Jump to content

Sea Radio

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Sea Radio

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,150 profile views
 1. Beste radioliefhebbers, Ik ben eigenaar van het kleinschalig internet radiostation Sea Radio in De Panne-België. De (vooral non-stop) uitzendingen vinden plaats op zaterdag en zondag tussen 10 uur en 21 uur waarbij het format hoofdzakelijk bestaat uit hits uit de jaren 60, 70 en 80. Om de non-stop formule te doorbreken ben ik op zoek naar medewerkers die zich geroepen voelen om een swingend gepresenteerd programma te maken op (één van) die dagen. Bezoek alvast onze website www.searadio.be en stuur een demo naar info@searadio.be, misschien ben jij wel de volgende medewerker van ons radiostation! Mvg, Pascal.
 2. Hey JP Ik ben nog bij je geweest met JM Tyteca in de (korte) tijd van Radio Atlantis, je woonde toen in de bocht aan De Zoeten Inval. Ik zal later een uitgebreide reactie plaatsen. Momenteel hou ik me bezig met een bescheiden internet radio station die uitzendingen maakt op zaterdag en zondag tussen 10h en 21h. Kijk eens op mijn website www.sea-radio.be naar de foto van het team van Atlantis, ik zit op de middenste rij tweede van links, JM Tyteca tweede van rechts. Tot heel binnenkort! Ok martinja, tks en tot binnenkort!
 3. Zal vermoedelijk Burgemeester Henri Dewulf geweest zijn... Heb daar echter geen weet van. Toen ik bij WMR heb gedraaid was Hugo De Groot reeds vertrokken, ik weet nog dat er toen ruzie was tussen bepaalde actieve medewerkers en oprichters van het eerste uur...
 4. Radionaam was Jan Van Dijck, ik was bij WMR ik denk eind 1984... Duurde niet lang (paar maanden), daarna terug naar Radio Atlantis die toen uitzond vanuit een cafe in Koksijde, ik was daar gestart in nov. 1983 (zie foto op mijn website van de startploeg van Radio Atlantis). Leuke tijd, veel nazr de WMR-fuiven geweest in het oude casino van Koksijde.
 5. Mooi JP, ben ook nog kort dj geweest in de Ropsweg,
 6. Sea Radio

  Sea Radio

  Haha De opstelling op de foto's is de mobiele studio op locatie... Het geluid klonk zeer goed, toch volgens de aanwezigen en volgens de luisteraars...
 7. Sea Radio

  Sea Radio

  "Het muzikale geluid van de Noordzee" Internet Radio Station De Panne - Belgium
 8. Hugo De Groot... mij goed gekend
 9. Ja hoor, was er DJ...
 10. Over welk jaar hebben we het? Ik weet dat WMR uitzond op 102.8, althans op zijn minst vanaf de zomer van 1982 en dit tot aan de stopzetting. Op 101.5 had je in die periode ook Radio Atlantis in Koksijde, kort maar een geduchte concurrent voor WMR, Westpoint en Horizon.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.