Jump to content

Feico

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Feico's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

8

Reputation

 1. Confirmed. Was dat van Alex niet 'Frisse Lugt' getiteld? Dat zou opgevolgd zijn door 'Lugtbux' als je de geschiedenis volgens Google mag geloven. http://radioactive.blog.nl/online-zenders/kx-radio-online-zenders/2008/10/16/kxradio-dj-alex-van-der-lugt-biedt-radioprogramma-lugtbux-aan-ter-adoptie
 2. Jan Donkers gaat door/verder op 40UP waar hij toch al zat. Leo van der Goot zat ook al op 40UP en gaat daar naar eigen zeggen weer twee uurtjes doen. Als ik het goed heb begrepen, maar dat weet je natuurlijk nooit zeker bij hun, gaan Arie en Koop op eigen gelegenheid door.
 3. Om eerlijk te zijn heb ik er geen behoefte aan om de oude playlists nog toe te voegen. Das war einmal.
 4. Ik heb nog even geluisterd, maar de 23-jun-2009 uitzending is de niet van Mark van den Akker, de 16de was echt de laatste.
 5. Naast zijn gangbare programma 'Whole lot of Roose' heeft Willem ook een tijd lang een nachtprogramma erbij gehad met de titel 'La vie en Roose' met een heerlijk donkere sfeer. Heeft iemand hier toevallig nog kopie├źn van liggen?
 6. Voor zover ik weet heeft Bert programma's gemaakt met de volgende namen: - House of Jack - Bulldog - Corpulent Ik heb nog een serie 'House of Jack' gevonden, 7 stuks om precies te zijn.
 7. De shows van 16-jun-2009 en 23-jun-2009 zijn voor zover ik weet de laatste shows van Mark op KX. Die eerste kondigt hij het einde aan (terwijl Rob nog van niets weet), de 23ste moet dan de laatste zijn.
 8. Ik heb nog wat antiek gevonden uit 2007, in den beginne schiep hij de radio, en hij zag dat het goed was, Goot zij met u! Upload going as I type.
 9. Ah, die Jeroen tribute staat er nu dus twee maal op zie ik. In het kader van de losse shows heb ik er ook nog een paar. De laatste 'gevonden voorwerpen' op KX. En en Bert van Lent (House of Jack) special naar aanleiding van het overlijden van Norman Withfield. In de losse flodders te vinden.
 10. Ik vond nog een drietal 'Mark in the dark' afleveringen uit juni 2009 en twee aflevering van 'de onderste boven', ook uit die tijd. Geupload naar de respectievelijke directories. Dan zet je weer even zo'n show op ... zo zonde dat we deze gozer als DJ kwijt zijn geraakt ...
 11. Bij het zoeken naar oud KX spul kwam ik nog de 'Jeroen Soer tribute' uitzending tegen, ter ere van zijn leven en naar aanleiding van zijn dood. Je hoort Rob Stenders, Fred Siebelink, Mark Reman en ook nog Hans Hoogendoorn als ik het goed heb. Geupload naar de Jeroen Soer directory. Ik heb ook nog twee andere files: - TROS 31031988 1500-1600 Nat hitp LAATSTE JEROEN SOER OP 3.mp3 - VARA 1982 12 14 1103-1155 Jeroen Soer.mp3 Volgens mij zijn deze na de tribute uitgezonden op KX maar dat weet ik niet meer zeker. Derhalve kan ik de relevantie ook niet meer inschatten.
 12. De links doen het niet meer maar nog wel een stuk Jeroen humor en playlists ... http://jeroenskxtrauma.blogspot.nl/
×
×
 • Create New...