Jump to content

RonnieV_NL

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RonnieV_NL's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

14

Reputation

 1. Ik heb hier nog vele uren/GB's (onuitgezochte) KX-programma's op een externe drive staan. Zal ze binnenkort eens uit het archief trekken om te kijken wat het allemaal is. Is er een overzicht van wensen en/of ontbrekende programma's? Ik denk sowieso de ontbrekende Freakolympics te hebben.
 2. Op verzoek van Dirk72 heb ik Sven Down Under 2014, 2013 en 2012 toegevoegd.
 3. Leuk om te zien dat de Stack gestaag gevuld wordt! Blokhuis 2014, 2015 en 2017 up next van mijn kant. Ik ben overigens geïnteresseerd in "Jannes & Basyl" en "De Kick Van" van Maurice Verschuuren. Heeft iemand daar nog iets van liggen?
 4. @Tino, thanks voor de uitleg! Volgens mij heb ik Trauma en Stamboom ook nog wel ergens staan hier. Nu gaat Leo Blokhuis 2016 erop trouwens. Ik hoop trouwens niet dat ik de enige ben die de Stack aan het vullen is en zou het mooi vinden als er hulp volgt....
 5. Henkcyclopedie 2012 t/m 2014 gaan er nu op. @jarno1973: programma van Jeroen Soer (Double Fun and A Bottle Of Rum) had ik er al compleet op gezet; heeft hij meer programma's op KX Radio gemaakt? @Dirk71: van Sven Down Under heb ik 2009 tot en met 2014 als het goed is. Ga ik uitzoeken en daarna uploaden.
 6. Westbroek en Blokhuis heb ik aardig wat van, Studio Eclectica helaas niets. Voeg nu Henkcyclopedie 2010 en 2011 toe.
 7. Ik wil bestanden nog uitzoeken voordat ik het ongecontroleerd op de Stack gooi. Zijn er verzoeken, zodat ik daarmee rekening kan houden in de volgorde?
 8. Dank Kurt! Ik upload momenteel alle afleveringen van "Double Fun & A Bottle Of Rum" die ik heb!
 9. Ik las vandaag dat TransIP zeer binnenkort gaat stoppen met het uitgeven van nieuwe Stack accounts. Helaas is de KX stack nooit teruggekomen. Zelf heb ik al een prive-stack en heb daarom niet de mogelijkheid om nog een gratis account aan te vragen. Is er iemand die nog geen stack heeft en deze op korte termijn kan/wil aanvragen voor de KX-radioshows? Ik kan uiteraard vanuit mijn archief uploaden. KurtServaes gaf hierboven aan een Stack te hebben aangevraagd, maar deze is nooit live gebracht, toch?
 10. Raar, ik ken meer mensen met meerdere accounts, maar nog nooit gehoord dat dat tot problemen leidde.
 11. Ai, dat is niet best! Mag ik vragen hoe ze daar achter zijn gekomen? Zelfde emailadres gebruikt?
 12. Ik gooi momenteel het jaar 2013 erop, in totaal 44 podcasts!
 13. Ik ben nu 28 shows uit de eerste 9 maanden van 2014 aan het uploaden. Helaas maak ik het jaar daarmee nog niet compleet; her en der ontbreken nog wat podcasts. Heeft iemand toevallig nog wat aanvullingen? Nog veel uitzoekwerk te doen, maar als het goed is gaat mijn verzameling ABTT terug tot 2010. Later meer!
 14. Daarnaast ook de (volgens mij) complete historie van "Double Fun & A Bottle Of Rum" op de Stack geplaatst. De opmerkingen in de bestandsnamen spreken voor zich hoop ik.
×
×
 • Create New...