Jump to content

Eergisteren

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

About Eergisteren

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat zegt me eerlijk gezegd niets.
 2. Je stelt dat je vindt dat muziek als slecht of fout benoemen niet goed is. Vervolgens beargumenteer je dat met het idee dat je achterban de muziek waardeert. Wil dat dan zeggen dat je stelling alleen geldt wanneer het gaat om muziek waarvan je denkt of weet dat je achterban die muziek goed vindt en in andere gevallen niet? Waarom zou ik een slecht programmamaker zijn? Waar baseer je dat in hemelsnaam op? Over wegzetten gesproken.. En waarom begin je deze discussie om vervolgens op te roepen hem niet te voeren?
 3. Ja hoor, ik vind je mening onzin. Wat je van een specifiek genre vindt of van muziek met specifieke kenmerken vindt is 100% subjectief. Wat de één fout of slecht vindt vindt de ander fantastisch. De stelling die jij doet is dat als er mensen zijn die iets fantastisch vinden dat andere mensen dit dan niet meer als fout of slecht mogen bestempelen. Ik zou niet weten waarom niet. Zelf ben ik onder meer liefhebber van deathmetal, blackmetal en aanverwante stijlen. De meeste mensen vinden vinden dit volstrekt waardeloze herrie en op nationale radio wordt dit al helemaal niet gedraaid. En dat is prima. Vind je het slecht dan vind je het slecht. Ik ga jou niet vertellen dat je dat niet mag zeggen of dat je muziek moet draaien omdat ik het mooie muziek vind. Heb je Cannibal Corpse ook verdedigd tegenover Kees Toering, net zoals je dat bij Frans Bauer deed, of was een en ander toch wat selectiever van aard?
 4. Als 'administrator' zou je toch moeten kunnen zien bij welk aantal posts je 'expert' wordt?
 5. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/x9Z0TCED45JbTdk https://onweerwolf.stackstorage.com/s/3qInci8NwMNi5qw
 6. Inderdaad, ik zie het. Ach ja, ik had ze gewoon al op de stack staan dus een linkje doen is geen moeite en daar blijven ze sowieso op lange termijn staan als het goed is. Zippy gooit ze er na verloop van tijd wel af volgens mij.
 7. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/oxXIp7HCN3vFFqz
 8. Hartelijk bedankt voor het uploaden van al deze jaargangen, Peter!
 9. Ja, deze zou ik ook wel willen hebben. Ik heb zelf alleen een versie waaruit al het commentaar is geknipt dus die is een tikje zinloos.
 10. Okay, dus Ferry Maat heeft een half jaar lang twee keer per week hetzelfde programma gemaakt? Ik vind het echt bizar.
 11. Maar het is geen herhaling volgens mij maar een volledig nieuwe uitzending (van dezelfde lijst).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.