Spring naar bijdragen

Armand

Leden
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

19 Good

Over Armand

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Woonplaats
  ja
 • Interesses
  192

Contactmethoden

 • Website
  nee
 • Facebook
  nee
 • Twitter
  nee

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Armand

  Top 40 11 januari 1969 Jan van Veen

  Ik zit er klaar voor. Maar ehh... Hoe moet dat over 50 jaar ? Als men de Top 40 van 50 jaar geleden, van 50 jaar geleden met Rob van Wezel wil uitzenden ? Dan ontbreekt er wel een uur. Dat zien we tegen die tijd dan wel weer denk ik
 2. Armand

  Reclame bij opstarten stream

  Laatste paar keer met geluid de stream opgestart en ik hoor geen reclame meer. Kan ik voorzichtig concluderen dat het probleem is opgelost ?
 3. Armand

  29.12.2018 Top 40 192 radio 1968

  Dank je wel Rob, tot volgend jaar
 4. Armand

  Top 40 en Tipparade 14 december 1968

  Ah, ook weer opgehelderd, bedankt voor het plaatsen Niels, ere wie ere toekomt
 5. Armand

  Top 40 en Tipparade 14 december 1968

  Denk dat Rob vakantie heeft . De audio van de top40 stond gisterenochtend al wel op de site, waarvoor dank. Rob had het over zijn stukje over paarden in de muziek en toen moest ik gelijk aan Nellie denken, immers vorig jaar nog een "hit" Niets van dat alles, Nellie is blijkbaar niet alleen dood maar ook nog vergeten
 6. Armand

  Beste mensen.....................

  Hier het topic waar Juul viel over het gebruik van een foto. Met grote rode letters nog wel !!! Noem dat maar eens niet in de gordijnen hangen (knipoog)
 7. Armand

  Beste mensen.....................

  Beste Jan, Waar ga ik dan over de schreef ? Juul viel in een topic over het feit dat iemand zonder vermelding een foto met copyright op zijn Facebook had geplaatst. Hier wordt er "ingebroken" in de stream van 192 radio (op de site zelf, niet via een tussenpersoon) en dan vindt Juul dat niet erg, dat maakt mij verward. En als je eerlijk wilt zijn moet je de smiley's die in mijn citaat staan ook mee kopiëren. (De funktie van een knipoog smiley is dat je iets "luchtiger" moet zien als dat het er staat) Wat ik heb geschreven is: Normaal hang je al in de spreekwoordelijke gordijnen als iemand een foto "leent" van Stichting Norderney ( let hier dus op de smiley) Maar als iemand geld verdient over de rug van de stichting maakt het je niet uit (nog eentje die mijn verwardheid aangeeft) Dus nogmaals, waar ga ik hier over de schreef ?
 8. Armand

  Beste mensen.....................

  Dat als je ongelukkig wordt van discussies, niet begrijpend wil of kan lezen, geen zin hebt om je af te vragen of iemand het wel of niet zo bedoeld en vind dat je veel belangrijker zaken te doen hebt, je je niet op een internet forum moet begeven. Wat ik dan zelf ook probeer niet te doen
 9. Armand

  Beste mensen.....................

