Jump to content

Will Stevens

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Will Stevens

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het staat je vrij om het te negeren, maar ik vind het een perfect medium. Gewoon luisteren wanneer het je uitkomt.
 2. Bollier, toch? De man die tijdens de Lockerbie-affaire zulke goede contacten bleek te hebben met Libiƫ.
 3. Op radio 4 zelfs tot op de dag van vandaag: https://www.nporadio4.nl/eengoedemorgenmet Wat ongelofelijk oubollig trouwens, om een programma 'toerja - toernee' te noemen.
 4. Dat vind ik niet. De muziekkeuze van 3FM is veel breder dan bijvoorbeeld van 538, en daarom hebben ze ook een ander publiek. Leeftijd zegt niet alles.
 5. Maar de publieke omroep zorgt er wel voor dat een zender als radio 5 bestaat. Dat kun je van de commerciƫle omroepbedrijven niet zeggen.
 6. Nou, laat ik dan ook maar eens reageren. NH Radio is een erg leuke radiozender met allerlei programma''s die niet allemaal regiogebonden zijn. Countdown Cafe met Kees Baars bijvoorbeeld en programma's met plaatjes uit de jaren zestig en zeventig. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ik ben er blij mee.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.