Jump to content

Offshoreradio Mi Amigo

Members
 • Posts

  162
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Offshoreradio Mi Amigo

 1. Beste Jan-Fre van harte dank voor de prachtige programma's van RNI Groet Philip.
 2. Van harte dank Ben Had enkel Bert Bennett 08oo-0900 Mvg Philip
 3. Hier is die dan hopelijk gelukt https://pixeldrain.com/u/ivTyLmQv Groet Philip
 4. Hartelijk dank Jan en ook aan Albatrosstudio
 5. Super bedankt Henk , deze maakt mijn dag geheel goed. Deze ken ik Inderdaad die vindt je makkelijk op internet maar de Nederlandstalige is veel moeilijker lijkt me. Die Baken 16 31 05 77 heb ik ook zal die eens opnieuw beluisteren. Groet Philip
 6. De jingle " de zoutwater hit tip " was vroeger te beluisteren maar niet te downloaden op de website van Dick Verheul. De Commercial van Onatra is hier al gepasseerd in het Frans maar niet in het Nederlands Denk ik .
 7. Zoek de Nederlandse versie van Onatra reclame die werd uitgezonden op Mi Amigo Ook gezocht de Jingle een beetje zout, een beetje water , de zoutwater hit tip als ik mij niet vergis ook op Mi Amigo. Aan alle forum leden prettig en gezond 2022 Groet Philip
 8. Hartverwarmend te zien hoe men elkaar helpt hier.
 9. Ik heb er geen problemen mee , duurt wel iets langer dan normaal om te downloaden . Er is niks mis mee met de bestanden.
 10. Veel dank voor deze Martinja groet van Philip
 11. Hoop dat het ondertussen al wat beter gaat nu groet Philip
 12. Je zou inderdaad alles doen om toch maar niet alles te verliezen . . . Dat is een regelrechte ramp gr. Philip
 13. Mijn harde schijf is ooit ook eens gecrasht , gelukkig konden ze in de computerwinkel de schijf nog uitlezen en alles recupereren . Sindsdien alles driedubbel , op externe harde schijf en usb sticks en op mijn vrouw haar laptop . Hopend dat niet alles ineens stuk gaat .
×
×
 • Create New...