Spring naar bijdragen

Kenwyn

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over Kenwyn

 • Rang
  Nieuweling
 1. Kenwyn

  Mudclub

  Heeft iemand opnames van het programma The Mudclub van Rob Stenders. Is niet zo'n bekend programma van hem. Heeft een tijdje in de doordeweekse avond gelopen op 3FM. Ik dacht nog voordat Isabelle op dat tijdstip kwam. Weet niet precies welk jaar het is geweest, maar ben benieuwd of er programma's bewaard zijn gebleven.
 2. Kenwyn

  Bert van Lent

  Ik heb zojuist 9 uur House of Jack toegevoegd. In de nieuwe map 2008 - 3 uur en in de nieuwe map 2010 - 6 uur. Jammer dat er geen Bulldogs bewaard zijn gebleven. Ik heb ze zelf ook niet meer.
 3. Kenwyn

  Jeroen Soer

  Ik heb zojuist van Jeroen Soer 2 uur Popdossoer 2008 en 6 uur Stamboom 2009 toegevoegd!
 4. Is er al iets bekend over de programmering op Iceradio? Welke Dj's gaan daar naar toe?
 5. Wat is de Url van het KX radio archief. Zodat je direct in je eigen player kan luisteren naar het KX radio archief en niet via tunein?
 6. Hier zijn alle 4 de dagen van Radio Caroline North terug te luisteren. Aanrader. Geweldige radio! http://www.woodleynet.co.uk/caroline/podcasts.htm#north
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.