Jump to content

Will Stevens

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Will Stevens

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier een recensie van zijn vorige film... https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/alles-oogt-knullig-en-onbeholpen-aan-spaak~b9953733/
 2. Will Stevens

  Online Radio Awards

  De wereld van de 'online radio' is enorm groot. In principe kan iedereen zoiets op touw zetten, en dat is ook (een deel van) de lol. Maar een flink aantal luisteraars aan je binden die graag naar je luisteren, liever dan naar een van die andere ontelbare stations (in de ether en online), dat is andere koek. Alleen al het feit dat je een behoorlijke achterban hebt vind ik bij online radio een prestatie. Het betekent dat je iets goed doet.
 3. Will Stevens

  Online Radio Awards

  Zijn dit dan geen vakmensen?
 4. Ik betaal voor concerten meestal tussen de 20 en 40 euro. De bedragen die hierboven worden genoemd, worden alleen betaald voor de 'wereldsterren' van nu en vroeger die optreden in enorm grote zalen als de Ziggo Dome en dergelijke. Maar goed, de artiesten waar ik graag naartoe ga, hoor je niet op Sky Radio.
 5. Het is een bericht van 14 augustus. Oud nieuws dus. Ik moest trouwens wel lachen om die laatdunkende aanduiding 'veredelde friettent'. Dat kun je van bijna elke horecaonderneming wel zeggen.
 6. Dat klinkt als een nogal negatieve kijk op het vrije ondernemerschap. Voor veel kleinere ondernemers geldt: risico's nemen, investeren, rekeningen betalen, hard werken en dan maar hopen dat het iets wordt. Degenen die nu nog 'hun kas spekken' met de merknaam Veronica, dat zijn hooguit de vereniging Veronica en de John de Mols van deze wereld.
 7. Ik ben er weleens geweest en vond de inrichting (als horeca-onderneming) heel smaakvol. Daar is duidelijk flink in geïnvesteerd. De ligging is alleen niet ideaal, ingeklemd aan de steiger achter dat foeilelijke 'Botel', met nauwelijks uitzicht op het IJ. Op een andere plek zou het veel beter tot zijn recht komen.
 8. Eerlijk gezegd vind ik dat idee wel iets hebben. Want laten we wel zijn: wat gebeurt er met het schip over dertig of vijftig jaar? De symbolische waarde is dan nog vrijwel nihil. Niets is voor de eeuwigheid. Dikke kans dat het op zeker moment wordt gesloopt. Vergeleken daarmee is een zeemansgraf misschien wel te verkiezen.
 9. Precies! En ouderen luisteren ook nogal eens naar de regionale omroepen en kijken (ook overdag) naar omroep MAX. Er is een mediarijkdom (ook via internet) waarvan je in de tijd van Veronica en Noordzee alleen maar kon dromen.
 10. Volgens mij zijn de jubelende persberichten die hier elke twee maanden verschijnen eigenlijk bedoeld voor adverteerders en reclamebureaus. De pr-mensen van die radiostations zeggen feitelijk niets anders dan: kijk eens hoe goed we jullie doelgroep bereiken. En elke keer als er weer nieuwe luistercijfers bekend worden gemaakt, doen ze dat opnieuw, eenvoudig om niet voor elkaar onder te doen. Die berichten hebben verder geen enkele nieuwswaarde.
 11. Maar de invloed van Woodstock (en Monterey) op de popcultuur was het grootst. In het geval van Woodstock kwam dat toch vooral door de populaire bioscoopfilm (vandaag weer overal in het land te zien) en de driedubbelelpee. Die we weer mede te danken hebben aan de geluidsmensen en opnametechnici die hierboven in het zonnetje worden gezet.
 12. 'Tricky Dicky' was de oude (negatief bedoelde) bijnaam van Richard Nixon, omdat hij zo leugenachtig en onbetrouwbaar was. John Lennon verwees er nog naar in zijn nummer 'Gimme Some Truth'. En 'nuggets' is natuurlijk wel vaker gebruikt om relatief onbekende pareltjes in de popmuziek mee aan te duiden.
 13. Als iets je niet bevalt, noem jij het kennelijk 'slecht' of 'fout'. Persoonlijk zeg ik in zo'n geval liever: het is mijn smaak niet. Daarmee laat je de ander in zijn waarde. Het is de toon die de muziek maakt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.