Jump to content

Pd2pk

Members
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Zuid scharwoude
 • Interests
  Zeezenders , en muziek programma's jaren 70 van legale omroepen.

Recent Profile Visitors

1,004 profile views

Pd2pk's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator Rare

Recent Badges

107

Reputation

 1. Beste Radiovrienden , Ik wil jullie even iets van Sylvain Tack laten zien . De wafelbakker uit Buizingen was zoals bekend bij velen ,ook eigenaar van een moderne platen opname studio ( Start Records) Dit was achter de wafelfabriek gevestigd aan de Emille de Rooverlaan in Buizingen. Een artiest uit de Stal van Tack was de Vlaamse zanger John Horton . U krijgt van mij een kijkje in de werkwijze van Sylvain , deze items zijn afkomstig van een muziek producer van de BRT welke vaak betrokken was bij het samenstellen van de muziekkeuze . Sylvain heeft deze spullen met aanbevelingsbrief naar de BRT verzonden in de hoop dat zijn Artiest uiteraard gedraaid zou worden Tot zover weer even een bijdrage van Mij , Muzikale groeten van Peter , ( pd2pk)
 2. Hallo Ben , dank voor de reactie , nu heb ik een beeld bij het singletje , ik werd ook nog via de mail op een wat oudere post van ons forum gewezen voor info . Groeten van Peter.
 3. Dag Radiovrienden , Wie kan wat meer vertellen over de herkomst van deze reclame single. Er wordt reclame gemaakt voor Weekblad LoeLoe , er staat op de hoes een link naar Noordzee en Veronica , was er ooit op deze zenders reclame voor dit weekblad ? Volgens mij is de reclame door Hans Van Willigenburg ingesproken . Ik ben benieuwd of er mensen ooit dat blad gezien of gelezen hebben . Groeten Peter ( Pd2pk)
 4. Super bedankt allemaal , zoveel leuke reacties een berichtje ,een compliment ,en daar wordt ik dan weer blij van . Het zijn tegenwoordig geen eenvoudige dingen om naast audio ook iets anders te vinden van zeezenders of nostalgische materialen van andere zenders. Promotiemateriaal b.v het is zeldzaam aan het worden maar als we met elkaar zo nu en dan wat delen aan foto's LEUK ! Vele groeten van Peter (pd2pk)
 5. Bedankt voor de mooie bijdrage Vincent , ik weet zeker dat je veel mensen blij gemaakt hebt met het uploaden van Mi Amigo uren .
 6. Nog even ter aanvulling de Suzy Flashwafel sticker ( groot Model ) werd volgens mijn Vlaamse kennis verstrekt aan verkooppunten van de Wafels , de 3 kleine foto's komen van een spaaractie van Suzy , einde jaren 60 er was ook een boekje bij waarin deze plaatjes konden worden bewaard , op de achterkant van de plaatjes Suzy informatie .
 7. Dag Radiovrienden , Sinds enige tijd heb ik kennis aan enkele mensen uit Vlaanderen . Afgelopen zomer heb ik aan deze mensen gevraagd uit te kijken naar spullen uit de Mi Amigo Tijd . Ik wil de vandaag ontvangen spullen met jullie delen . Hopelijk roept het bij onze trefpunt vrienden net als bij mij herinneringen op uit deze mooie jaren . De komende winter zal ik meer spulletjes op de foto zetten voor jullie en hier posten. Muzikale groeten ( pd2pk ) Peter.
 8. Hallo Radiovrienden , Het is alleen Bolten als er John voor staat..... Deze gedachten kreeg ik vanmiddag in een platen / singlebak in Heiloo. Hoera vakantie dus op de fiets naar Heiloo , een afstand van 20 kilometer en mooi weer , gewoon naar de kringloop leuk !. Omdat ik tegenwoordig aparte vondsten heb ( Mi Amigo ) sleutelhanger nu dit reclame pareltje van lang geleden . In de singlehoes een flexi disc van de Dizzy Man's Band , sponsor John Bolton ? ...... Zou kunnen het is reclame tenslotte , in elk geval was deze John Bolton een adverteerder van Radio Noordzee , en de woorden Bolton is alleen Bolton als er John voor staat ach Tony Berk......ach ja , hoeveel keer zou Tony dit in prijsbewust geroepen hebben als de kandidaat een prijs van een Bolton tafeltje moest geven , en om later te horen die is raak die is goed . Groeten van peter ( Pd2pk)
 9. Leuke dingen en ja ook wel wat eeuwigheids waarde, ik spaar inderdaad wel gestaag door , ooit had ik een zelfde jasje , maar rond 1980 was er ook een jasje als dit , alleen stonden er op de voorkant een band met kleine zendschepen. Of de achterkant ook het Veronica schip had denk ik wel . Dit jasje had een verhaal dat gaf een beetje de doorslag moet ik bekennen . Zal eens in de toekomst wat leuke items op de foto zetten en het met jullie delen , groeten van Peter .
 10. Dag Radiovrienden , Afgelopen week ben ik in contact gebracht met Hans , zijn achternaam laat ik even achterwege in 1977 was Hans lid van een duikvereniging en de duikclub was in 1977 betrokken bij de schoonmaak van het Veronica schip te Zaandam . Van Hans heb ik afgelopen week zijn aandenken mogen ontvangen welke ik toegevoegd heb in mijn verzameling . Het gaat om het jasje op de foto , welke Hans als dank in 1977 kreeg van de Veronica organisatie . Foto en reportage komen uit het blad van hun duikclub van destijds . Geniet ervan,een mooi verhaal sorry de kwaliteit is niet geweldig maar beter dan niets groeten peter.
 11. Er werd wel veel reclame voir gemaakt Mooi verhaal Leendert groeten Peter.
 12. Dag allemaal , het zal ongeveer 2 weken geleden geweest zijn dat ik met een bevriende Radioamateur uit België een gesprek had . We spraken over offshore radio en over zijn Radio Mi Amigo , hij vertelde mij dat zijn buurvrouw ooit bij modehuis Standing in Aalst had gewerkt, en dat deze mevr nog Stickers had . Wat schetste mijn verbazing vanochtend , België geeft zijn geheimen van de zolder prijs ..... Groeten van peter.
 13. Harm het werkt hoor , mooi de foto's erbij toppie , mooi duidelijk geplaatst ik ben trots , wat is dit toch een mooi forum , keep up the good work groeten vanuit Zuid Scharwoude van Peter .
 14. Bedankt Harm wat leuk , ik ga het bekijken zodra het on line staat, ik zag Rafaella Carra er staan dus nog even geduld , jullie komen hier zonder antenne nog prima door , zonder enige storing , good Work top , groeten peter.
 15. Bedankt Juul , ik kwam dit in een zoektocht ook tegen , ja ik moet zeggen dat de vingers nog niet jeuken om af te regelen ...... Toch sla ik de afregelwijze wel even op , beter mee verlegen als om verlegen. En op een regenachtige zondagmiddag .... Groeten van peter
×
×
 • Create New...