Spring naar bijdragen

RonnieV_NL

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Good

Over RonnieV_NL

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Op verzoek van Dirk72 heb ik Sven Down Under 2014, 2013 en 2012 toegevoegd.
 2. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Blokhuis 2012 en 2013 gaan erop.
 3. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Leuk om te zien dat de Stack gestaag gevuld wordt! Blokhuis 2014, 2015 en 2017 up next van mijn kant. Ik ben overigens geïnteresseerd in "Jannes & Basyl" en "De Kick Van" van Maurice Verschuuren. Heeft iemand daar nog iets van liggen?
 4. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  @Tino, thanks voor de uitleg! Volgens mij heb ik Trauma en Stamboom ook nog wel ergens staan hier. Nu gaat Leo Blokhuis 2016 erop trouwens. Ik hoop trouwens niet dat ik de enige ben die de Stack aan het vullen is en zou het mooi vinden als er hulp volgt....
 5. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Henkcyclopedie 2012 t/m 2014 gaan er nu op. @jarno1973: programma van Jeroen Soer (Double Fun and A Bottle Of Rum) had ik er al compleet op gezet; heeft hij meer programma's op KX Radio gemaakt? @Dirk71: van Sven Down Under heb ik 2009 tot en met 2014 als het goed is. Ga ik uitzoeken en daarna uploaden.
 6. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Westbroek en Blokhuis heb ik aardig wat van, Studio Eclectica helaas niets. Voeg nu Henkcyclopedie 2010 en 2011 toe.
 7. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Ik wil bestanden nog uitzoeken voordat ik het ongecontroleerd op de Stack gooi. Zijn er verzoeken, zodat ik daarmee rekening kan houden in de volgorde?
 8. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Dank Kurt! Ik upload momenteel alle afleveringen van "Double Fun & A Bottle Of Rum" die ik heb!
 9. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Ik las vandaag dat TransIP zeer binnenkort gaat stoppen met het uitgeven van nieuwe Stack accounts. Helaas is de KX stack nooit teruggekomen. Zelf heb ik al een prive-stack en heb daarom niet de mogelijkheid om nog een gratis account aan te vragen. Is er iemand die nog geen stack heeft en deze op korte termijn kan/wil aanvragen voor de KX-radioshows? Ik kan uiteraard vanuit mijn archief uploaden. KurtServaes gaf hierboven aan een Stack te hebben aangevraagd, maar deze is nooit live gebracht, toch?
 10. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Raar, ik ken meer mensen met meerdere accounts, maar nog nooit gehoord dat dat tot problemen leidde.
 11. RonnieV_NL

  KX Radio Archief aanmaken!

  Ai, dat is niet best! Mag ik vragen hoe ze daar achter zijn gekomen? Zelfde emailadres gebruikt?
 12. RonnieV_NL

  ABTT

  Ik gooi momenteel het jaar 2013 erop, in totaal 44 podcasts!
 13. RonnieV_NL

  ABTT

  Ik ben nu 28 shows uit de eerste 9 maanden van 2014 aan het uploaden. Helaas maak ik het jaar daarmee nog niet compleet; her en der ontbreken nog wat podcasts. Heeft iemand toevallig nog wat aanvullingen? Nog veel uitzoekwerk te doen, maar als het goed is gaat mijn verzameling ABTT terug tot 2010. Later meer!
 14. RonnieV_NL

  Archief te groot?

  Daarnaast ook de (volgens mij) complete historie van "Double Fun & A Bottle Of Rum" op de Stack geplaatst. De opmerkingen in de bestandsnamen spreken voor zich hoop ik.
 15. RonnieV_NL

  Archief te groot?

  Zojuist de 10 afleveringen die ik heb van "No Show" geupload onder Hilbert Elskamp. Ik heb de originele bestandsnaam van de podcasts destijds behouden, dus soms wat inconsequenties. Hoop dat dit ok is.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.