Jump to content

Eergisteren

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

About Eergisteren

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik kan deze niet vinden via de zoekfunctie maar heb zeker interesse. De editie van vorig jaar vond ik verrassend leuk gedaan.
 2. Heeft iemand deze uitzending toevallig opgenomen van 9 t/m 13 maart 2020?
 3. 2013: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/wEpsVYpE8u3OJsc
 4. 2015: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/SNP2Q6AnRFtCexB 2017: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/ulIaLDN7JrxMt3N
 5. Zijn er hier toevallig ook mensen die uitzendingen hebben van de Hart & Ziel Lijst door de jaren heen? Ik heb zelf 2019 vorig jaar opgenomen ter kennismaking en nu voor een klein deel beluisterd en dit bevalt me behoorlijk goed, met name vanwege de oprechte liefde voor de muziek die je bij de presentatoren hoort, iets wat de laatste jaren bij de grote mainstream poplijsten steeds minder wordt, mijns inziens. Het wordt daar allemaal wel heel erg hap-slik-weg gepresenteerd. 2019: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/Bl3lvoyAg8XPYjI Als iemand toevallig uitzendingen uit het verleden heeft dan hou ik me zeer aanbevolen. :)
 6. De programmering van 3FM is te oubollig voor jongeren en niet alternatief genoeg voor het platenkopende publiek. Verder zijn de programma's zelf eenheidsworst en spreken de DJ's niet aan. 3 had vroeger voor iedereen wat, maar tegenwoordig zijn er zoveel (internet)zenders dat iedereen wel een station kan vinden dat toegespitst is op hem of haar. Daar is 3FM het slachtoffer van geworden. Het probleem met 3FM is niet dat het een slechte zender is maar dat het een saaie zender is.
 7. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/VEk3hJy1I7El7oz
 8. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/xIHvGJxvrZkpfGQ
 9. Fijn! Vorig jaar heb ik als test zelf maar eens 7 dagen lang een opnamestation laten meedraaien, wat overigens goed is gelukt. Dit jaar kies ik weer eens voor gemak.
 10. Heeft iemand deze uitzending toevallig opgenomen op 27 december tussen 10.00 en 19.00?
 11. Heeft iemand de top 100 van 2019 nog opgenomen toevallig? Volgens mij gisteren bij QMusic uitgezonden, toch?
 12. 2002 https://onweerwolf.stackstorage.com/s/Ii9LC7gRQS8meZ2 2003 https://onweerwolf.stackstorage.com/s/5yoDGWTfwzfnWni 2004 https://onweerwolf.stackstorage.com/s/P7qrbLUOIGZX9CL Bij 2004 is het 6e uur niet goed dus als iemand daar een correcte versie van heeft dan hou ik me aanbevolen.
 13. Hier te vinden maar dus zonder uur 5. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/k8TmTm5uFb2ObU6
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.