Jump to content

Pd2pk

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Zuid scharwoude
 • Interests
  Zeezenders , en muziek programma's jaren 70 van legale omroepen.

Recent Profile Visitors

785 profile views

Pd2pk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

68

Reputation

 1. Hallo Radiovrienden , Het is alleen Bolten als er John voor staat..... Deze gedachten kreeg ik vanmiddag in een platen / singlebak in Heiloo. Hoera vakantie dus op de fiets naar Heiloo , een afstand van 20 kilometer en mooi weer , gewoon naar de kringloop leuk !. Omdat ik tegenwoordig aparte vondsten heb ( Mi Amigo ) sleutelhanger nu dit reclame pareltje van lang geleden . In de singlehoes een flexi disc van de Dizzy Man's Band , sponsor John Bolton ? ...... Zou kunnen het is reclame tenslotte , in elk geval was deze John Bolton een adverteerder van Radio Noordzee , en de woorden Bolton is alleen Bolton als er John voor staat ach Tony Berk......ach ja , hoeveel keer zou Tony dit in prijsbewust geroepen hebben als de kandidaat een prijs van een Bolton tafeltje moest geven , en om later te horen die is raak die is goed . Groeten van peter ( Pd2pk)
 2. Leuke dingen en ja ook wel wat eeuwigheids waarde, ik spaar inderdaad wel gestaag door , ooit had ik een zelfde jasje , maar rond 1980 was er ook een jasje als dit , alleen stonden er op de voorkant een band met kleine zendschepen. Of de achterkant ook het Veronica schip had denk ik wel . Dit jasje had een verhaal dat gaf een beetje de doorslag moet ik bekennen . Zal eens in de toekomst wat leuke items op de foto zetten en het met jullie delen , groeten van Peter .
 3. Dag Radiovrienden , Afgelopen week ben ik in contact gebracht met Hans , zijn achternaam laat ik even achterwege in 1977 was Hans lid van een duikvereniging en de duikclub was in 1977 betrokken bij de schoonmaak van het Veronica schip te Zaandam . Van Hans heb ik afgelopen week zijn aandenken mogen ontvangen welke ik toegevoegd heb in mijn verzameling . Het gaat om het jasje op de foto , welke Hans als dank in 1977 kreeg van de Veronica organisatie . Foto en reportage komen uit het blad van hun duikclub van destijds . Geniet ervan,een mooi verhaal sorry de kwaliteit is niet geweldig maar beter dan niets groeten peter.
 4. Er werd wel veel reclame voir gemaakt Mooi verhaal Leendert groeten Peter.
 5. Dag allemaal , het zal ongeveer 2 weken geleden geweest zijn dat ik met een bevriende Radioamateur uit Belgiƫ een gesprek had . We spraken over offshore radio en over zijn Radio Mi Amigo , hij vertelde mij dat zijn buurvrouw ooit bij modehuis Standing in Aalst had gewerkt, en dat deze mevr nog Stickers had . Wat schetste mijn verbazing vanochtend , Belgiƫ geeft zijn geheimen van de zolder prijs ..... Groeten van peter.
 6. Harm het werkt hoor , mooi de foto's erbij toppie , mooi duidelijk geplaatst ik ben trots , wat is dit toch een mooi forum , keep up the good work groeten vanuit Zuid Scharwoude van Peter .
 7. Bedankt Harm wat leuk , ik ga het bekijken zodra het on line staat, ik zag Rafaella Carra er staan dus nog even geduld , jullie komen hier zonder antenne nog prima door , zonder enige storing , good Work top , groeten peter.
 8. Bedankt Juul , ik kwam dit in een zoektocht ook tegen , ja ik moet zeggen dat de vingers nog niet jeuken om af te regelen ...... Toch sla ik de afregelwijze wel even op , beter mee verlegen als om verlegen. En op een regenachtige zondagmiddag .... Groeten van peter
 9. Bedankt weer even voor deze bruikbare info Juul , Philips tegen Veronica .....nooit geweten dat dit ooit zo gegaan is . Super dat je weer even jou inbreng hebt gepost top . Groeten vanuit Zuid Scharwoude.
 10. Ik heb Juul al even een mailtje gestuurd Harm , 1332 komt ook door ik moet het toestelletje wel in de goede richting draaien, dat komt door dat ferriet staafje ( antennetje ) Verder komen er nu 17.00 uur redelijk wat zenders door , een foto leuk Harm mocht je andere foto's willen hebben geen probleem groeten uit Zuid scharwoude van Peter Ja die 4 of 5 zenders lukt prima ook wat Engels in de fading dat valt mij echt alles mee op dat kleine toestelletje, ook de kerntjes niet verdraaid ik laat het mooi zo het is misschien nog te verbeteren maar het is mooi zo Theo zo blijft het onversleuteld dit ontvangertje Groet Peter
 11. Dag Radiovrienden , Eindelijk na lang zoeken een 192 Radio'tje kunnen bemachtigen . Ik wilde het eerst niet testen maar toch even een 9 volt batterij geplaatst , nu voorzichtig het volume wieltje naar beneden en ja hoor ik hoor gekraak , beetje zoeken en ook een zender te horen, kortom muziek , wat leuk en wat is er nog maar weinig te horen op die oude middengolf ( overdag ) want in de avond zal er wat meer te horen zijn denk ik . Dan toch nog een 2 tal vragen , ik lees dat het radio'tje in 1967 te koop was maar waar kon men dit gevalletje kopen ? En wie weet waar en hoeveel er gemaakt zijn ? Vriendelijke groeten van Peter (pd2pk).
 12. Prachtig Mannen wat een informatie tja een Mi Amigo pakket die lag helaas niet bij de sleutelhanger , groetjes Peter ( pd2pk)
 13. Many thanks for this information about this item of Mi Amigo , did anyone knows were this hangers were made ? Greetings pd2pk Ja tuurlijk mag je dat vragen , het lag in een bak met sleutelhangers bij de kringloop 0, 50 eurocent ik hoefde niet na te denken of ik het geld wel had .....
 14. Dag Radiovrienden , Afgelopen week heb ik een oude sleutelhanger gekocht , gewoon omdat het wel een leuk aandenken was aan Mi Amigo . Mijn vraag is hou oud is dit en wanneer en waar werden deze sleutelhangertjes gemaakt? Ik had deze sleutelhangers nog niet eerder gezien , het komt wat goedkoop over lijkt op een stukje Hardhout . Wie helpt mij verder ? Groeten van peter ( pd2pk)
 15. Wat een leuk verhaal Peter , ja pure nostalgie in de mini , ik hoop dat je na zoveel jaar een mooie ervaring hebt gehad groetjes Peter Kuut .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.