Jump to content

Will Stevens

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Excellent

About Will Stevens

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voor jongeren geldt dat zeker. En al die voortreffelijke nieuwe koptelefoons (draadloos, met noise cancelling) en bluetooth-speakers hebben dat alleen maar aantrekkelijker gemaakt.
 2. Dat klopt. Ik had het ze niet kunnen nadoen. 😀
 3. Of gewoon 'commerciële radio'. Van 1974 tot 1989 waren pogingen daartoe vanwege de wetgeving niet echt levensvatbaar. Nieuwe Europese marktregels brachten daar verandering in.
 4. Will Stevens

  MP

  De opmerking 'Betreft live opnames van Yes die enkel op deze lp staan' kun je dus met een korreltje zout nemen. Het is gewoon kant 3 van het live-album Yessongs uit 1973, maar dan een advance copy.
 5. En in 1968 was Joost er nog bij. 'Joost mag 't weten' tussen pakweg 1965 en 1968 was een toppertje.
 6. Nee hoor, het gaat echt om de ochtendlijke uurtjes. HIj zal niet zoveel keus hebben gehad. John de Mol is aan het bezuinigen geslagen en wilde hem kennelijk niet meer.
 7. Geluksvogel. Ik heb daar altijd moeite mee gehad. Maar goed, 's middags en 's avonds werd het vaak beter.
 8. Klopt, maar ach, bij Veronica had je Frans Nienhuys en hoorde je tot ergens in de middag ook de Heikrekels en later bijvoorbeeld Vader Abraham en de zusjes de Roo. Vrijheid blijheid en ieder zijn smaak, maar voor mij was het een reden om bijvoorbeeld de top 40 te mijden.
 9. Gratis sponsoren is geen sponsoren... 😂 We zullen zien hoe het loopt. Laten we blij zijn dat iemand nog iets probeert in deze barre tijden van economische doemscenario's...
 10. In Zuid-Holland nu in elk geval op DAB te beluisteren. En ze hebben sponsors, zo te horen.
 11. B+G geeft de beste garantie dat de nalatenschap van Veronica in optimale omstandigheden wordt bewaard. Het is hun vak en er is echt geen enkele particulier die dat beter kan doen, al helemaal omdat zo'n particulier ook niet het eeuwige leven heeft. Het belang van een aantal hobbyisten die nog deze of gene jingle missen is daaraan ondergeschikt, wat mij betreft. Dikke kans dat hun nazaten die zorgvuldig opgebouwde collectie wegmieteren, of dat hun mp3's over dertig jaar niet meer afspeelbaar zijn. Hulde aan Juul en Ad!
 12. Zegt hij dat echt, 'Top Box'? Wat betekent dat dan? Eerlijk gezegd heb ik dat nooit goed kunnen verstaan.
 13. Het lijken wel piraten...
 14. In 1968 brachten The Beach Boys zelfs een elpee uit met alleen maar backing tracks van hun bekende hits. https://en.wikipedia.org/wiki/Stack-o-Tracks
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.