Jump to content

freddie

Members
 • Posts

  57
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

freddie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

86

Reputation

 1. dag Erick ik heb denk ik wel een paar honderd afleveringen, maar ik post hier nooit wat en als ik dat wel doe heeft een kerel met een bril altijd wel een reden weg te halen wat ik post. Ik stel dus voor dat je me je adres geeft en dan stuur ik de dvd`s waar de afleveringen opstaan wel op. Laat maar weten of je dat wilt.
 2. ik was 13 en had een cassetterecordertje en geen cassettes genoeg . ik had een basf 90 minuten cassette en heb daar van alle afscheidsprogramma`s een beetje van opgenomen. Bij mijn ouders vragen om geld voor cassettes was er niet bij, ze hadden zelf geen stuiver te makken. Toen ik later ging werken heb ik vele cassettes met zeezender programma`s gekocht en weer veel later gedownload. Ik hou ook de traditie in ere om op 31 augustus de laatste uren van de piraten op de Noordzee te luisteren.
 3. ha ha hoe u weer blij en gelukkig kunt worden. Ik zette het altijd gelijk af.
 4. ik was er bij bedankt voor de opnamen!!!!!
 5. ahhhh i loved the English service of atlantis. even so good as the RNI service. Maby better. Fred
 6. dag Henk haha ik liet de piepende banden gewoon langs een kaars lopen dat werkte ook.
 7. top Ben heel goed heb er zelf ook iets van maar niet de hele dag, en....het was toch een gedenkwaardige dag hoor. Het is nu niet meer voor te stellen, maar als er iets bij Veronica gebeurde was het hele land in rep en roer. Ha ha ik vertel wel een wat een grote invloed Veronica had vanaf zee en in het omroep bestel, en dan wordt ik meewarig Aan gekeken .
 8. fijn ben!!!!!!!!!! van harte gefeliciteerd met je 1000 ste
 9. Dankjewel max je hebt geen idee hoe lang ik naar deze film gezocht heb!!!!!!!!
 10. de allereerste zeezender aankoop waarvan ik achteraf vond dat ik die beter niet had kunnen doen. Maar het Mi Amigo boek van ferry Eden daarna maakte veel goed. F B
 11. heb het inmiddels ook ontvangen en vind het een prachtig boek. Misschien kan een andere schrijver van dit soort boeken het eens lezen en daar zijn voordeel mee doen. Want hij heeft het talent van een spannend verhaal een gort droge opsomming van feiten te maken. Persoonlijke mening hoor. F B.
 12. Dag Mensen Daar ben ik weer. Ik had opnamen van de miamigo 45 dagen hier aangeboden. Maar ze zijn verwijderd omdat ik kennelijk iets verkeerd deed. Ik doe dit en heb zomaar wat gedaan. Mag dus niet jammer. Fred
 13. https://pixeldrain.com/u/_mG-wlYN https://pixeldrain.com/u/UrCsgMJh https://pixeldrain.com/u/ihG6cXDh https://pixeldrain.com/u/QXFX5xTx https://pixeldrain.com/u/Y2LOgtmv https://pixeldrain.com/u/uymYN7nV https://pixeldrain.com/u/qRjWCWcE https://pixeldrain.com/u/etF4ite2 https://pixeldrain.com/u/mgyRCQ6I
 14. Ik heb alle dagen van 05:00 tot 23:00u opgenomen. Maar ik mis een stuk tussen 14:00u en 19:00u op 31-05. Kennelijk de record knop niet ingedrukt. Hoop dat iemand dat heeft.
×
×
 • Create New...