Jump to content

tantegreetje

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About tantegreetje

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk het wel, ik ga de DVD'tjes weer af....
 2. Dank je voor het werk, hoef ik er weer minder te luisteren (ook geen straf overigens :-) )
 3. Zonet nog wat aangevuld in de jaargangen 2008, 2009 en 2010 van "Siebelink en Stenders"
 4. Mogelijk al bekend, een interview met Rob Stenders: https://podcastluisteren.nl/ep/Michiel-Met-Episode-14-Rob-Stenders
 5. Arbeidsvitaminen met Gerard moet ik hebben, niet veel want vanaf FF Ekdom ben ik pas alle uitzendingen gaan bewaren. Daarvoor deed ik dat alleen als ik de show erg goed vond om één of andere reden die ik nu ook niet meer kan bedenken :-) EkstraWeekend heb ik bijna compleet, mis alleen wat uitzendingen uit het eerste jaar. Ik ga eerst nog even door met Rob, Gerard en andere komen daarna dan wel.
 6. Graag gedaan! Van Rob en Gerard ben ik zo'n beetje alles gaan verzamelen, maar ook van andere heb ik wel wat uit de periode.
 7. Jazeker neem ik zelf ook wel wat mee, hier en daar vind ik gelukkig ook wat aanvullingen op mijn verzameling :-) Om zoeken te vergemakkelijken, dit heb ik tot nu toe aangevuld/toegevoegd; +3VOOR12 Radio 2008 +Eetvermaak 2008 aangevuld naar compleet +Eetvermaak 2009 compleet +Eetvermaak 2010 compleet +Late Vermaak 2011 aangevuld +Late Vermaak 2015 aangevuld +RobRadio 2011 aangevuld +RobRadio 2012 aangevuld +RobRadio 2014 aangevuld +RobRadio 2015 aangevuld Eetvermaak 2007 moet ik hebben, maar nog even terugvinden Moet er wel bijzeggen dat ik ook de uitzendingen heb toegevoegd wanneer Rob niet aanwezig was en is vervangen door een ander. Deze op een bepaalde manier markeren in de bestandsnaam of iets dergelijks? Wat is ook nog vond zijn alle uitzenduren van Serious Request 2007 met Rob, Gerard en Michiel (van die laatste twee heb ik ook ladingen uitzendingen overigens). Is dat nog iets om te plaatsen?
 8. Kwam nog drie weken invalbeurt van Rob Stenders bij 3VOOR12 Radio uit 2008 tegen, heb die er ook bijgezet.
 9. Top, dank je! De upload loopt inmiddels. Net op tijd ook geloof ik want de DVD'tjes hebben er niet veel zin meer in... Ik vul allereest "Stenders Eetvermaak" aan, als ik het goed heb moet ik die compleet hebben.
 10. Hier kan ik wel wat aan aanvullen, heb alleen alles als mp3 op losse DVD-tjes staan die ook al weer ouder dan 10 jaar zijn. Zal nog een feest worden alles weer bijeen te harken :-) Kan ik het ergens uploaden of iets dergelijks?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.