Jump to content

Will Stevens

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Will Stevens

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar de invloed van Woodstock (en Monterey) op de popcultuur was het grootst. In het geval van Woodstock kwam dat toch vooral door de populaire bioscoopfilm (vandaag weer overal in het land te zien) en de driedubbelelpee. Die we weer mede te danken hebben aan de geluidsmensen en opnametechnici die hierboven in het zonnetje worden gezet.
 2. 'Tricky Dicky' was de oude (negatief bedoelde) bijnaam van Richard Nixon, omdat hij zo leugenachtig en onbetrouwbaar was. John Lennon verwees er nog naar in zijn nummer 'Gimme Some Truth'. En 'nuggets' is natuurlijk wel vaker gebruikt om relatief onbekende pareltjes in de popmuziek mee aan te duiden.
 3. Als iets je niet bevalt, noem jij het kennelijk 'slecht' of 'fout'. Persoonlijk zeg ik in zo'n geval liever: het is mijn smaak niet. Daarmee laat je de ander in zijn waarde. Het is de toon die de muziek maakt.
 4. 'Er bestaat geen slechte muziek', prima hoor. Maar dan kun je dus maar beter ook niet zeggen: 'Vroeger werd er veel betere muziek op de radio gedraaid dan tegenwoordig.' Allemaal een kwestie van smaak.
 5. Dat museum in Hoorn is echt heel leuk en toen ik er vorig jaar was, werd het ook druk bezocht. Als ik het goed begrijp, is het schip na 1974 nooit meer rendabel geweest, en heeft het alleen maar geld gekost. Dus maakt het alleen nog een kans als attractie binnen een groter geheel. In oude staat herstellen is vast veel te duur. Gewoon als tentoonstellingsruimte gebruiken.
 6. We hebben het over 50 (!) jaar geleden. HIlversum 3 was in die beginjaren geen echte popzender. Maar dat wisten we toch allang? Ik vond die discussie over de programmering rond de Apollo 11 veel interessanter.
 7. En in de tv-uitzendingen zal er vast ook wel naar zijn verwezen.
 8. Will Stevens

  De maanlanding 1969

  Ik hoor Philip Bloemendaal, dus dat zal dan wel het Polygoon-Journaal zijn geweest.
 9. Denk ik ook. 5g wordt het einde van de radiostations zoals we ze nu kennen.
 10. Will Stevens

  De maanlanding 1969

  Er draait op dit moment in de bioscopen een hele mooie documentaire over de Apollo 11 met veel beelden die nog niet eerder zijn vertoond. Ik geloof dat die film ook op CNN te zien is geweest, maar op het grote doek maakt het een overweldigende indruk. Je hebt trouwens nog steeds mensen die 'er niet in geloven', maar ja, dat geldt voor wel meer onderwerpen.
 11. Will Stevens

  de iMac.........

  'Omsk is een mooie stad, maar net iets te ver weg.'
 12. Het was geen commentaar op jou, Juul. Ik wil alleen maar zeggen dat die 'journalistieke domhoofden' (zoals Ruud ze noemt) de juiste keuze maakten door zich te concentreren op de problemen met 112.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.