Jump to content

Samba-boy

Members
 • Posts

  153
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Den Bosch
 • Interests
  Nederlandse televisie

Contact Methods

 • Website
  Retroforum.nl
 • Facebook
  Facebook.com/MrSambaboy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Samba-boy's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated
 • Conversation Starter Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well

Recent Badges

868

Reputation

 1. Ah, dus toch goed gemerkt. En dan wellicht door Max Hermans op Mixcloud doorgezet?
 2. Is deze regel ook van toepassing als het hier een regionale zender betreft die zelf geen eigen terugluister-service biedt? Ik heb al eerder uitgebreid gezocht, maar Keur in de Middag op NH was en is gewoon nergens integraal online terug te halen, of ik moet me sterk vergissen. Oprechte vraag dit, trouwens. Maar, dank sowieso voor de Business Bonanza, tof dat er zo alsnog het een en ander teruggehaald wordt 😊
 3. Ja, Eftepedia is echt goed, zo intens uitgebreid. Wel heel geestig, met foto's en al, of all places! De 2202 afleveringen Theater omvatten trouwens een totaal van 341(!) gig. Dat is nogal een berg, hopelijk is dit werken met URL's een mooie opening naar nog wat andere linkjes, die ook nog 'stiekem' in de digitale omroepgrotten weggestopt zijn. Ik ben van alles aan het uitproberen nu, nog weinig mazzel tot nu toe.
 4. Nee, de topics worden volgens het bericht dus over de forums verdeeld - maar in geval van de Top 40 (evenals de andere tops) komt er dus een nieuw subforum, 'Hitnoteringen'. Een groot deel van de uploads van toen zijn reeds offline, maar met de topics kan in ieder geval nog altijd nagetrokken worden wat er eerder hier ooit is aangeboden en wellicht verzocht worden tot een nieuwe post/re-upload. Althans, zo heb ik 'm begrepen.
 5. Dat is precies mijn punt, redactie. Er wordt hier verwezen en geadviseerd om het toch vooral even in die club te plaatsen, terwijl die hele club per volgende week al pleite is.
 6. Ik ben er blij mee! ^^ Een post van Vincent met deze uitzending stond eerder online, maar die was al een tijdje niet meer binnen te halen. Wellicht dat een groot deel van de groep 'm toen al heeft mee kunnen plukken.
 7. Heb je deze uiteindelijk nog kunnen terughalen, Berrie? Anders ga ik eens voor je op zoek hier ^^
 8. Je bent er zeker nog niet van op de hoogte dat de clubs gaan verdwijnen?
 9. Oooh, dan heb ik niks gezegd, lekker bezig (PS: met een goede downloadmanager kun je ze ook zo van de site plukken voor offline gebruik, wellicht een tip waar je iets mee kan )
 10. Ik vind het heel tof hoor, begrijp me niet verkeerd, maar zijn deze opnames van dezelfde bron als van de site van Peter van Bruggen?
 11. Maar natuurlijk, graag zelfs! Een beetje respectabele forummer luistert daar wel doorheen, het is allang super dat je de moeite neemt om dit alles op te duikelen en hier te plaatsen. Ik vind het oprecht interessant
 12. Aha. Ook daar dus. Ik was er even abuis mee, omdat ik er bij de 60s Steenen-uploads eerder niks van merkte. Misschien omdat dat totaal alsnog een verwaarloosbaar kleine hoeveelheid data is, dat die nog onder een gratis account valt ^^
 13. Kijk, dit is dus waarom Martin wel gewoon alle lof verdient. Doet niet zo krampachtig moeilijk erover zoals anderen dat wellicht wel doen.
 14. Edit: Hier stond eerder een enigszins geïrriteerd berichtje, mede omdat ik al even aan het puzzelen was en dat wat ik wilde doen niet voor elkaar kreeg... Inmiddels ietsje minder chagrijnig, dus niet meer relevant. 😂 Met een beetje kunst- en vliegwerk heb ik het totaalplaatje eens ingezien. Het zijn om en nabij de 2200(!) afleveringen, dus daar ben je wel even zoet mee. Maakt natuurlijk wel benieuwd waar, of beter gezegd óf, de 1100+ afleveringen uit 1997-2003 nog ergens (be)staan. Trouwens, daarover gesproken... Misschien to be continued.
 15. Nee hoor, ik heb zelf ook wel eens met Pixeldrain geüpload en het staat er echt zwart op wit: "Files will be removed if they have not been viewed for 30 days." Zodoende. Is vervelend, maar het is tenminste een hostingplek. Zoals gezegd; Mediafire heeft dat probleem niet merk ik Wel overigens dank voor deze collectie, erg leuk weer 😃
×
×
 • Create New...