Jump to content

Eergisteren

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Excellent

About Eergisteren

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee, het is de top 40 van 4 november 1995, uitgezonden op 3 november 1995.
 2. Vermakelijk om mensen over de zeik te zien gaan omdat Danny Vera populair is. En inderdaad stukken beter dan dat geromantiseer van die smerige boeren van vorig jaar, dat was pas gênant.
 3. En wat zou ik daar dan niet goed aan gelezen hebben?
 4. Die 3,03 is voor slechts een jaar, daarna is het 6 nogwat en dus heb je het er na 4 jaar natuurlijk wel uit. Overigens kun je bij pCloud ook maandelijks betalen als dat je voorkeur heeft. Stack is qua maandelijkse kosten een van de duurdere cloud aanbieders en bovendien vrij onbetrouwbaar aangezien ze enerzijds dus data zijn kwijtgeraakt omdat ze hun infrastructuur niet goed op orde hadden en anderzijds dus gewoon hun keiharde beloftes niet nakomen. Het was leuk toen het gratis was maar als betaalde dienst ga ik persoonlijk liever in zee met een bedrijf dat wat beter te boek staat en goedkoper
 5. Er is momenteel bij pCloud een Black Friday aanbieding voor een lifetime 2TB voor 245 Euro (of 500 GB voor de helft), daar zit zit ik ernstig over te twijfelen.
 6. Nou, fantastisch, daar trekken ze vast luisteraars mee. Gaat iemand dit juweeltje nog opnemen?
 7. Hier de volledige uitzending: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/yV5xrHktPqmvygvB Helaas is er bij de opname op 23 okt tussen 00:00 en 01:00 iets fout gegaan, vermoedelijk stotterde mijn Internetverbinding waardoor er minuut of 20 mist. Mocht iemand die nog kunnen corrigeren dan zou dat fijn zijn.
 8. Wat is dit precies voor uitzending? Hoe verhoudt dit zich toch de jaaroverzichten van de NOS/Mega top 100 en de top 100 van de Top 40?
 9. Zelfde bestand maar jouw link is een andere. Heb je deel 2 ook nog?
 10. De bestanden uit de eerste en derde post zijn al weer offline. Heeft iemand die nog voor mij?
 11. Super! Ontzettend bedankt. :)
 12. Op 13 April 2020 zond Kink de Heavy 100 uit. Helaas ben ik dit jaar totaal vergeten om die op te nemen. Heeft iemand anders deze uitzending toevallig? Ik heb wel de editie van 2019 voor de liefhebber: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/S9U1ttTVFt7KKWX
 13. Kunnen ze die originele opnames uit 1970 niet vrijgeven? Dat is eindeloos veel interessanter dan een heropname.
 14. Er staan vreemde nummers in deze lijst. Piano Man? Hotel California? Dat zijn toch geen vrolijke nummers?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.