Spring naar bijdragen

victorR

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Good

Over victorR

 • Rang
  Nieuweling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. victorR

  Radio Mi Amigo - 10-08-1978

  Voila https://pixeldra.in/u/NGoljJ dit is inderdaad op 10-08 het uur tussen 1400 en 1500 hoor ik nu.
 2. victorR

  Radio Paradijs - Eerste Testuitzendingen - 26-07-1981

  Hee klasse, dank je Douwe
 3. victorR

  Radio Mi Amigo - 10-08-1978

  Ik heb hier nog een file "Mi Amigo 19780810 - Tussen baken en schipper - Johan Visser (studio quality)" . Zal ik m uploaden of is hij verkeerd gedateerd?
 4. victorR

  Radio Paradijs - Eerste Testuitzendingen - 26-07-1981

  Zijn er eigenlijk nooit officiële programma's van Paradijs bewaard gebleven? Ik weet dat ze geënterd zijn vlak voordat de officiële uitzendingen zouden beginnen dus is er nooit een officieel programma uitgezonden. maar er zijn dus ook geen studio opnames bewaard gebleven? Ik denk dat ik het antwoord al weet want ik heb nooit iets voorbij zien komen. Niet in de nieuwsgroep, internet radiocafé en ook niet hier. De reden dat ik het toch vraag is omdat je wel een klein stukje programma hoort in de minidocu "Radio Paradijs report from Veronica VOO". En volgens mij zijn er ook wel jinglepakketten bewaard gebleven. Victor Hier de link van bovenstaand filmpje https://pixeldra.in/u/ukU_UL
 5. victorR

  History zeezenders - Ton van Draanen

  Ik was ooit eens van plan om deze docu als basis te gebruiken voor een samengestelde nieuwe docu maar nooit van gekomen natuurlijk. Ik heb toen wel in een document opgeschreven welke fragmenten hieruit ik wilde gebruiken. Dat geeft al een aardige impressie van de inhoud er van (zie hieronder). Het eerste deel heeft een hoog jingle en programma fragmenten gehalte. Het tweede deel is veel meer verhalend en voorzien van interviews. Om die reden sprak (en spreekt) het tweede deel mij meer aan.
 6. victorR

  Radio Mi Amigo Augustus 1978, Erik de Zwart

  Leuke foto Douwe, Welke bovenstudio zien we hier (van Caroline?) en wat zijn eigenlijk die 2 apparaten boven het linker horizontale mengpaneel en het apparaat links naast de LP's. Weet iemand dat?
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.