Jump to content

Marcel H

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Marcel H

 • Rank
  Newbie
 1. Goedemiddag, ik zal het programma van Felix Meurders opnemen. Op de website van NPO radio5 zal het programma begin Januari ook te downloaden zijn. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe programma van Felix. In de Varagids van deze week staat een artikel, over het nieuwe programma. Terug te vinden bij Varagids.nl Veel plezier zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur, op NPO Radio5 met het nieuwe programma van Felix Meurders. Marcel
 2. Het lijkt me fantastisch als iemand van de Verrukkelijke 85 van 1984, nog opnamen heeft.
 3. Ik ga nakijken of Rob Out te gast is geweest bij Frits in De Nationale Hitparade. En of ik daar een opname van heb. Ik laat het even weten.
 4. Ik heb altijd genoten van de programma's die Felix Meurders heeft gemaakt. Altijd op professionele wijze programma's maken, met een dosis humor! Ik kan zoveel voorbeelden van programma's bedenken, zoals De Meurders Methode, Zoekplaatje, De Daverende 30 en later De Nationale Hitparade (de platen draaien we helemaal!). Ik heb ze lang niet allemaal genoemd. Tegenwoordig presenteert Felix alleen nog Spijkers Met Koppen, samen met Dolf Jansen!. Geweldig!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.