Jump to content

Kenwyn

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kenwyn

 1. Heeft iemand opnames van het programma The Mudclub van Rob Stenders. Is niet zo'n bekend programma van hem. Heeft een tijdje in de doordeweekse avond gelopen op 3FM. Ik dacht nog voordat Isabelle op dat tijdstip kwam. Weet niet precies welk jaar het is geweest, maar ben benieuwd of er programma's bewaard zijn gebleven.
 2. Ik heb zojuist 9 uur House of Jack toegevoegd. In de nieuwe map 2008 - 3 uur en in de nieuwe map 2010 - 6 uur. Jammer dat er geen Bulldogs bewaard zijn gebleven. Ik heb ze zelf ook niet meer.
 3. Ik heb zojuist van Jeroen Soer 2 uur Popdossoer 2008 en 6 uur Stamboom 2009 toegevoegd!
 4. Is er al iets bekend over de programmering op Iceradio? Welke Dj's gaan daar naar toe?
 5. Wat is de Url van het KX radio archief. Zodat je direct in je eigen player kan luisteren naar het KX radio archief en niet via tunein?
 6. Hier zijn alle 4 de dagen van Radio Caroline North terug te luisteren. Aanrader. Geweldige radio! http://www.woodleynet.co.uk/caroline/podcasts.htm#north
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.