Jump to content

distero

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About distero

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt! voor de Camel, Saga en BJHarvest opnames. Dat waren de opnames die ik verloren had! Nu ga ik die toch op een aantal plaatsen zetten.
 2. Daar ben ik wel liefhebber van! Kan je die ter beschikking zetten ergens? Ooit had ik die opnames ook gedownload, maar die harddisk is gecrashed (zucht...). Ik zou die opnames graag eens terug beluisteren.
 3. Hieronder een 20-tal gedigitaliseerde cassette-opnames uit de tweede helft van de jaren 80 van de Wim van Putten's CD en LP Show. Meestal is enkel de muziek opgenomen, maar soms hoor je toch geruime tijd de stem van Wim. De opnames zijn verdeeld in een A en B stuk, overeenkomend met de A en B zijde van de 2x45 cassettes. Het programma loopt wel (+/- naadloos) door van A naar B. Ik heb geen datums en geen playlist gevonden van die shows en kan ze dus ook niet dateren. Als iemand nog andere opnames (niet de Alan Parsons Story) heeft ben ik ook geïnteresseerd. Veel
 4. de laatste cassettes: https://pixeldra.in/l/SIki_s veel luisterplezier!
 5. er komen nog een 18 uploads, dus 9 tapes van 2x45 minuten (mijn cassettedeck draaide vanzelf van richting en dus is er bijna geen onderbreking bij overgang van A naar B maar ik zit al aan mijn 5 Gbyte grens en moet dus 24u wachten .. veel luisterplezier al
 6. list van files 11 - 13: https://pixeldra.in/l/GJtdec
 7. file 3A: https://pixeldra.in/u/e_2MOG list van files 3B - 10: https://pixeldra.in/l/ap26RH nog een 12 cassettes te gaan hebben jullie ook nog afleveringen van deze Cd en LP Shows?
 8. ok ! zal wel een tijdje duren - Ik laat nog iets weten als de files ter beschikking staan. - er is telkens een A en een B file per uitzending (A en B zijde van cassette) - zoals gezegd is spijtig genoeg meestal de stem van Wim van Putten niet mee opgenomen om zoveel mogelijk muziek op die cassettes te krijgen - en ik heb geen info van de data of tracks en heb tot op heden geen playlists kunnen vinden op het internet om dat aan te vullen eerste file: https://pixeldra.in/u/l80KZW op 30:46 hoor je Wim van Putten even ...
 9. ja ik heb die nog en zelfs al gedigitaliseerd (WAVE of FLAC) -- maar ik weet niet hoe ik die kan delen ... Kan je me dat eens uitleggen? Op Dropbox en Onedrive heb ik geen plaats en ik vermoed dat die bestanden van 500Mb of 200Mb niet oplaadbaar zijn hier.
 10. Bedankt melle voor deze uitzendingen! Ik had er slechts stukjes van, ooit op cassettes opgenomen in de jaren 80. Ik heb nog een 20-tal cassettes van ieder 90 minuten van de shows van Wim Van Putten, maar op de meeste had ik enkel de muziek opgenomen. Moest je nog andere opnames van zijn LP en CD show tegenkomen mag je die zeker posten!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.