Jump to content

Bart Serlie

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Bart Serlie

 • Rank
  Newbie
 1. In dat lange april weekend is er wat defect gegaan m.b.t. de modulatie. Het was toen roeien met de beperkte riemen die er waren. Het was toen beter iets dan niets. Inmiddels is de modulatie aardig behoorlijk (gezien wat er voor wordt gebruikt). In de loop van de maand wat met Stereotool doen waarvan het nog maar de vraag is of dat tot verbetering leidt. Momenteel het geluid van DAB+ (Beat FM Den Haag) naar een mengpaneel met equalizer (ietsje aan hoog er uit omdat het anders verkeerd gaat met de modulatie), vervolgens een imitatie limiter compressor van D&R in en dan via een 4,5 kHz filtertje naar de modulatie ingang op de zender.
 2. Heel goed mogelijk zijn Groeistad Radio en Studio 675 per a.s. 1/9 weer terug op de 444 meter Eric. Op de zender, die voor deze twee is gebruikt, heb ik inmiddels Beat FM gezet en dat is t/m a.s. 31/8.
 3. Iemand heeft mij gewezen op dit draadje. Net zoals b.v. bij diverse Facebook groepen en nog meer forums zitten er de nodige indianen verhalen tussen en verzint de één er nog meer bij dan de ander. Gelukkig speelt binnen Groeistad niet wat qua egotripperij, beter weters, (onrust)stokers en haantjes gedrag, zoals b.v. wel bij bepaalde forums en Facebook groepen nog wel eens kan spelen. Gezien een tijdelijk defect moest er op jl. 2/4 vervelend genoeg een noodgreep worden gedaan. Hofstad klonk toen op de nodige radio's nog wel redelijk, maar met Radio Elvira was het op de 675 veelal heel wat minder gesteld. Afgelopen vrijdag was het probleem met de Optimod opgelost en draaide het met een iets andere insteling naar vernomen voor de oren een stuk rustiger. Er deed zich wel een probleem voor met de zender waardoor 2x off air op afgelopen zaterdag. De dag er na deed het euvel zich niet meer voor tijdens bewust wat op de dummyoad testen en wat met een zekering gewijzigd. Gisteren iets vóór 12.00 uur de zender weer in bedrijf gesteld met toen weer op de antenne. Vervolgens is er in de zender 2x een zekering uitgeklapt en na vervanging met een andere waarde er geen last meer van gehad. Later die middag schoot er een hele groep uit met toen ook Impact AM off air. Kortom weer voer voor meer aan stroom soap ... Het euvel van bepaalde groepen er nu en dan uitklappen schijnt zich er de laatste tijd vaker voor te doen. Dat sinds de netbeheerder wat veranderingen heeft aangebracht waarvan meederen al op voorhand de nodige bedenkingen hadden. Gisteren op de 675 vanuit Wassenaar tussen iets vóór twaalven tot aan iets na 20.00 uur live geweest met het e.e.a. Toen ook zaken buiten de stream om gedaan. Dat ook omdat er op z'n tijd te veel van hetzelfde genre achter elkaar zat en dat ingestuurd vanuit het oosten van Gelderland. Als de zender zich goed houdt, dan in de loop van komende vrijdag on air t/m in de late zondagavond. De 675 vanuit Wassenaar is vooralsnog long weekend radio. Wellicht op termijn weer 24/7. Mogelijk gaat de zender nog deze maand een uitstapje maken voor wat maintenance en zodoende mogelijk langere tijd dan doorgaans off air.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.