Jump to content

Will Stevens

Members
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Will Stevens's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

151

Reputation

 1. Ook aardig om te lezen: https://www.uncut.co.uk/news/ringo-starr-says-the-beatles-turned-down-reunion-concert-offer-in-1973-134408/
 2. Dat verhaal doet al jaren de ronde. Ik weet alleen niet of McCartney dat al eens eerder heeft bevestigd.
 3. Ik ken haar niet, maar de NPO is een grote organisatie, dus voor een bestuursfunctie kun je maar beter iemand met bewezen bestuurservaring hebben, lijkt me. Die vakkennis kan ze gewoon aan anderen ontlenen.
 4. De Youtube-clip verwijst in elk geval niet naar een bootleg, maar naar dit officieel uitgebrachte album: https://www.discogs.com/Emerson-Lake-Palmer-Pictures-At-An-Exhibition/master/11839 Ik had die plaat ooit in mijn bezit. 'Promenade' is het muzikale thema dat twee keer in een iets andere versie terugkeert. Hierboven hoor je de eerste versie (track 1 van kant 1).
 5. Voor de volledigheid: dit is het muzikale thema van 'Pictures of an exhibition' (1874), geschreven door de Russische componist Modest Moessorgski, een bekende suite uit de klassieke muziek die de symfonische rockband ELP als uitgangspunt nam voor een live-album. https://nl.wikipedia.org/wiki/Schilderijen_van_een_tentoonstelling
 6. 'You can't please everyone, so you got to please yourself', aldus de wijsgeer R. Nelson.
 7. Smaken verschillen, maar het valt me wel op dat nogal wat radiostations al jarenlang hetzelfde type mannenstem hebben die dan iets roept in de trant van 'Kink FM' of 'één station, alle hits'. Eeuwig en altijd op hetzelfde afgezaagde toontje.
 8. We hebben allemaal natuurlijk al lang gelezen dat Don Everly en Charlie Watts zijn overleden (en bijvoorbeeld ook Lee 'Scratch' Perry, voor wie hem kende), maar dit is sommigen misschien ontgaan: https://www.rollingstone.com/music/music-news/iron-butterfly-ron-bushy-dead-obit-1218422/ Aardig detail: Er wordt in dat artikel ook een link gelegd met het stukje drumsolo van Ringo op Abbey Road.
 9. https://nl.wikipedia.org/wiki/Morning_D.J._of_W.O.L.D Volgens de Engelse versie van dat Wikipedia-artikel, https://en.wikipedia.org/wiki/W·O·L·D_(song), bestond er toen inderdaad al een station met die naam. Maar Chapin had de naam van dat station gekozen vanwege de woordspeling W-OLD. Het gaat immers over een deejay die 'te oud' zou zijn geworden voor zijn publiek.
 10. Die hele act van Elsink is uitermate clichématig, gênant en tenenkrommend, als je het mij vraagt. Maar goed, we hebben het over vijftig jaar geleden.
 11. Heeft het met je auto te maken? https://letsview.com/mirror-iphone-to-car-screen.html
 12. Het lijkt er wel op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Transistorradio
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.