Jump to content

Eergisteren

Members
 • Posts

  151
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eergisteren's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Very Popular Rare
 • First Post

Recent Badges

261

Reputation

 1. Kan Veensta pandemie├źn voorspellen? Dat is wel verrekte handig zeg.
 2. Hartelijk dank! Fijn dat er toch nog opnames van zijn.
 3. Na 2,5 jaar eens even een *bump*. Ik heb nog nooit iets van dit programma terug gevonden. Wellicht dat er hier inmiddels iemand is die wat heeft?
 4. Je kunt ook een verzameling aanleggen waar je zelf deels van geniet en die je deels gebruikt om met anderen te delen die naar een specifieke opname zoeken.
 5. Eergisteren

  QR code

  Het hoort helemaal niet vanzelf te gaan. Dat zou een mooie boel zijn als de overheid op eigen houtje zou kunnen beslissen dat jouw vaccinatiegegevens mogen worden gedeeld in een app.
 6. Eergisteren

  QR code

  Ik ook. Dat is ook het beleid want alle andere mensen die ik daar over sprak kregen die aanwijzing ook.
 7. Eergisteren

  QR code

  Daar hebben ze dus wel rekening mee gehouden want je kunt ze dus ook printen, overigens kun je ook gewoon die print als. pdf op je smartphone zetten en die laten scannen.
 8. Volgens mij is er op 1 januari 2022 een jaaroverzicht uitgezonden op Q. Mocht iemand die hebben opgenomen dan hoor ik het ook graag.
 9. Deze files zijn al eens eerder aangeboden maar toen gedateerd op 5 december. Wat is juist?
 10. Super! Nou wil het geval dat ik via andere weg ook aan de resterende opnames ben geraakt, althans die zijn me beloofd, ik heb ze gedeeltelijk binnen. Alles gecombineerd moeten we een complete uitzending kunnen reconstrueren. Goede tip, dank je wel! Ik kende dat forum nog niet.
 11. Ik denk dat dit nogal irrelevant is. Het is namelijk moeilijk voor te stellen dat Onno sommige van zijn bestanden maar enkele dagen, of soms nog korter wil delen. Ja dat zou kunnen natuurlijk en dat is zijn goed recht maar ik ga er eerder vanuit dat er een probleem zit bij Stack danwel dat Onno het delen per ongeluk tijdelijk doet. Ik wil uiteraard niet voor Onno spreken en ben dankbaar voor zijn vele uploads mar het is inderdaad vreemd dat sommige Stack links al heel snel weer weg zijn. Ze zouden gewoon (semi-)permanent moeten kunnen zijn.
 12. Ik geloof, gelet op zijn uitingen van dank bij eerdere gedeelde opnames van KINK dat Tim zelf geen opnames maakt.
 13. Voor het eerst ging mijn opnamestation moeilijk doen tijdens een opname, na jaren trouwe dienst, en dus stopte op 31 oktober ronde half 8 mijn opname dit jaar. Heeft iemand deze marathon uitzending dit jaar opgenomen?
 14. Ik zou het linkje ook wel graag willen ontvangen, PowerMusic! Ik heb zelf ook nog de KINK DNA 80's Top 500. Die had ik een paar maanden geleden al gepost maar die werd toen verwijderd met boze waarschuwing. Blijkbaar mag je wel via PM linkjes delen dus als mensen hem graag willen hebben laat het me vooral weten. Sharing = caring.
×
×
 • Create New...