Jump to content

Sea Radio

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Sea Radio

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  De Panne (België)

Contact Methods

 • Website
  www.searadio.be
 • Facebook
  https://www.facebook.com/searadio.be

Recent Profile Visitors

1,351 profile views
 1. Beetje te duur voor mijn hobbyradio... en Hofman zal dat niet voor niks doen!
 2. Als kleine webcaster speelt geld meer dan ooit een rol! Ik denk dat ik het voor bekeken zal houden, dit zijn formules die niet betaalbaar zijn. Toch bedankt voor jullie antwoorden.
 3. U hebt gelijk, ik ging voort op ons logo 😃
 4. Sea Radio is een internet radiostation...
 5. Ik ben op zoek naar top 40-muziek uit de jaren 70-80-90 in mp3-formaat. Waar kan ik terecht om maandelijks en tegen betaling een nieuwe lading muziek binnen te krijgen? Ik weet dat dat bestaat en volledig legaal is maar de vraag is waar ik terecht kan. I am looking for top 40 music from 70s-80s-90s in mp3 format. Where can I go to receive a new shipment of music every month for a fee? I know that exists and is completely legal, but the question is where I can go.
 6. Dank voor de tip, mailtje verstuurd!
 7. Sea Radio

  Radio Maeva

  Op de Romanestraat, waar nu benzinetstation PMO is.
 8. Heeft er iemand een idee waar ik tegen betaalbare prijs Vlaamse jingles kan laten maken in België?
 9. Sea Radio

  Radio Maeva

  Had tot voor enkele jaren een café-feestzaal in Lo-Reninge, zal nu wel met pensioen zijn. Zie hem nooit meer.
 10. Hey Martinja, Danny zit idd op Facebook, Arie van Loon is 'van voor mijn tijd' :) Ik ben enkele keren bij Horzion over de vloer geweest aan de Astridlaan in Nieuwpoort. Mooi ingerichte studio's toen! En een café op het gelijkvloers :)
 11. Bert, heb je die opname nog? Zou het eens aan hem doorsturen...
 12. Sea Radio

  Radio Maeva

  Er zat ook een Tony van Rhode bij WMR ee Jean-Pierre
 13. We zijn een internet radiostation met uitzendingen op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 21:00 uur. Ons muziekformat bestaat uit hits uit de 60's, 70's en 80's. Lijkt het jou wel wat om ook een programma te maken op ons station? Vraag dan vrijblijvend meer info of stuur vandaag nog een demo naar info@searadio.be en bezoek alvast onze website www.searadio.be!
 14. Beste radioliefhebbers, Ik ben eigenaar van het kleinschalig internet radiostation Sea Radio in De Panne-België. De (vooral non-stop) uitzendingen vinden plaats op zaterdag en zondag tussen 10 uur en 21 uur waarbij het format hoofdzakelijk bestaat uit hits uit de jaren 60, 70 en 80. Om de non-stop formule te doorbreken ben ik op zoek naar medewerkers die zich geroepen voelen om een swingend gepresenteerd programma te maken op (één van) die dagen. Bezoek alvast onze website www.searadio.be en stuur een demo naar info@searadio.be, misschien ben jij wel de volgende medewerker van ons
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.