Spring naar bijdragen

Eelco

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over Eelco

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Eelco

  Welkom

  zijn die mensen niet te achterhalen en te bannen for life?
 2. zijn er nog meer Denk aan Henk uuitzendingen of wellicht Vara's Vuurwerk?
 3. Top! Dankjewel! Geweldig dit! Je zou zo die koptelefoon in willen stappen en terug in de tijd, heerlijk!
 4. waar vindt ik de stacks eigenlijk? ben nog nieuw hier, sorry
 5. Eelco

  Jeugdsentiment....

  Inderdaad Richard, heb al diverse juweeltjes gevonden, heerlijke primitieve radio destijds, niet gejaagd, een telefoongesprek was een echt gesprek, en hoefde niet perse 1.46 minuut te duren....heerlijk!
 6. Eelco

  Jeugdsentiment....

  Bedankt voor je aanbod. Ik luisterde destijds idd enkel naar de landelijke Hilversum zenders.
 7. Eelco

  Jeugdsentiment....

  dankjewel! ik kan mijn hart weer ophalen!
 8. Eelco

  Jeugdsentiment....

  Top! dankjewel! Ik ga mezelf eens wegwijs maken hier. Erg gaaf!
 9. Eelco

  Jeugdsentiment....

  Hallo allemaal, ff kort voorstellen; De naam is Eelco en momenteel ontzettend verwikkeld in een grote verzamelwoede aangaande alles uit mijn jeugd wat prettige herinneringen oplevert. Dwz, de jaren zeventig en jaren tachtig. Mbt tot die jaren, verzamel ik alles wat mij aan vroeger doet herinneren, van een simpel Matchbox autootje die ik ooit kreeg of kocht als klein jongetje tot allerlei woonaccessoires, van een Renault 4 uit 1968 die mijn ouders ook ooit gehad hebben en waar we mee naar Zuid Frankrijk kachelde over de franse autowegen alsook een vouwwagen uit 1979 tot en met een complete verkeerszuil Type 66 die vanaf 1966 tot en met medio jaren tachtig het straatbeeld bepaalde, inclusief werkende velichting en die nu onze woonkamer siert. Met name de jaren tachtig, en ook zelfs de jaren negentig begon ik steeds meer naar muziek te luisteren en heb inmiddels ook weer een uitgebreide platen collectie opgebouwd. Het enige wat nog ontbreekt, is de juiste radiouitzending in mijn auto. Ik ben al geheel Youtube afgestruind, maar daar zijn enkel hoogte punten van mijn favoriete programmas van toen te vinden. Ik zoek nu dus bijvoorbeeld een Rob Stenders en de verschillende shows die hij maakte waarvan sommige ook met Fred Siebelink alsook met Jeroen van Inkel. Ook Curry en van Inkel waren mijn favoriet. Weeshuis van de Hits was ook vaak ingeschakeld op mijn autoradio. Ik ben recent via google op dit forum uitgekomen en hoop hier de juiste hulp te vinden in mijn zoektocht. Is er ergens een archief, of heeft iemand radiouitzendingen uit de jaren tachtig en negentig zoals hierboven vermeld? Wellicht ben ik nog een paar programmas vergeten. Zou ze dolgraag weer in mijn auto willen spelen. Dat kneuterige, imporviserende en soms ook amateuristische opezet vind ik helemaal van die tijd. Wil ook absoluut wel betalen voor een leuke collectie MP3 uit die tijd. Wil gewoon dat complete plaatje hebben uit die tijd. Bedankt alvast.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.