Jump to content

Eergisteren

Members
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eergisteren's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Very Popular Rare
 • First Post

Recent Badges

267

Reputation

 1. Had iemand toevallig deze opgeslagen? 1986-09-05 Veronica Top 40 Als die nog eens gedeeld kan worden, dan graag.
 2. Hopelijk komt het eerste half uur ook ooit nog eens boven water. De officiƫle uitzending van het magistrale 'O Superman' in de THAT is wel monumentaal.
 3. Kan Veensta pandemieƫn voorspellen? Dat is wel verrekte handig zeg.
 4. Hartelijk dank! Fijn dat er toch nog opnames van zijn.
 5. Na 2,5 jaar eens even een *bump*. Ik heb nog nooit iets van dit programma terug gevonden. Wellicht dat er hier inmiddels iemand is die wat heeft?
 6. Je kunt ook een verzameling aanleggen waar je zelf deels van geniet en die je deels gebruikt om met anderen te delen die naar een specifieke opname zoeken.
 7. Eergisteren

  QR code

  Het hoort helemaal niet vanzelf te gaan. Dat zou een mooie boel zijn als de overheid op eigen houtje zou kunnen beslissen dat jouw vaccinatiegegevens mogen worden gedeeld in een app.
 8. Eergisteren

  QR code

  Ik ook. Dat is ook het beleid want alle andere mensen die ik daar over sprak kregen die aanwijzing ook.
 9. Eergisteren

  QR code

  Daar hebben ze dus wel rekening mee gehouden want je kunt ze dus ook printen, overigens kun je ook gewoon die print als. pdf op je smartphone zetten en die laten scannen.
 10. Volgens mij is er op 1 januari 2022 een jaaroverzicht uitgezonden op Q. Mocht iemand die hebben opgenomen dan hoor ik het ook graag.
 11. Deze files zijn al eens eerder aangeboden maar toen gedateerd op 5 december. Wat is juist?
 12. Super! Nou wil het geval dat ik via andere weg ook aan de resterende opnames ben geraakt, althans die zijn me beloofd, ik heb ze gedeeltelijk binnen. Alles gecombineerd moeten we een complete uitzending kunnen reconstrueren. Goede tip, dank je wel! Ik kende dat forum nog niet.
 13. Ik denk dat dit nogal irrelevant is. Het is namelijk moeilijk voor te stellen dat Onno sommige van zijn bestanden maar enkele dagen, of soms nog korter wil delen. Ja dat zou kunnen natuurlijk en dat is zijn goed recht maar ik ga er eerder vanuit dat er een probleem zit bij Stack danwel dat Onno het delen per ongeluk tijdelijk doet. Ik wil uiteraard niet voor Onno spreken en ben dankbaar voor zijn vele uploads mar het is inderdaad vreemd dat sommige Stack links al heel snel weer weg zijn. Ze zouden gewoon (semi-)permanent moeten kunnen zijn.
 14. Ik geloof, gelet op zijn uitingen van dank bij eerdere gedeelde opnames van KINK dat Tim zelf geen opnames maakt.
×
×
 • Create New...