Jump to content

Will Stevens

Members
 • Posts

  236
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Will Stevens's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare
 • Dedicated
 • First Post

Recent Badges

180

Reputation

 1. Goed lezen! Dat zeg ik toch ook niet? Er staat: 'ALS iets gratis op internet is gezet...' Ik doel daarbij dus op bestanden die gratis worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld op dit forum.
 2. Als iets eenmaal gratis op internet is gezet en niemand steekt er een stokje voor, verlies je daar de controle over en zal het vrijelijk de ronde doen. Al snel vraagt dan nauwelijks nog iemand zich af waar het vandaan komt, en al helemaal niet of er nog auteursrechten op rusten. Dat is het onvermijdeljke gevolg van 'Delen is het nieuwe bezitten'.
 3. Wat een heerlijk format is dit. Mijn complimenten aan StuBru!
 4. Nobody really understands what Rob1955 wants to know or why he wants to know this, but the answer is no.
 5. Ik moet bekennen dat ik de bijdragen van Yoko Ono aan Double Fantasy ook niet heel geweldig vind. Maar er staan wel een paar juweeltjes van Lennon op.
 6. Will Stevens

  QR code

  Ik kreeg die aanwijzing bij het verlaten van de priklocatie.
 7. Will Stevens

  QR code

  Ik heb ook een Android. Bij mij werkte dat precies hetzelfde, behalve dat ik niet op de drie stipjes moest klikken, maar op het plus-teken (+) rechtsboven.
 8. Of je het nu terecht vindt of niet, Van Dale constateert alleen dat het woord door veel mensen al tientallen jaren in die betekenis gebruikt wordt. Er spreekt geen waardeoordeel uit. Dat is ook niet de taak van een woordenboek.
 9. Ik denk dat je het breder moet trekken. Het was gewoon geen houdbare situatie. De zeezenders lagen buiten het bereik van de wet. Daarmee lok je wetteloze taferelen uit, zoals in de jaren zestig al bleek met de Engelse zeezenders (vechtpartijen, kapingen en dergelijke). Vroeg of laat loopt zoiets uit de hand. Bij dat 'verneuken' kan ik alleen denken aan de belofte om onderzoek te doen naar de mogelijkheid van een nationale popzender, los van de bestaande omroepen. Daar was toch een motie over ingediend? Maar de politiek heeft dat idee in de jaren zeventig nooit serieus opgepakt. Een gemiste kans. Maar achteraf gezien: Veronica als zeezender is toch maar mooi jarenlang gedoogd. Nogal wat radiomensen hebben er hun carriere aan te danken. Ook hebben de TROS en de VOO (beide met een zeezenderverleden) blijvende invloed gehad op het aanbod uit Hilversum. Al ging het dan aanvankelijk niet van harte.
 10. Die paar keer dat ik luisterde, hoorde ik eerder een jaren tachtig-sound, met nogal wat synthesizers en galmende drums.
 11. Het grootste deel van de dag is het ook niet echt mijn muziek. Maar ach, smaken verschillen. Het geluid klinkt nogal blikkerig en eerlijk gezegd kan ik ook niet meer zo goed tegen die middengolf-ruis. Doe mij maar radio via internet.
 12. Een piraat bevindt zich 'buiten het bereik van de wet'. Hetzelfde gold voor de zeezenders. Dat is dus iets anders dan 'onwettig' of 'illegaal'.
 13. Zie ik daar een Tomado-rekje? Heel populair in de jaren vijftig en zestig.
 14. De wereld was nog analoog... Ik vind het altijd leuk om in oude science-fiction films te zien dat de cockpits van ruimteschepen geen enkel digitaal display vertoonden.
×
×
 • Create New...