Jump to content

Max

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

146 Excellent

About Max

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het valt me echt op dat er niet geklaagd word in de vorm van...dat staat er al op dat heeft Vincent al geplaatst, waarom plaats je dit daar zit niemand op te wachten, er is niemand die dit wil beluisteren. enzo enzo. Het viel me op dat bepaalde personen (ik noem geen namen) behoorlijke mening hadden over wat er wel en niet geplaatst word. Valt erg tegen voor een nieuwkomer als ik.Zelf heb ik nog zo 10 tb aan radio progamma;s liggen op me HD van Leo van der Goot tot aan en bijna alle betonuren van Alfred Lagarde VPRO moorduren en meer VPRO en Adam Curry met ook goeie morgen & natuurlijk Femke van der Veen.Maar ik begin er niet meer aan hier, ik hou het lekker voor me zelf en voor echte vrienden.Voor de azijnzeikers blijf ik Femke van der Veen plaatsen en eigenlijk hoop ik dat ze me eruit gooien door dat feit.Als ik er achter kom hoe ik en file kan verwijderen dan denk ik dat ik alles weg haal want deze site is echt niet vriendelijk. Maar dat heb je vaak met dj's die horen zichzelf het liefst en bijna 70% van de dj's zijn ook narcisten de meest vervelende lui die er bestaan) maar dat zullen ze ook nooit door hebben) terwijl ze een van soort publieke funcie uitoefenen, gelukkig heb ik deze afwijking niet. Altijd heb ik me verwonderd over dit afwijkend fenomeen.Maar wat wil je als je zo achter de mic zit dat heb je natuurlijk altijd gelijk van jezelf want je ego spreekt je vast niet tegen.Deze site zie ik nu ook alleen maar al een zogenaamde download site mocht ik wat tegen komen wat ik nog niet mocht hebben. Het spijt me dit zo te plaatsen en voor de gene die zich aan gespoken voelt maar ik moest het even kwijt.En morgen natuurlijk weer een nieuwe uitzending van Femke van der Veen op KINK mocht oik ondertussen niet zijn verwijderd
 2. Misschien eerst eerst wat tijd in steken en check of ze idd wel op de site van KINK staat voordat je commentaar geeft pieterdecker!
 3. Femke is niet terug te luisteren via de KINK podcast> Dat jij dit niks vind, wil nog niet zeggen dat er niemand in geïnteresseerd is, al is het er maar 1. Geef en gun Femke ook haar plezier.
 4. Ok, maar zonder bronvermelding of doen we daar niet meer aan? Of snap ik het niet? Laat ze maar lullen, die vastgeroeste spijkers hier!Ze denken dat dit de enige site is , ik heb alles kunnen downloaden van Soulseek en dus niks te maken met ene Vincent, bij deze bedank ik mijn toetsenbord van Trust die het mogenlijk heeft gemaakt dit te kunnen typpen.
 5. Radio Veronica - 1966.09.05 0700-0900 - Ook Goeie Morgen - Harmen Siezen
 6. Radio Veronica - 1972.09.25 1400-1600 - Lex Harding - Lex Harding Show
 7. Max

  Stoned 500

  Hallo Dave Donkervoort is alweer druk bezig met de Stoned500> De naam gaat veranderen naar STONED420 Dit is de Facebook pagina om je eventueel aan te melden, zo krijg je invloed op het samenstellen van de lijst. https://www.facebook.com/groups/481735122231446/?ref=bookmarks De Facebook pagina heet STONED420 MUZIEK.Vorig jaar de top 100. Dit jaar draaien ze wel alle platen dus 420 stuks en weer met Pinkstreren, dus zet het in je agenda.
 8. Speciale Steenen Tijdperk uitzending!Rob Stenders heeft Joost den Draaijer uitgenodigd, en ze halen oude herinneringen op.
 9. Een hobby uurtje van Femke van der Veen
 10. Dag Arnold het eerste uur is te downloaden op xxl bonanza onder de uitzending van Leo van der Goot '' Het Komt Goot" 08.03.2019 https://www.robstenders.nl/
 11. Dit kan handig zijn om Mixcloud te downloaden voor de liefhebber. http://www.mixcloud-downloader.com/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.