Jump to content

Eergisteren

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Excellent

About Eergisteren

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Super! Ontzettend bedankt. :)
 2. Op 13 April 2020 zond Kink de Heavy 100 uit. Helaas ben ik dit jaar totaal vergeten om die op te nemen. Heeft iemand anders deze uitzending toevallig? Ik heb wel de editie van 2019 voor de liefhebber: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/S9U1ttTVFt7KKWX
 3. Kunnen ze die originele opnames uit 1970 niet vrijgeven? Dat is eindeloos veel interessanter dan een heropname.
 4. Er staan vreemde nummers in deze lijst. Piano Man? Hotel California? Dat zijn toch geen vrolijke nummers?
 5. Ik kan deze niet vinden via de zoekfunctie maar heb zeker interesse. De editie van vorig jaar vond ik verrassend leuk gedaan.
 6. Heeft iemand deze uitzending toevallig opgenomen van 9 t/m 13 maart 2020?
 7. 2013: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/wEpsVYpE8u3OJsc
 8. 2015: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/SNP2Q6AnRFtCexB 2017: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/ulIaLDN7JrxMt3N
 9. Zijn er hier toevallig ook mensen die uitzendingen hebben van de Hart & Ziel Lijst door de jaren heen? Ik heb zelf 2019 vorig jaar opgenomen ter kennismaking en nu voor een klein deel beluisterd en dit bevalt me behoorlijk goed, met name vanwege de oprechte liefde voor de muziek die je bij de presentatoren hoort, iets wat de laatste jaren bij de grote mainstream poplijsten steeds minder wordt, mijns inziens. Het wordt daar allemaal wel heel erg hap-slik-weg gepresenteerd. 2019: https://onweerwolf.stackstorage.com/s/Bl3lvoyAg8XPYjI Als iemand toevallig uitzendingen uit het verleden heeft dan hou ik me zeer aanbevolen. :)
 10. De programmering van 3FM is te oubollig voor jongeren en niet alternatief genoeg voor het platenkopende publiek. Verder zijn de programma's zelf eenheidsworst en spreken de DJ's niet aan. 3 had vroeger voor iedereen wat, maar tegenwoordig zijn er zoveel (internet)zenders dat iedereen wel een station kan vinden dat toegespitst is op hem of haar. Daar is 3FM het slachtoffer van geworden. Het probleem met 3FM is niet dat het een slechte zender is maar dat het een saaie zender is.
 11. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/VEk3hJy1I7El7oz
 12. https://onweerwolf.stackstorage.com/s/xIHvGJxvrZkpfGQ
 13. Fijn! Vorig jaar heb ik als test zelf maar eens 7 dagen lang een opnamestation laten meedraaien, wat overigens goed is gelukt. Dit jaar kies ik weer eens voor gemak.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.