Jump to content

Pd2pk

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Pd2pk

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Zuid scharwoude
 • Interests
  Zeezenders , en muziek programma's jaren 70 van legale omroepen.

Recent Profile Visitors

108 profile views
 1. Mannen heel erg dank voor jullie leuke reacties en uiteraard het ter beschikking stellen van zoveel mooi ktel materiaal . Groeten Peter Kuut ( pd2pk).
 2. In de jaren 80 lag er in de garage van een disco in Petten een 8-track speler in een doos gewoon voor oud vuil met ik denk wel 15 cassettes . De kroegbaas toen zei mij dat bij benzinepompen auto bezitters hun tapes konden ruilen met elkaar je ging de shop in en jou exemplaar leverde je in en pakte een ander .... Geen idee of dit zo was mannen wie weet het ? Groeten peter
 3. Inderdaad Ben , met beeld .
 4. Beste vrienden heel erg bedankt , ik wil deze spot als ringtone gaan gebruiken, ik had nooit gedacht dit spotje weer te horen, ik denk dat de stem onder de muziek Leo v.d Goot is . Vriendelijke radiogolven van Peter.
 5. Dag vrienden ik ben al jaren op zoek naar de reclamespot wat echt grijs gedraaid werd najaar 1975 /76 . Het gaat om deze l.p zie foto . Wie wil mij helpen , groeten Peter .
 6. Ja inderdaad dat zou leuk zijn Marcel , zo uit mijn hoofd was het op maandag middag dat programma. Zeker een mooie herinnering , leuk dat je even een bericht stuurde , vriendelijke radiogolven uit zuid scharwoude .
 7. Dag Marcel , op je vraag opnamen van Hollands Glorie ja die zijn er en wel op you tube . Even intikken Hollands Glorie Aalten en je krijgt 55 minuten van deze radioshow uit Aalten compleet in deze aflevering interviews op straat hier met Big Willem duin . Veel plezier met bekijken en of downloaden namens pd2pk( peter ) Voor jou deze info Marcel , groet peter .
 8. Pd2pk

  wie is dit ook al weer /

  Hallo Juul , nooit geweten dat jij er was in 't Veld , de snackbar was ongeveer 50 meter lopen aan de overkant van de Vriendschap , de snackbar is daar nu ook dicht , ik was daar met het personeel van de mariannebar in wieringerwerf, wij waren wel bekend in Nederland omdat we vaak in de spots van de drive inn shows net voor of na het nieuws te horen waren, je kent ze wel zaterdagavond komen we naar .... We hebben ze allemaal wel op bezoek gehad , bands , en artiesten ik mocht ze allemaal aankondigen zelfs the trammps geweldig mooi ik had daar een iemke roos mengtafel en draaide met stage accompany versterkers s/a wat een mooi spul blauwe versterkers gescheiden hoog en laag versterker, ik heb nog een recording ooit gemaakt van the trammps in de mariannebar. Zelf heb ik ook wel wat in mijn eigen archief aan audio , veel zeezender van meest de club van chris visser , ik wil er best eens wat van uploaden mocht er belangstelling voor zijn , nog niet eerder gedaan uploaden dit is te proberen lijkt mij , Juul het beste weer voor nu gr uit Zuid Scharwoude van pd2pk . Plaatje van mijn middengolfzender waar ik ooit mee draaide en nog heb
 9. Pd2pk

  wie is dit ook al weer /

  prachtig optreden ik ben daar ook geweest , was volgens mij op woensdagavond, ik had the cats nog nooit gezien live , en dat zou ook niet meer komen. indrukwekkend waren toen we bij de vriendschap aankwamen de trailers van het n.o.b enorme kabels over de oprit en de verrassing dat er opgenomen werd. het ouwe vertrouwde veld zei piet..... als ik nu omdat ik in deze plaats werk, nog eens langs deze dancing kom is daar niets meer te doen , ook voor corona al niet meer , dancings sluiten , hebben het moeilijk zo zonde .... ik was deze avond met al het peroneel van de mariannebar te wieringerwerf en voor mijn gevoel met 22 jaar zo ongeveer de jongste in de zaal ........ wat een tijd groeten pd2pk ( peter)
 10. Iedereen onwijs bedankt voor zoveel info en zelfs een recording heel mooi om zo op de hoogte te blijven , mochten er nog meer opnames bij mensen zijn dat zou super zijn om deze hier te mogen ontvangen groetjes van peter ( pd2pk) .
 11. edwin enorm veel dank voor het mooie werk , je weet niet hoeveel dit betekend voor mij , oude herinneringen in audio top vele groeten van peter( pd2pk). mooie radio Marcel dat is gezellig , en raden maar wat een leuk spelletje van vroeger groeten Peter.
 12. Hallo radio vrienden , in de jaren 70 kwam ik veel tussen de middag bij mijn grootouders. Omdat ze naast ons woonden en mijn opa ook tussen de middag thuis was zeer gezellig. Onder de houten tv stond een erres lampenradio waarop steevast het programma tussen 12 en 2 te horen was ( hilversum 1 of 2 denk ik ) . Raden maar .....en de berichten voor land en tuinbouw . Zouden jullie voor mij eens willen kijken of er wat bij jullie is van Kees schilperoort , raden maar en of een aflevering van tussen 12 en 2 . Volgens mij was hans van willigenburg of ted de braak ook aan het programma verbonden . In mijn herinnering zal het rond 1971 geweest zijn dat ik voor het eerst dit programma hoorde, en vele jaren lang . Heel veel dank van pd2pk ( Peter).
 13. Bertus je bent top dank dank ik weet zeker dat je met het ter beschikking stellen van 50 pop afleveringen enorm veel mensen een groot plezier doet hopelijk blijven jullie posten / uploaden vrienden laten we met elkaar delen wat we van deze radio man hebben. de afleveringen die gepost zijn staan op de harde schijf . ik ben er enorm blij mee groeten pd2pk / peter.
 14. Dank Bertus ook namens mij pd2pk ( Peter) mochten er nog meer mensen zijn die ons willen helpen aan opnamen van de TROS of radio 10 met Tom Mulder wat zou dat geweldig zijn dank zij jullie inbreng heb ik 21 uur 50 pop waarvoor mijn oprechte dank radiovrienden wie heeft er misschien nog wat op de plank en wil het met ons delen? 50 pop zou helemaal super zijn .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.