Jump to content

Armand

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

About Armand

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  ja
 • Interests
  192

Contact Methods

 • Website
  nee
 • Facebook
  nee
 • Twitter
  nee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Happy new year to you too Skyseth. And thank you for taking the effort each week to record the Bilboard Hot 100 Show.
 2. Yes, I heard it too. You can only hope they play the right hour this wednesday.
 3. Armand

  Donateur af

  Ja, klopt geen idee waar dat vandaan kwam. Heb toen een handreiking gedaan, maar Juul heeft daar nooit meer op gereageerd helaas. Juul kruipt liever in de slachtofferrol, maar hÊ, ieder zijn ding toch ? 😉
 4. Armand

  Donateur af

  Naar aanleiding van het "De LP top 20 wie heeft....." topic heb ik besloten om geen donaties meer te doen aan de stichting Norderney. Ik ga niet meebetalen aan een club waar Juul Geleick, hier op dit forum hÊt gezicht van de stichting Norderney, het nodig vindt een programmamaker in het openbaar, na eerst zelf het vuurtje op te stoken, op een onbeschofte manier af te zeiken. Hoe onprofessioneel kun je zijn......
 5. Waarom maak je het toch altijd zo persoonlijk Juul ?
 6. Armand

  Morgen

  Kijk, daar kan ik wat mee met zo'n antwoord ;-) Jammer van dat "pffffffffffffff", maar het zij je vergeven Juul.
 7. Armand

  Morgen

  Weet iemand of hier nog nieuwe of niet eerder uitgezonden programma's bij zitten ? Want in tegenstelling tot wat Juul beweert zou ik niet weten waarom je geen nieuwe programma's zou kunnen maken over "14 jaar Veronica historie" of dat er oude opnames zijn opgedoken uit die 14 jaar die nog niet eerder op 192 radio zijn uitgezonden.
 8. Armand

  Morgen

  Ik begrijp niet zo goed waar je op uit bent Juul. Ik vraag helemaal niks, ik reageer op RobMesander en john hermans die zich afvroegen of ze iets zouden missen of hebben gemist. Wat ik dus heb gehoord is dus al een keer uitgezonden dus hebben ze van wat ik heb gehoord niks nieuws gemist. Waarom jij je nu weer op een nare manier in de discussie moet mengen is me volledig een raadsel.
 9. Armand

  Morgen

  Volgens mij staat er zelfs "historie" "History" is engels naar mijn weten 😉
 10. Overigens staat het juiste uur wel op de ledenspeler van Stichting Norderney. Geen idee of die er al stond want de nieuwe Top 40 van 5 September staat er ook al op.
 11. Armand

  Morgen

  Wat ik overdag heb kunnen beluisteren heb ik al eens voorbij horen komen. Onder andere de live uitzending met Tineke uit 1999.
 12. En ook nu woensdag in de herhaling wordt het laatste uur van vorige week uitgezonden. Waarom is dat 192 radio ?
 13. Ik krijg hier ineens het laatste half uur de tipparade van vorige week... vreemd.
 14. De reden dat ik melding maak van problemen met de stream is dat ik geen enkel idee heb of de problemen ook door 192 radio zelf worden opgemerkt. Dat er achter de schermen aan wordt gewerkt waardeer ik zeer maar ik heb geen enkel idee wanneer er waar aan wordt gewerkt. Zie het als positieve feedback 😉 Wat de aangedragen alternatieve streams betreft, dank daarvoor zal ze eens beluisteren. Wellicht als alternatief als 192 radio echt nergens te ontvangen is want ben wat dat betreft erg zendervast. Edit: Paradijs valt voor mij af, na een paar 60 en 70 plaatjes een
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.