  Ik voel mij toch geroepen om te reageren. Ik heb het topic nog even doorgelezen en ik zie werkelijk niet waar ik enige aanleiding geef voor Juul om deze conclusie te trekken. Juul heeft het over anoniem reageren. Ja en ? Wat voegt het aan de discussie toe wie ik ben ? Ik ben Armand, klaar. Mijn regel is dat ik anoniem net zo reageer als dat ik onder mijn eigen naam zal doen. Ik ben een luisteraar van 192 radio en als mij wat opvalt dan bericht ik erover op het 192 forum, daar is het tenslotte voor. Dus als het mij opvalt dat ik plots een reclame te horen krijg terwijl ik luister via de 192 site (dus NIET via een tussenpersoon) dan wordt dat tot drie keer afgedaan met "dat ligt dan aan jou" en dan verwijt Juul mij geen positieve reactie. Wat een positieve reactie was geweest was dat Juul had gereageerd met "dat is vreemd ik zal het eens navragen" maar nee Juul reageert als door de hond gebeten met "Ik luister via iTunes en hoor niks van die door jullie wel gehoorde reclame. Dus "wij" zenden dat niet uit. Ligt dus aan de ontvangkant. Dat wil ik even vaststellen. En nu mogen "jullie weer verder"........hi" Als iemand mij kan aanwijzen waar ik over de schreef ga dan hoor ik dat graag. Verder is het mijn bedoeling niet om iemand een naar gevoel aan te praten en mocht ik zo overkomen mijn excuses. Mocht Juul behoefte hebben om het uit te praten onder het genot van een bak koffie dan moet hij dat even laten weten. PS.: Misschien grappig om te vermelden is dat ik Juul wel volkomen begrijp. Ikzelf ben verder op geen enkel forum actief en meng me ook niet in discussies. Zoals Leendert al aangeeft kan geschreven woord anders binnenkomen dan bedoeld, ook afhankelijk van je eigen gemoedstoestand op dat moment. Als je daar moeite mee hebt en geen zin hebt in eindeloze discussies moet je er van weg blijven. 192 radio was voor mij de ontdekking van de laatste 10 jaar dus in mijn enthousiasme maak ik wel eens een topic aan.
 10. Armand

  Reclame bij opstarten stream

  Normaal hang je al in de spreekwoordelijke gordijnen als iemand een foto "leent" van Stichting Norderney Maar als iemand geld verdient over de rug van de stichting maakt het je niet uit Mij maakt het verder ook niet uit want ik start de stream gewoon op met het geluid uit, dus voor mij is het probleem voorlopig een soort van opgelost
 11. Armand

  Reclame bij opstarten stream

  Maar wie faciliteert die derden ? Ik vind het nogal brutaal dat je op de stream van iemand anders inbreekt om reclame uit te zenden.
 12. Armand

  Reclame bij opstarten stream

  Juul, wat ik vooral lees op fora is dat de reclames worden aangepast op het land waar wordt geluisterd. Mensen die via een vpn met een (bijvoorbeeld) spaans ip adres luisteren krijgen waarschijnlijk spaanse reclames. Vincent, ik luister niet via een tussenpersoon maar direct via de site (waar blijkbaar Telco tussen zit). Wie heeft er in deze dan belang dat ik een reclame hoor. Stichting Norderney blijkbaar niet want dan had Juul het wel geweten. Telco misschien, maar stel dat die geen belang hebben. Wie dan wel ? Ik blijf het vreemd vinden en wordt alleen maar nieuwsgieriger Juul, vind jij het dan niet raar dat iemand in duitsland bepaalt dat als ik op jullie site kijk en de stream aanklik een reclame krijg te horen ? Moeten jullie daar dan niks voor krijgen ?
 13. Armand

  Reclame bij opstarten stream

  Ik krijg reclames te horen van onder andere Kaufland, duitse Mediamarkt en duitse Aldi en één of andere duitse autoverzekering. Waarschijnlijk omdat ik vanuit Duitsland luister, geen idee of dat er überhaupt iets mee te maken heeft. Het is pas sinds deze week.
 14. Armand

  Reclame bij opstarten stream

  Juul, heb ook nog even gezocht op buitenlandse fora en nergens kan ik vinden dat het aan de ontvangkant ligt. Dus als jij zegt dat "jullie" het niet zijn is het waarschijnlijk Telco. Wellicht zou je eens kunnen informeren.
 15. Armand

  Reclame bij opstarten stream

  Ik heb te weinig verstand van internet maar nu wordt ik wel nieuwsgierig hoe dat dan werkt. Ik ga naar: http://www.192radio.nl/ Daar klik ik op de playbutton van de speler ( http://norderney192.nl/EE/index.php/site/192player )die in beeld verschijnt. Wie of wat zit daar dan tussen ? Die bepaalt dat ik een reclame te horen krijg ? Bij Tunein snap ik dat wel omdat je Tunein als "tussenpersoon" gebruikt. Maar hier luister ik toch via de 192 site zelf ? Wellicht dat er kenners zijn op dit gebied die mij helderheid kunnen verschaffen.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.