Jump to content

Goudvissen98

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

965 profile views

Goudvissen98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. heel tof wel spijtig dat de nieuws stukken er niet in zitten
 2. Heeft u misschien of iemand anders nog opnames die gedeeld mogen worden? het zou ook tof zijn een dag van de zomer. van 2008/2009 maar als het in de buurt is is het ook welkom.
 3. Hallo vrienden ik wil niet irritant doen ofzo maar ik kom er net achter dat 2004 1500 tot 1600 corrupt bestand is vanaf 8 minuten ongeveer. gr,
 4. Ik vind dat heel tof om te horen. ik heb verder top 100 ook gedownload van 2000 tot 2010 dat is ook zeer mooi! Ik hoop dat er nog meer te vinden is.
 5. Wauw ik vind dat heel tof van u wel jammer dat de nieuws er niet bij is maar het is echt fantastisch.
 6. ik heb vroeger toen ik nog een kleine jongen was een paar bandjes opgenomen en dat vind ik altijd fijn om terug te luisteren maar het is niet echt goed opgenomen hier is een voorbeeld. Nu ben ik op zoek naar wat beter een volledigere opnamen om gewoon te kunnen luisteren in de auto oid, het liefst van rond 2008/2009 met reklame en alles er bij dat zou tof zijn. GR, Voor de mensen die geintreseerd zijn heb ik een paar geupload maar verwacht er niet te veel van https://www.dropbox.com/sh/juboaxppo8yet8i/AAB83tUxQURkVVBGWS2-ekooa?dl=0
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.