Jump to content

Vince Westcoast

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Vince Westcoast

 • Rank
  Newbie
 1. Ja Dat klop ook wel Eric , er draait minder vermogen als op 747 , ook antenne is nog niet optimaal , het zijn nog steeds testuitzendingen , langzaam aan zal het wel beter worden . alles op z,n tijd. vooralsnog vind ik de modulatie niet verkeerd , is hier mooi helder ,geen compressie . stations naam Radio 675 hoorde ik . Voor een ieder hier alvast de beste wensen voor 2019
 2. Nu op 675 khz. muziek vanaf de groeistad locatie(contact met stationmanager gehad 😉 ,met een goede modulatie , S9 + 10 db hier ,ontvangst locatie Katwijk aan zee .
 3. Hallo Eric , bedankt voor de reactie , ja , muziekkeus blijft in mijn ogen iets persoonlijks , maar als je het leuk vind om een persoonlijke top 50 samen te stellen wil ik hem wel op een bepaald tijdstip voor je uitzenden , heb ik al vaker gedaan voor familie en bekenden , laat maar weten en ga zo door met de rapporten , mvgr. vince
 4. misschien allemaal naar 1 watt pep. 😀
 5. Hallo eric , bedankt voor het vermelden van westcoast , je bevindingen kloppen wel hoor , ik draai idd. geen doorsnee muziek , maar meestal albums met de nadruk op rock , heavy metal en andere extremen , toch vind ik het leuk dat je het vermeld hebt, omdat ik merk dat er zowiezo weinig rapporten van stations uithet westen zijn, de rapporten van de andere stations komen aardig overeen met zoals ik ze hier en in de auto ontvang .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.