Jump to content

Eergisteren

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Eergisteren

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De gewone man komt prima aan het woord. Het is de blanke, boze, laagopgeleide autochtoon waar andere omroepen niet zo veel zin in hebben en waar deze omroep het woord aan wil gaan geven.
 2. Wellicht, hopelijk kunnen we op die manier alles nog eens compleet krijgen. Ik mis nog steeds: 1970 Klein deel van 1971 1 uur van 1987 Groot deel van 1989 Eerste half uur van 1994 2000 2002
 3. Vreemd, ik heb honderden concerten bezocht maar nog nooit 75,- of meer uitgegeven voor één band en zou dat ook niet willen. Ik geloof dat Sigur Rós me eens rond de 60 kostte en dat vond ik al ruim te veel eigenlijk, was een uitzondering. Ik geloof er helemaal niets van dat dit representatief is voor de Nederlandse bevolking. Eerder representatief voor dat deel van de Nederlandse bevolking dat sowieso al concerten van mega acts in grote stadions bezoekt.
 4. Ik heb dit eens even gecheckt en het klopt helaas ook met mijn versie. Mocht iemand inderdaad het correcte uur hebben dan hou ik mij ook aanbevolen.
 5. Heeft iemand deze toevallig opgenomen? Uitzending was op 6 september.
 6. Van 1999 tot ergens 2003 presenteerde de onvolprezen Robert Long op Radio 2 het programma Mezzo. Mocht iemand hier toevallig opnames van hebben liggen dan zou ik daar erg graag over willen beschikken.
 7. Ik vind Apotheosis beter maar kan ze beide waarderen.
 8. Dat zegt me eerlijk gezegd niets.
 9. Je stelt dat je vindt dat muziek als slecht of fout benoemen niet goed is. Vervolgens beargumenteer je dat met het idee dat je achterban de muziek waardeert. Wil dat dan zeggen dat je stelling alleen geldt wanneer het gaat om muziek waarvan je denkt of weet dat je achterban die muziek goed vindt en in andere gevallen niet? Waarom zou ik een slecht programmamaker zijn? Waar baseer je dat in hemelsnaam op? Over wegzetten gesproken.. En waarom begin je deze discussie om vervolgens op te roepen hem niet te voeren?
 10. Ja hoor, ik vind je mening onzin. Wat je van een specifiek genre vindt of van muziek met specifieke kenmerken vindt is 100% subjectief. Wat de één fout of slecht vindt vindt de ander fantastisch. De stelling die jij doet is dat als er mensen zijn die iets fantastisch vinden dat andere mensen dit dan niet meer als fout of slecht mogen bestempelen. Ik zou niet weten waarom niet. Zelf ben ik onder meer liefhebber van deathmetal, blackmetal en aanverwante stijlen. De meeste mensen vinden vinden dit volstrekt waardeloze herrie en op nationale radio wordt dit al helemaal niet gedraaid. En dat is prima. Vind je het slecht dan vind je het slecht. Ik ga jou niet vertellen dat je dat niet mag zeggen of dat je muziek moet draaien omdat ik het mooie muziek vind. Heb je Cannibal Corpse ook verdedigd tegenover Kees Toering, net zoals je dat bij Frans Bauer deed, of was een en ander toch wat selectiever van aard?
 11. Als 'administrator' zou je toch moeten kunnen zien bij welk aantal posts je 'expert' wordt?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.