Jump to content

Jan-2

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jan-2

 1. Verzoekje: zou deze opname nog een keer geplaatst kunnen worden (te laat, helaas). Groet, Jan
 2. Dank je Rob, gaan we dit weekend eens goed voor zitten.
 3. Verzoekje: zou dit bestand opnieuw kunnen worden geplaatst? Ben net te laat (not found). Groet, Jan
 4. Fantastisch om zo veel uren opnieuw te kunnen beluisteren. Dank hiervoor!
 5. Dank je Martinja. Veel naar Benelux geluisterd (ons grote lokale voorbeeld destijds).
 6. Dank je Vincent voor de vele uren van deze uitzenddag. Rob Out ga ik van deze radiodag als eerste luisteren. Heb net zijn biografie uit. Indrukwekkend, maar ook een beetje deprimerend. Wat een talent ... Eeuwig zonde.
 7. Dank je wel Martinja. Ik blijf deze uitzendingen van Lex in 1975 heel bijzonder vinden. We gaan luisteren!
 8. Dank je Martinja. Dit blijven zonder twijfel toch de wat 'meer bijzondere radio-uren' van Lex, uit zijn gehele carrière. Ja kan het je nu bijna niet meer voorstellen hoe de situatie destijds was. Leuk om nog eens terug te luisteren.
 9. Bedankt Martin, dat zijn weer heel wat uurtjes, die we erbij hebben gekregen. Het is jammer dat deze herstart van Mi Amigo helaas niet lang geduurd heeft.
 10. Juul, je opmerking raakt volledig de roos. Iets roepen (heb ik ook gedaan) en verder niets doen, is te makkelijk. Point taken, iets te snel voor mijn beurt gepraat. Misschien moeten de voorstanders van het behoud van de Norderney (onder wie ikzelf), in plaats van het bekritiseren van de huidige eigenaar, eigenlijk juist heel blij zijn met horeca-ondernemers, die - voor eigen risico - met het schip iets geprobeerd hebben/ iets nog willen gaan proberen. Ondanks de vele veranderingen aan/ verbouwingen van het originele schip. Door deze ondernemers bestaat de Norderney überhaupt nog, a
 11. Gisterenmiddag bij het 'eindfeest' ter afsluiting van het 192-museum geweest. Voor mij de eerste keer dat ik het museum bezocht. De tentoonstelling overtrof mijn verwachtingen (ik had achteraf dus eigenlijk wel wat eerder mogen gaan). Goeie sfeer gisteren, leuke mensen gesproken en bijna doorlopend interessante achtergrond/inside-verhalen mogen horen via de bezoekers, o.m. over bijv. bevoorrading van Radio Monique. Om half-zes beklommen Ad, Tineke en Lex het podium, voor een soort van terugblik naar het afscheid van de zeezender (ook live op 192.tv te zien). Ad en Tinek
 12. Martinja, zou dit programma opnieuw beschikbaar kunnen worden gesteld? Groet, Jan
 13. Dank je Martinja! Erg leuk. Radio Benelux was destijds één van de grote voorbeelden in mijn tijd bij Radio Noordzee vanuit Hilversum-Zuid. Veel van geleerd. We gaan er opnieuw naar luisteren!
 14. Grote Klasse. Ga in de auto weer lekkere ritjes tegemoet. Dank je man!
 15. Beste Ruud, Ik zou het erg leuk vinden om in de auto Paradijs weer aan te kunnen hebben. Natuurlijk heb ik jouw berichten over frustrerende ervaringen met overheden, etc. gelezen. Maar ik hoop toch dat vrijheidsdrang het wint van irritaties over ambtenaren. Vaar lekker je eigen koers. Hopelijk ben je snel weer in de lucht. Groet, Jan
 16. Beste Martin, Ben net te laat. Zouden ze nog een keer geplaatst mogen worden? Groet, Jan
 17. Ik lees zojuist de berichten uit 2014 over FM-piraten in de jaren '80 in Hilversum. Naast/ na Radio Benelux zat op zondag "Radio Noordzee Inter-regionaal" op de 95.2mhz (11.00u-18.00u., mono). Redelijk sterke 25-40watt zender, te ontvangen tot aan Diemen. Top-40 format met tamelijk veel Nederlands (-talig) werk; doorgaans goed beluisterd, maar vreemd genoeg minder genoemd in de 'verhalen over vroeger'. Radio Noordzee vulde het gat dat de medewerkers van Benelux op de 95.2mhz achterlieten, toen zij besloten een zend-pauze in te lassen (Benelux werd in die tijd zeer vaak uit de lucht gehaald).
 18. Dank je Vincent. Mijn verjaardag, 40 jaar geleden ....
 19. Gedenkwaardige dag Vincent, we gaan ervan genieten (met ook wat weemoed). Groet, Jan (2)
 20. Henk, Dank je wel. Wordt het weer wat gezelliger in de auto onderweg (lang ritje voor de boeg). Groet, Jan (2)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.