Jump to content

Armand

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About Armand

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  ja
 • Interests
  192

Contact Methods

 • Website
  nee
 • Facebook
  nee
 • Twitter
  nee

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merci beaucoup !!! ☺️ You're the best !!!
 2. Hi Skyseth, can you please upload this show again. If possible with WeTransfer.
 3. Armand

  Playback playback

  En ja hoor zaterdag om 09:45 word het tweede uur nog even ingestart. Wat een slaapkoppen....... Het zal wel. Welterusten 192 radio.
 4. Armand

  Playback playback

  En nog maar een keer, man man man. Is het niet een idee om bijvoorbeeld 'Nederbeat' eens een keer overdag te herhalen ? Ipv het tweede uur van playback tot vervelens toe te herhalen.
 5. Armand

  Playback playback

  Schakel net in en je raadt het al..... Leest er hier niemand mee van de stichting Norderney ?
 6. Armand

  Playback playback

  Ja hoor, daar zijn ze weer
 7. Ik wil niet als een zeikerd over komen (maar dat ben ik natuurlijk wel ) maar ik hoor nu al 4 dagen achter elkaar als ik inschakel op 192 de herhaling van het programma Playback met als hoogtepunt het tweede uur twee keer achter elkaar. Nu vind ik Playback een leuk programma en luister het vaak via de "terugluisteren voor leden" speler. Maar nu is het wel een beetje teveel van het goede Mijn vraag is dan ook of dit opzet is of dat iemand per ongeluk de repeat knop heeft ingedrukt.
 8. Ben er bang van Benieuwd in hoeveel talen we volgende week Lenny Kuhr gaan horen
 9. Maar nog steeds geen spoor van week 16......
 10. In de 'terugluisteren voor leden' speler op de site van de stichting staat tipparade week 18 alleen Bert heeft het over week 17 en de lijst is ook van week 17.
 11. No worries I'm curious if the tipparade from week 16 exist at all Dit maakt mij nieuwsgierig of de tipparade van week 16 überhaupt bestaat. Misschien dat mijn vriend Juul of iemand anders van de stichting uitsluitsel kan geven ?
 12. Yes, the tipparade last saturday was the same as the week before (week 15) but Bert's presentation is different. (I think one is the extra gold version and the other the 192) The replay last wednesday was the same as saturday. If you can post week 16, it will be much appreciated, thanks I hope stichting Norderney makes the show available on their site as well.
 13. Nou dat zal ik je vertellen: De herhaling van zaterdag en dus weer de tipparade van vorige week, helaas....
 14. Heb net de uploads van Peter even vluchtig doorgeluisterd en wat opvalt is dat de tipparade die afgelopen zaterdag is uitgezonden dezelfde lijst is als die van vorige week maar dat de presentatie van Bert van der Laan anders is. Dat verklaart misschien ook de Extra Gold jingles van afgelopen zaterdag.
 15. Peter, de tipparade zoals uitgezonden op 20 april jl. is van een week eerder, echter is het niet dezelfde uitzending, de presentatie van Bert is anders. Volgorde van uitzenden ook. Zo zitten bijvoorbeeld de Beatles in de uitzending van afgelopen zaterdag aan het begin van uur twee en vorige week aan het eind van uur twee.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.