Jump to content

Marcel H

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marcel H

 1. Dank je Henk, ik heb van je opname genoten. Marcel.
 2. De Top 40 werd in 1975 uitgezonden op donderdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur, 2 dagen eerder dan de datum, genoteerd op het gedrukte exemplaar. Ferry Maat presenteerde tussen oktober 1974 en voorjaar 1976 de Top 40, en draaide alle 40 platen. Vanaf april 1976 presenteerde de TROS de Europarade op donderdagmiddag, inclusief de Paradeplaat. (jingle ingesproken door Tom Mulder).
 3. Deze Nationale Hitparade uitzending heb ik helaas gemist. Misschien kan iemand deze uitzending nog een keer plaatsen. Alvast bedankt. Marcel Nog bedankt voor het opnieuw plaatsen van deze Nationale Hitparade uitzending. Marcel.
 4. Deze Nationale Hitparade uitzending heb ik helaas gemist. Misschien kan iemand deze uitzending nog een keer plaatsen. Alvast bedankt. Marcel
 5. Ik herinner me nog dat het NOS maal, zoals het programma heette, inderdaad werd uitgezonden van maandag t/m zaterdag van 18.10 (na de vacaturebank) tot 19.00. Op maandag, woensdag en vrijdag Joost den Draayer, dinsdag en donderdag Frits Spits en op zaterdagavond vaak Felix Meurders. Het NOS maal was in de jaren 70 de voorloper van de Avondspits.
 6. Dank je wel voor deze opname uit de gouden jaren 70, als jochie van 16 dacht ik altijd dat Felix in De Nationale Hitparade de platen "helemaal" draaide. Maar om in 2 uur 30 platen te draaien had hij daar een truc op verzonnen. De platen die al wat langer in de NHP stonden werden op een handige manier ingekort. Felix had van alle platen 2 exemplaren en zo kon hij het 2e exemplaar gebruiken om de plaat na het volgende refrein live in te starten. Ik kwam daarachter toen er van de NHP op vrijdagmiddag in de Firato met publiek zo'n uitzending was. Het inkorten live in het programma ging ook bijna altijd goed. lk ga deze uitzending uit september 1977 dan ook met veel plezier beluisteren. Trouwens zijn er met mij weer een heleboel luisteraars blij met het programma FM op 5 op Radio5.
 7. Bedankt voor de uitzending van FM op 5, ik ga hem weer beluisteren.
 8. Weer bedankt voor de uitzending, ik ga er gelijk naar luisteren.
 9. Heel hartelijk bedankt weer, voor deze mooie uitzendingen van FM op 5
 10. Ik heb de uitzending van FM op 5 van 13 februari gemist, kan iemand deze erop zetten?
 11. Goedemiddag, ik zal het programma van Felix Meurders opnemen. Op de website van NPO radio5 zal het programma begin Januari ook te downloaden zijn. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe programma van Felix. In de Varagids van deze week staat een artikel, over het nieuwe programma. Terug te vinden bij Varagids.nl Veel plezier zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur, op NPO Radio5 met het nieuwe programma van Felix Meurders. Marcel
 12. Het lijkt me fantastisch als iemand van de Verrukkelijke 85 van 1984, nog opnamen heeft.
 13. Ik ga nakijken of Rob Out te gast is geweest bij Frits in De Nationale Hitparade. En of ik daar een opname van heb. Ik laat het even weten.
 14. Ik heb altijd genoten van de programma's die Felix Meurders heeft gemaakt. Altijd op professionele wijze programma's maken, met een dosis humor! Ik kan zoveel voorbeelden van programma's bedenken, zoals De Meurders Methode, Zoekplaatje, De Daverende 30 en later De Nationale Hitparade (de platen draaien we helemaal!). Ik heb ze lang niet allemaal genoemd. Tegenwoordig presenteert Felix alleen nog Spijkers Met Koppen, samen met Dolf Jansen!. Geweldig!
×
×
 • Create New...