Erik Van Neygen en Sanne - Veel te mooi 024 Anja - De laatste dans 025 Gabe Moretti - Alleen op reis 026 Paul Severs - Geen wonder dat ik ween 027 Christoff - Mijn beste vriend 028 Willy Sommers - Laat de zon in je hart 029 Free Souffriau - Ik leef voor jou 030 Niels Destadsbader - Hou je me vast 031 Bart Herman - Ogen van lood 032 Olli en Vijf Na Twaalf - Zot van A 033 Frimout - Ninett 034 Tim Visterin - De vogel 035 Yves Segers - Cafe De Zwaan 036 Clouseau - Nobelprijs 037 De Strangers - Antwarpen 038 Yasmine - Altijd weer tikt de klok 039 Ann Christy - Dag vreemde man 040 Gabe Moretti - Eva 041 Will Ferdy - Christine 042 Bart Kaell - Zeil je voor het eerst 043 Jelle Cleymans - Naakt doe ik de afwas 044 Bart Van Den Bossche - De heuveltjes van Erika 045 Wim Leys - De planken uit de vloer 046 Wannes Van De Velde - Ik wil deze nacht in de straten verdwalen 047 Sasha en Davy - Onafscheidelijk 048 Will Tura - Eenzaam zonder jou 049 Stafke Fabri - Veur een kuske van aa 050 Louis Neefs - Mijn vriend Benjamin 051 Nicole en Hugo - Pastorale 052 Dana Winner - De oude man en de zee 053 Eddy Wally - Jou herken ik met gesloten ogen 054 Herbert Verhaeghe - Kleine dingen 055 Udo - Ik mis je zo 056 Christoff - Sweet Caroline 057 Margriet Hermans - Een vriend 058 David Vandyck - Met heel mijn hart 059 Philippe Robrecht - Magie 060 Clouseau - Vliegtuig 061 Matthias Lens - Toet toet 062 Claire - Vreemde vogels 063 Jimmy Frey - Rozen voor Sandra 064 John Terra - De dag dat het zonlicht niet meer scheen 065 Liliane Saint-Pierre - Gevangen in jou 066 Lisa Del Bo - Liefde is een kaartspel 067 Frimout - Superman 068 Will Tura - Vlaanderen mijn land 069 Ivan Heylen - De wilde boerndochtere 070 De Romeos - Vandaag 071 Mathiz - Dromer 072 Ann Christy - Ik leef voor jou 073 Wim De Craene - Tim 074 Laura Lynn - Jij doet de wolken verdwijnen 075 Will Tura - Draai dan 797204 076 Kris De Bruyne - Vilvoorde city 077 Slongs Dievanongs - Lacht nor mij 078 Free Souffriau - Ik heb je lief 079 Sergio - Je eigen leven 080 Buurman - God ik en Marjon 081 Dana Winner - Westenwind 082 Yasmine - Meisjes aan de macht 083 Clouseau - Daar gaat ze 084 Raymond Van Het Groenewoud - Vlaanderen boven 085 Luc Steeno - Ga dan 086 Fre - Een twee hopsakee 087 Ingeborg - Door de wind 088 Wim Leys - Stiekem gedanst 089 Schuppezot - Feest in de Koekestad 090 Gorki - Mia 091 Fixkes - Kvraagetaan 092 Will Tura - Hopeloos 093 Johan Verminnen - Brussel 094 Marva - Herinneringen 095 Paul Hughes - Zomerdromen 096 Willem Vermandere - Blanche en zijn peird 097 Mathieu en Guillaume - Tot in het blauw 098 Urbanus - Madammen met een bontjas 099 Jan De Wilde - Eerste sneeuw 100 Wim De Craene - Breek uit jezelf
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.