Jump to content

Pd2pk

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Zuid scharwoude
 • Interests
  Zeezenders , en muziek programma's jaren 70 van legale omroepen.

Recent Profile Visitors

607 profile views

Pd2pk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

31

Reputation

 1. Harm het werkt hoor , mooi de foto's erbij toppie , mooi duidelijk geplaatst ik ben trots , wat is dit toch een mooi forum , keep up the good work groeten vanuit Zuid Scharwoude van Peter .
 2. Bedankt Harm wat leuk , ik ga het bekijken zodra het on line staat, ik zag Rafaella Carra er staan dus nog even geduld , jullie komen hier zonder antenne nog prima door , zonder enige storing , good Work top , groeten peter.
 3. Bedankt Juul , ik kwam dit in een zoektocht ook tegen , ja ik moet zeggen dat de vingers nog niet jeuken om af te regelen ...... Toch sla ik de afregelwijze wel even op , beter mee verlegen als om verlegen. En op een regenachtige zondagmiddag .... Groeten van peter
 4. Bedankt weer even voor deze bruikbare info Juul , Philips tegen Veronica .....nooit geweten dat dit ooit zo gegaan is . Super dat je weer even jou inbreng hebt gepost top . Groeten vanuit Zuid Scharwoude.
 5. Ik heb Juul al even een mailtje gestuurd Harm , 1332 komt ook door ik moet het toestelletje wel in de goede richting draaien, dat komt door dat ferriet staafje ( antennetje ) Verder komen er nu 17.00 uur redelijk wat zenders door , een foto leuk Harm mocht je andere foto's willen hebben geen probleem groeten uit Zuid scharwoude van Peter Ja die 4 of 5 zenders lukt prima ook wat Engels in de fading dat valt mij echt alles mee op dat kleine toestelletje, ook de kerntjes niet verdraaid ik laat het mooi zo het is misschien nog te verbeteren maar het is mooi zo Theo zo blijft het onversleuteld dit ontvangertje Groet Peter
 6. Dag Radiovrienden , Eindelijk na lang zoeken een 192 Radio'tje kunnen bemachtigen . Ik wilde het eerst niet testen maar toch even een 9 volt batterij geplaatst , nu voorzichtig het volume wieltje naar beneden en ja hoor ik hoor gekraak , beetje zoeken en ook een zender te horen, kortom muziek , wat leuk en wat is er nog maar weinig te horen op die oude middengolf ( overdag ) want in de avond zal er wat meer te horen zijn denk ik . Dan toch nog een 2 tal vragen , ik lees dat het radio'tje in 1967 te koop was maar waar kon men dit gevalletje kopen ? En wie weet waar en hoeveel er gemaakt zijn ? Vriendelijke groeten van Peter (pd2pk).
 7. Prachtig Mannen wat een informatie tja een Mi Amigo pakket die lag helaas niet bij de sleutelhanger , groetjes Peter ( pd2pk)
 8. Many thanks for this information about this item of Mi Amigo , did anyone knows were this hangers were made ? Greetings pd2pk Ja tuurlijk mag je dat vragen , het lag in een bak met sleutelhangers bij de kringloop 0, 50 eurocent ik hoefde niet na te denken of ik het geld wel had .....
 9. Dag Radiovrienden , Afgelopen week heb ik een oude sleutelhanger gekocht , gewoon omdat het wel een leuk aandenken was aan Mi Amigo . Mijn vraag is hou oud is dit en wanneer en waar werden deze sleutelhangertjes gemaakt? Ik had deze sleutelhangers nog niet eerder gezien , het komt wat goedkoop over lijkt op een stukje Hardhout . Wie helpt mij verder ? Groeten van peter ( pd2pk)
 10. Wat een leuk verhaal Peter , ja pure nostalgie in de mini , ik hoop dat je na zoveel jaar een mooie ervaring hebt gehad groetjes Peter Kuut .
 11. inderdaad dee dee , zat in vulcano , als je haar maar goed zit......ook deed ze veel achtergrondwerk voor Herman Brood tijdens live concerten , leuke zangeres volgens mij heeft ze ooit nog een relatie met eddy owens gehad ( dacht ik....)
 12. Bedankt voor het reclamespotje, en ze zeggen zelfs binnenkort in het hele land , veel ambitie zeg ik had de spot trouwens nog nooit eerder gehoord dank voor het uploaden groeten van peter .
 13. Waanzinnig dat je met deze schitterende foto's komt , Ardilla enorm dank , ik heb deze foto's ook in mijn map geplaatst op de pc . Nu heb ik even een kijkje in het wereldje van Seven Club , meer materiaal is altijd welkom . Groeten peter ( pd2pk)
 14. Dag Ben en Ardilla , Het klopt inderdaad wat jullie zeggen , Van der Palm en Slotemaker . Ik ben zelf ook al aan het zoeken geweest , beide heren reden zelfs ook rally en in Fiat Er was op Noordzee enorm veel reclame te horen van Seven Club . Zelfs heb ik bij terugkomst van de d.j's op de kade na de afscheids uitzending de namen van Ferry en alle anderen op de auto's zien staan op oude Foto's . Zijn er nog mensen die foto's van de rijschool of van beide heren met de mini's hebben of nog meer info wanneer de rijschool gestopt is ? Groeten van Peter.
 15. Dag vrienden , wie weet er wat meer te vertellen over auto rijschool seven club van vroeger . Wanneer is deze autorijschool met de mini auto's gestart , en wanneer opgehouden met het bestaan. Wie kan er wat meer over de eigenaar vertellen , of wie heeft er misschien wat mooie foto's uit de sevenclub tijd . Ik zou graag eens willen weten wat het adres was van de rijschool om eens te kijken wat er nu is op deze plaats. Wie heeft er dus ook wat foto's van de eigenaar van de rijschool . Ben benieuwd wie wat meer info heeft . Groeten peter ( pd2pk)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.