Jump to content

Max

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Excellent

About Max

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vriendelijk bedankt hiervoor.
 2. Misschien eerst eerst wat tijd in steken en check of ze idd wel op de site van KINK staat voordat je commentaar geeft pieterdecker!
 3. Femke is niet terug te luisteren via de KINK podcast> Dat jij dit niks vind, wil nog niet zeggen dat er niemand in geïnteresseerd is, al is het er maar 1. Geef en gun Femke ook haar plezier.
 4. Ok, maar zonder bronvermelding of doen we daar niet meer aan? Of snap ik het niet? Laat ze maar lullen, die vastgeroeste spijkers hier!Ze denken dat dit de enige site is , ik heb alles kunnen downloaden van Soulseek en dus niks te maken met ene Vincent, bij deze bedank ik mijn toetsenbord van Trust die het mogenlijk heeft gemaakt dit te kunnen typpen.
 5. Radio Veronica - 1966.09.05 0700-0900 - Ook Goeie Morgen - Harmen Siezen
 6. Radio Veronica - 1972.09.25 1400-1600 - Lex Harding - Lex Harding Show
 7. Hallo Dave Donkervoort is alweer druk bezig met de Stoned500> De naam gaat veranderen naar STONED420 Dit is de Facebook pagina om je eventueel aan te melden, zo krijg je invloed op het samenstellen van de lijst. https://www.facebook.com/groups/481735122231446/?ref=bookmarks De Facebook pagina heet STONED420 MUZIEK.Vorig jaar de top 100. Dit jaar draaien ze wel alle platen dus 420 stuks en weer met Pinkstreren, dus zet het in je agenda.
 8. Speciale Steenen Tijdperk uitzending!Rob Stenders heeft Joost den Draaijer uitgenodigd, en ze halen oude herinneringen op.
 9. Een hobby uurtje van Femke van der Veen
 10. Dag Arnold het eerste uur is te downloaden op xxl bonanza onder de uitzending van Leo van der Goot '' Het Komt Goot" 08.03.2019 https://www.robstenders.nl/
 11. Dit kan handig zijn om Mixcloud te downloaden voor de liefhebber. http://www.mixcloud-downloader.com/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.