Jump to content

Jochem Bootsma

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jochem Bootsma

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zal inderdaad wat afleveringen uploaden die hier niet bij zitten. Het zijn er helaas niet heel veel, ben ooit een map kwijtgeraakt. Zal het even opzoeken en zsm hier een berichtje met link posten. Ik weet slechts enkele uitzenddata omdat ze in de titels van de bestanden staan, anders ook niet. Nog steeds hopend ooit de Simek megafan hier te treffen die alles heeft en alles weet
 2. Hartelijk dank, Jacco! Er zitten meerdere afleveringen bij die ik nog niet/niet meer heb, top!
 3. Bedankt voor de reactie! Het interview met Jos Brink heb ik! 🙂
 4. Dag allemaal, Ik hoop dat ik dit bericht op de juiste plek neerzet. Zo niet, excuses en dan mag het natuurlijk verplaatst worden! Al een tijd ben ik op zoek naar afleveringen van Simek 's Nachts, het nachtelijke radioprogramma van Martin Simek. Ook andere programma's of losse uitzendingen met Simek zijn welkom (zoals Kleur Bekennen). Een groot verlies dat hij van de radio verdwenen is! Ik heb er in de afgelopen jaren gelukkig wel wat kunnen vinden, maar ik bedacht me dat er misschien wel iemand is met een mooi volledig archief (of iets dergelijks) Het zou heel mooi zijn als iemand me verder kan helpen! Veel dank alvast, Jochem (P.S. Mocht er toevallig iemand zijn die nog wat afleveringen van Het Zwarte Gat van Veronica heeft, of van Avro's De Nachtdienst.... die zijn ook altijd welkom!)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.