Jump to content

Eelco

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eelco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

 1. zijn die mensen niet te achterhalen en te bannen for life?
 2. zijn er nog meer Denk aan Henk uuitzendingen of wellicht Vara's Vuurwerk?
 3. Top! Dankjewel! Geweldig dit! Je zou zo die koptelefoon in willen stappen en terug in de tijd, heerlijk!
 4. waar vindt ik de stacks eigenlijk? ben nog nieuw hier, sorry
 5. Inderdaad Richard, heb al diverse juweeltjes gevonden, heerlijke primitieve radio destijds, niet gejaagd, een telefoongesprek was een echt gesprek, en hoefde niet perse 1.46 minuut te duren....heerlijk!
 6. Bedankt voor je aanbod. Ik luisterde destijds idd enkel naar de landelijke Hilversum zenders.
 7. dankjewel! ik kan mijn hart weer ophalen!
 8. Top! dankjewel! Ik ga mezelf eens wegwijs maken hier. Erg gaaf!
 9. Hallo allemaal, ff kort voorstellen; De naam is Eelco en momenteel ontzettend verwikkeld in een grote verzamelwoede aangaande alles uit mijn jeugd wat prettige herinneringen oplevert. Dwz, de jaren zeventig en jaren tachtig. Mbt tot die jaren, verzamel ik alles wat mij aan vroeger doet herinneren, van een simpel Matchbox autootje die ik ooit kreeg of kocht als klein jongetje tot allerlei woonaccessoires, van een Renault 4 uit 1968 die mijn ouders ook ooit gehad hebben en waar we mee naar Zuid Frankrijk kachelde over de franse autowegen alsook een vouwwagen uit 1979 tot en met een complete verkeerszuil Type 66 die vanaf 1966 tot en met medio jaren tachtig het straatbeeld bepaalde, inclusief werkende velichting en die nu onze woonkamer siert. Met name de jaren tachtig, en ook zelfs de jaren negentig begon ik steeds meer naar muziek te luisteren en heb inmiddels ook weer een uitgebreide platen collectie opgebouwd. Het enige wat nog ontbreekt, is de juiste radiouitzending in mijn auto. Ik ben al geheel Youtube afgestruind, maar daar zijn enkel hoogte punten van mijn favoriete programmas van toen te vinden. Ik zoek nu dus bijvoorbeeld een Rob Stenders en de verschillende shows die hij maakte waarvan sommige ook met Fred Siebelink alsook met Jeroen van Inkel. Ook Curry en van Inkel waren mijn favoriet. Weeshuis van de Hits was ook vaak ingeschakeld op mijn autoradio. Ik ben recent via google op dit forum uitgekomen en hoop hier de juiste hulp te vinden in mijn zoektocht. Is er ergens een archief, of heeft iemand radiouitzendingen uit de jaren tachtig en negentig zoals hierboven vermeld? Wellicht ben ik nog een paar programmas vergeten. Zou ze dolgraag weer in mijn auto willen spelen. Dat kneuterige, imporviserende en soms ook amateuristische opezet vind ik helemaal van die tijd. Wil ook absoluut wel betalen voor een leuke collectie MP3 uit die tijd. Wil gewoon dat complete plaatje hebben uit die tijd. Bedankt alvast.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.