Jump to content

Geert M.

Members
 • Posts

  255
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geert M.

 1. Eerst en vooral wil ik je danken voor dit alles. Maar ik denk dat hier het linkje ontbreekt, wil je dat even bijzetten? Super veel dank. Groet Geert M.
 2. Zalig, Bedankt. Maar deze link is waarschijnlijk niet de juiste. BBC Radio 2 - Malcolm Laycock - juli 2003 https://pixeldrain.com/l/KhXKAF8G
 3. Hey zalig programma is dit lekker relax niets doen met op de achtergrond dit. Hoe mooi kan het zijn. heel erg bedankt.
 4. Altijd leuk, ik zou zeggen laat maar komen.
 5. Zal ik je eens helpen hé. https://www.standaardboekhandel.be/p/sylvain-tack-en-ik-9789464518412
 6. Ik heb het even voor je gedaan. uiteraard gaat alle dank naar Martin. https://pixeldrain.com/u/FUMmBPEF
 7. Dat heb ik even voor je gedaan https://pixeldrain.com/u/GPeuGUv7
 8. De heli is trouwens ook nog intact. Helispot.be | Helikopters BE https://www.helispot.be/hs/helicopters/detail.asp?id=e7g7e5
 9. Deze https://pixeldrain.com/u/FJYgCFzx Paradijs-19810726-TomVanDerVelde-Testuitzendingen-31min Is onderdeel van bovenstaande en dus ook dubbel.
 10. Daar is volgens mij altijd belangstelling voor. Altijd welkom.
 11. Der zijn wat problemen bij pixeldrain, ik kreeg onlangs de schuine opmerking dat ik morgen maar eens moest terug komen. Ga ik natuurlijk niet doen maar mocht het echt niet lukken laat mij maar weten dan bezorg ik het jou via We Tranfer.
 12. Dat is niet erg, der is altijd wel een back up. Als ik mensen kan helpen doe ik dat met veel plezier, iets wat van velen hier niet kan gezegd worden. Maar goed bij deze dus https://pixeldrain.com/u/zgrN6Ppx Marc Jacobs.
 13. Mss heb ik dan geen tijd... maar goed tot morgen dan maar weer.
 14. Dat heb ik even voor je gedaan. Met dank aan Hans. https://pixeldrain.com/u/4WzM4R7k
 15. Ik help even een handje, met dank aan Hans. https://pixeldrain.com/u/FehzGTKX
 16. Harry Chapin - W.O.L.D. Ik kende de song niet maar dit is een vonk die overslaat...zoals we zeggen liefde op het eerste gehoor.
 17. Zalig, de LP staat hier ook op het platenrek.
×
×
 • Create New...