Jump to content

victorR

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

victorR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

54

Reputation

 1. Fantastisch! Ik ben gek op zeezender docu's.
 2. Toch wel gek, je leest in verschillende krantenberichten dat Rob Out vrijwillig ontslag heeft genomen bij Veronica in 1992.
 3. Heel leuk dit. Bedankt voor het inscannen!
 4. Hoi Philippe, Er is niets mis met de EQ instellingen van mijn media player. Ik hoor het gelijk als er "iets is" met een audio signaal. In dit geval maar liefst 3 bewerkingen; compressie, stereo verbreding en aanpassing van klankkleur. Geef mij maar puur natuur, haha Maar zoals al eerder gezegd; over smaak valt niet te twisten. Kennelijk behoor ik tot een kleine minderheid. Dat geeft niet, ben ik wel gewend;-) en de inhoud van de stream vond ik ook leuk hoor.
 5. Bedankt voor de bestanden. Wel jammer dat er zeer hevige compressie op is toegepast. Dat vind ik zelf niet prettig luisteren, maar ja da's een kwestie van smaak.
 6. Nog een fragment over deze dag (uit 1979 op VOO?) https://pixeldra.in/u/JvN5DF
 7. Nog een kleine bijdrage: Jacobs over 20 oktober 1978 (in 1996) https://pixeldra.in/u/UC6NVA
 8. Bij deze nog een aanvulling: MiAmigo-19780831-1200-1400-MarcJacobs-Baken16 Dezelfde uitzending die Vincent geupload heeft maar dan de board recording: https://pixeldra.in/u/_sh5g8
 9. Oh ik lees op Youtube dat de meeste delen geblokkeerd zijn. Ik heb zelf ook deel 5 niet. de rest staat hier: deel 1: https://pixeldra.in/u/rjjhiY deel 2: https://pixeldra.in/u/NqnrwL deel 3: https://pixeldra.in/u/fGMxDZ deel 4: https://pixeldra.in/u/hJkzNt deel 5: https://pixeldra.in/u/CQHA09 (geblokkeerd) deel 6: https://pixeldra.in/u/O5bMWK deel 7: https://pixeldra.in/u/aI8rlj deel 8: https://pixeldra.in/u/crfZuK deel 9: https://pixeldra.in/u/Nk7x1D deel 10: https://pixeldra.in/u/i7qq94 deel 11: https://pixeldra.in/u/Yi99Xr deel 12: https://pixeldra.in/u/B9M5nR deel 13: https://pixeldra.in/u/1P1Yvg
 10. Is te vinden op Youtube https://www.youtube.com/results?search_query=Zeezender+special+1970+-+1974
 11. Voila https://pixeldra.in/u/NGoljJ dit is inderdaad op 10-08 het uur tussen 1400 en 1500 hoor ik nu.
 12. Ik heb hier nog een file "Mi Amigo 19780810 - Tussen baken en schipper - Johan Visser (studio quality)" . Zal ik m uploaden of is hij verkeerd gedateerd?
 13. Zijn er eigenlijk nooit officiële programma's van Paradijs bewaard gebleven? Ik weet dat ze geënterd zijn vlak voordat de officiële uitzendingen zouden beginnen dus is er nooit een officieel programma uitgezonden. maar er zijn dus ook geen studio opnames bewaard gebleven? Ik denk dat ik het antwoord al weet want ik heb nooit iets voorbij zien komen. Niet in de nieuwsgroep, internet radiocafé en ook niet hier. De reden dat ik het toch vraag is omdat je wel een klein stukje programma hoort in de minidocu "Radio Paradijs report from Veronica VOO". En volgens mij zijn er ook wel jinglepakketten bewaard gebleven. Victor Hier de link van bovenstaand filmpje https://pixeldra.in/u/ukU_UL
 14. Ik was ooit eens van plan om deze docu als basis te gebruiken voor een samengestelde nieuwe docu maar nooit van gekomen natuurlijk. Ik heb toen wel in een document opgeschreven welke fragmenten hieruit ik wilde gebruiken. Dat geeft al een aardige impressie van de inhoud er van (zie hieronder). Het eerste deel heeft een hoog jingle en programma fragmenten gehalte. Het tweede deel is veel meer verhalend en voorzien van interviews. Om die reden sprak (en spreekt) het tweede deel mij meer aan.
×
×
 • Create New...