Jump to content

Will Stevens

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Will Stevens

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is terug te zien via de link hierboven (bij rtlz.nl). Een terugblik op zijn loopbaan en wat gedachten over het medialandschap vroeger en nu. Mooi gesprek.
 2. Overgewaardeerd lijkt me in het geval van Michiel nergens op slaan. Hij zit op Kink FM - dat zich op een klein publiek richt - en krijgt daar vast niet zo'n riant salaris als de Gerard Ekdoms van deze wereld. Maar toegegeven, hij had zich dat citaat niet helemaal letterlijk herinnerd! Hoe schandalig is dat. 🙄
 3. Mooi om terug te horen. Een opname van vijftig jaar geleden... Toen de Nederlandse radio half zo oud was als nu... We worden nu écht oud, geloof ik... 🤥
 4. Volgens mij is dat het juiste antwoord. Wat trouwens helemaal niet erg is, maar Radio 2 is nu eenmaal vooral gericht op mensen die wat jonger zijn.
 5. De meeste personen van gevorderde leeftijd die aan bovenstaande definitie beantwoorden zijn alleen niet heel goed in de zelfspot die jij hier etaleert...
 6. De kritiek van Wijnberg komt er volgens mij op neer dat veel journalisten hun aandacht concentreren op de nieuwtjes en de schandalen van de dag, en op de uitleg die bekende politici daaraan geven. Maar die aandacht hebben ze dus evengoed voor politici van (uiterst) rechts.
 7. "Ongehoord Nederland is de naam van de nieuwe publieke omroep die journalist Arnold Karskens wil oprichten, omdat ‘zijn geluid’ in het ‘linkse bolwerk’ dat de NPO heet ‘nooit gehoord wordt’. Je zou Arnold Karskens kunnen kennen van zijn optredens in NPO-programma’s als EenVandaag, Zembla, NOVA, Netwerk, Pauw & Witteman, Knevel & Van den Brink, De Wereld Draait Door, het NOS Journaal, De Vijfde Dag, De Tafel van Tijs, De Pennen Zijn Geslepen, Kijken in de Ziel, Pauw, Oog in Oog, Jinek, De Halve Maan, De Kist, Koffietijd, NTR Academie, In de Arena, 24 Uur Met, Dit Was Het Nieuws, De Leugen Regeert, De Wandeling, Wakker Nederland op Zondag, Goedemorgen Nederland, Ochtendspits en Studio PowNed." (Citaat van Rob Wijnberg uit De Correspondent.) https://decorrespondent.nl/10772/hoe-het-geluid-van-ongehoord-nederland-het-meest-gehoorde-geluid-van-nederland-werd/276086360-31f1b6d4
 8. Nee, ook ik ben een boomer. Maar ik ben niet zo paternalistisch om te denken dat zestigplussers moeten gaan bepalen welke muziek de jongere generaties op de radio te horen krijgen. Dat maken die jongere generaties zelf wel uit, en gelijk hebben ze.
 9. Ik vond het trouwens jammer dat ze in DWDD hun 'eigen' Herman Stok niet noemden, en ook Pete Felleman niet. Wat je ook van ze mag denken, ze behoorden tot de pioniers van de Nederlandse muziekradio. En sowieso: waarom zoveel nadruk op al die deejays? Er is nog wel meer dan de manier van radiomaken die Veronica populair heeft gemaakt.
 10. Als ik dit lees vraag ik me af: is er na 31 augustus 1974 eigenlijk ooit weleens één zeezender geweest die alle kosten heeft terugverdiend, of winst heeft gemaakt?
 11. Volgens mij was dat een slogan die ze ook op de radio gebruikten. Dat was natuurlijk ironisch bedoeld.
 12. Hij had ook ooit een programma dat 'Ik weet het niet' heette, zag ik op de website van de stichting Norderney.
 13. Echt? Dat is wel heel vaak. Er is nog steeds een alarmschijf en een tipparade, begrijp ik van top40.nl. Maar die tipparade is in elk geval al jaren niet meer op de radio.
 14. Daar was H3 best goed in en 40Up Radio (met o.a. Jan Donkers en Harry de Winter) is daar feitelijk de erfgenaam van. Vincent heeft daar ook nog een tijdje aan mee gewerkt, maar heeft nu definitief de lier aan de wilgen gehangen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.