Jump to content

Pd2pk

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Pd2pk

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Zuid scharwoude
 • Interests
  Zeezenders , en muziek programma's jaren 70 van legale omroepen.

Recent Profile Visitors

509 profile views
 1. Wat een leuk verhaal Peter , ja pure nostalgie in de mini , ik hoop dat je na zoveel jaar een mooie ervaring hebt gehad groetjes Peter Kuut .
 2. inderdaad dee dee , zat in vulcano , als je haar maar goed zit......ook deed ze veel achtergrondwerk voor Herman Brood tijdens live concerten , leuke zangeres volgens mij heeft ze ooit nog een relatie met eddy owens gehad ( dacht ik....)
 3. Bedankt voor het reclamespotje, en ze zeggen zelfs binnenkort in het hele land , veel ambitie zeg ik had de spot trouwens nog nooit eerder gehoord dank voor het uploaden groeten van peter .
 4. Waanzinnig dat je met deze schitterende foto's komt , Ardilla enorm dank , ik heb deze foto's ook in mijn map geplaatst op de pc . Nu heb ik even een kijkje in het wereldje van Seven Club , meer materiaal is altijd welkom . Groeten peter ( pd2pk)
 5. Dag Ben en Ardilla , Het klopt inderdaad wat jullie zeggen , Van der Palm en Slotemaker . Ik ben zelf ook al aan het zoeken geweest , beide heren reden zelfs ook rally en in Fiat Er was op Noordzee enorm veel reclame te horen van Seven Club . Zelfs heb ik bij terugkomst van de d.j's op de kade na de afscheids uitzending de namen van Ferry en alle anderen op de auto's zien staan op oude Foto's . Zijn er nog mensen die foto's van de rijschool of van beide heren met de mini's hebben of nog meer info wanneer de rijschool gestopt is ? Groeten van Peter.
 6. Dag vrienden , wie weet er wat meer te vertellen over auto rijschool seven club van vroeger . Wanneer is deze autorijschool met de mini auto's gestart , en wanneer opgehouden met het bestaan. Wie kan er wat meer over de eigenaar vertellen , of wie heeft er misschien wat mooie foto's uit de sevenclub tijd . Ik zou graag eens willen weten wat het adres was van de rijschool om eens te kijken wat er nu is op deze plaats. Wie heeft er dus ook wat foto's van de eigenaar van de rijschool . Ben benieuwd wie wat meer info heeft . Groeten pe
 7. Mannen heel erg dank voor jullie leuke reacties en uiteraard het ter beschikking stellen van zoveel mooi ktel materiaal . Groeten Peter Kuut ( pd2pk).
 8. In de jaren 80 lag er in de garage van een disco in Petten een 8-track speler in een doos gewoon voor oud vuil met ik denk wel 15 cassettes . De kroegbaas toen zei mij dat bij benzinepompen auto bezitters hun tapes konden ruilen met elkaar je ging de shop in en jou exemplaar leverde je in en pakte een ander .... Geen idee of dit zo was mannen wie weet het ? Groeten peter
 9. Beste vrienden heel erg bedankt , ik wil deze spot als ringtone gaan gebruiken, ik had nooit gedacht dit spotje weer te horen, ik denk dat de stem onder de muziek Leo v.d Goot is . Vriendelijke radiogolven van Peter.
 10. Dag vrienden ik ben al jaren op zoek naar de reclamespot wat echt grijs gedraaid werd najaar 1975 /76 . Het gaat om deze l.p zie foto . Wie wil mij helpen , groeten Peter .
 11. Ja inderdaad dat zou leuk zijn Marcel , zo uit mijn hoofd was het op maandag middag dat programma. Zeker een mooie herinnering , leuk dat je even een bericht stuurde , vriendelijke radiogolven uit zuid scharwoude .
 12. Dag Marcel , op je vraag opnamen van Hollands Glorie ja die zijn er en wel op you tube . Even intikken Hollands Glorie Aalten en je krijgt 55 minuten van deze radioshow uit Aalten compleet in deze aflevering interviews op straat hier met Big Willem duin . Veel plezier met bekijken en of downloaden namens pd2pk( peter ) Voor jou deze info Marcel , groet peter .
 13. Hallo Juul , nooit geweten dat jij er was in 't Veld , de snackbar was ongeveer 50 meter lopen aan de overkant van de Vriendschap , de snackbar is daar nu ook dicht , ik was daar met het personeel van de mariannebar in wieringerwerf, wij waren wel bekend in Nederland omdat we vaak in de spots van de drive inn shows net voor of na het nieuws te horen waren, je kent ze wel zaterdagavond komen we naar .... We hebben ze allemaal wel op bezoek gehad , bands , en artiesten ik mocht ze allemaal aankondigen zelfs the trammps geweldig mooi ik had daar een iemke roos mengtafel en draaide met s
 14. prachtig optreden ik ben daar ook geweest , was volgens mij op woensdagavond, ik had the cats nog nooit gezien live , en dat zou ook niet meer komen. indrukwekkend waren toen we bij de vriendschap aankwamen de trailers van het n.o.b enorme kabels over de oprit en de verrassing dat er opgenomen werd. het ouwe vertrouwde veld zei piet..... als ik nu omdat ik in deze plaats werk, nog eens langs deze dancing kom is daar niets meer te doen , ook voor corona al niet meer , dancings sluiten , hebben het moeilijk zo zonde .... ik was deze avond met al het peroneel van de marianneba
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.