Jump to content

Geert M.

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About Geert M.

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helaas is deze 2 keer kant A. de link van kant B is dezelfde als kant A. Ik zie ook graag uit naar kant B...Trouwens bedankt voor alle uurtjes die je plaatst.
 2. Wij luisteren altijd Holland FM 😏
 3. Hoe dat mogelijk is weet ik ook niet maar mss geeft dat iets te maken met het feit dat ik nog niet zo erg lang hier actief ben. Ik zou idd ook iets moois hebben om te beluisteren ... tenminste als ik het had 😉 Maar na nog eens nagekeken te hebben is deze er idd niet bij.
 4. ☚ī¸ Ik ook al niet. Oorzaak bij pixeldrain.com
 5. Er is nog een klein beetje hoop. https://www.spreekbuis.nl/musea-tonen-interesse-in-veronicaschip-de-norderney/
 6. Wat ik hier niet goed begrijp is dat er op deze verzonden brief geen afzender staat vermeld. Hoe kunnen zij dan weten waar dat moet terug gestuurd worden als er geen afzender is. Is verzonden in Oostende ...ja... maar daar eindigt het toch?
 7. En ik neem hem ook mooi mee, Dank je wel.
 8. Is dat dan zo raar? wij zijn gewoon nieuwsgierig naar het verhaal dat daar achter zit.
 9. Raar, bij mij werken die links wel.Probeer eens een andere browser mss lukt het dan wel. https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/internet-browser
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.