Jump to content

Pd2pk

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pd2pk

 1. Hallo Ben , dank voor de reactie , nu heb ik een beeld bij het singletje , ik werd ook nog via de mail op een wat oudere post van ons forum gewezen voor info . Groeten van Peter.
 2. Dag Radiovrienden , Wie kan wat meer vertellen over de herkomst van deze reclame single. Er wordt reclame gemaakt voor Weekblad LoeLoe , er staat op de hoes een link naar Noordzee en Veronica , was er ooit op deze zenders reclame voor dit weekblad ? Volgens mij is de reclame door Hans Van Willigenburg ingesproken . Ik ben benieuwd of er mensen ooit dat blad gezien of gelezen hebben . Groeten Peter ( Pd2pk)
 3. Super bedankt allemaal , zoveel leuke reacties een berichtje ,een compliment ,en daar wordt ik dan weer blij van . Het zijn tegenwoordig geen eenvoudige dingen om naast audio ook iets anders te vinden van zeezenders of nostalgische materialen van andere zenders. Promotiemateriaal b.v het is zeldzaam aan het worden maar als we met elkaar zo nu en dan wat delen aan foto's LEUK ! Vele groeten van Peter (pd2pk)
 4. Bedankt voor de mooie bijdrage Vincent , ik weet zeker dat je veel mensen blij gemaakt hebt met het uploaden van Mi Amigo uren .
 5. Nog even ter aanvulling de Suzy Flashwafel sticker ( groot Model ) werd volgens mijn Vlaamse kennis verstrekt aan verkooppunten van de Wafels , de 3 kleine foto's komen van een spaaractie van Suzy , einde jaren 60 er was ook een boekje bij waarin deze plaatjes konden worden bewaard , op de achterkant van de plaatjes Suzy informatie .
 6. Dag Radiovrienden , Sinds enige tijd heb ik kennis aan enkele mensen uit Vlaanderen . Afgelopen zomer heb ik aan deze mensen gevraagd uit te kijken naar spullen uit de Mi Amigo Tijd . Ik wil de vandaag ontvangen spullen met jullie delen . Hopelijk roept het bij onze trefpunt vrienden net als bij mij herinneringen op uit deze mooie jaren . De komende winter zal ik meer spulletjes op de foto zetten voor jullie en hier posten. Muzikale groeten ( pd2pk ) Peter.
 7. Hallo Radiovrienden , Het is alleen Bolten als er John voor staat..... Deze gedachten kreeg ik vanmiddag in een platen / singlebak in Heiloo. Hoera vakantie dus op de fiets naar Heiloo , een afstand van 20 kilometer en mooi weer , gewoon naar de kringloop leuk !. Omdat ik tegenwoordig aparte vondsten heb ( Mi Amigo ) sleutelhanger nu dit reclame pareltje van lang geleden . In de singlehoes een flexi disc van de Dizzy Man's Band , sponsor John Bolton ? ...... Zou kunnen het is reclame tenslotte , in elk geval was deze John Bolton een adverteerder van Radio Noordzee , en de woorden Bolton is alleen Bolton als er John voor staat ach Tony Berk......ach ja , hoeveel keer zou Tony dit in prijsbewust geroepen hebben als de kandidaat een prijs van een Bolton tafeltje moest geven , en om later te horen die is raak die is goed . Groeten van peter ( Pd2pk)
 8. Leuke dingen en ja ook wel wat eeuwigheids waarde, ik spaar inderdaad wel gestaag door , ooit had ik een zelfde jasje , maar rond 1980 was er ook een jasje als dit , alleen stonden er op de voorkant een band met kleine zendschepen. Of de achterkant ook het Veronica schip had denk ik wel . Dit jasje had een verhaal dat gaf een beetje de doorslag moet ik bekennen . Zal eens in de toekomst wat leuke items op de foto zetten en het met jullie delen , groeten van Peter .
 9. Dag Radiovrienden , Afgelopen week ben ik in contact gebracht met Hans , zijn achternaam laat ik even achterwege in 1977 was Hans lid van een duikvereniging en de duikclub was in 1977 betrokken bij de schoonmaak van het Veronica schip te Zaandam . Van Hans heb ik afgelopen week zijn aandenken mogen ontvangen welke ik toegevoegd heb in mijn verzameling . Het gaat om het jasje op de foto , welke Hans als dank in 1977 kreeg van de Veronica organisatie . Foto en reportage komen uit het blad van hun duikclub van destijds . Geniet ervan,een mooi verhaal sorry de kwaliteit is niet geweldig maar beter dan niets groeten peter.
 10. Er werd wel veel reclame voir gemaakt Mooi verhaal Leendert groeten Peter.
 11. Dag allemaal , het zal ongeveer 2 weken geleden geweest zijn dat ik met een bevriende Radioamateur uit België een gesprek had . We spraken over offshore radio en over zijn Radio Mi Amigo , hij vertelde mij dat zijn buurvrouw ooit bij modehuis Standing in Aalst had gewerkt, en dat deze mevr nog Stickers had . Wat schetste mijn verbazing vanochtend , België geeft zijn geheimen van de zolder prijs ..... Groeten van peter.
 12. Harm het werkt hoor , mooi de foto's erbij toppie , mooi duidelijk geplaatst ik ben trots , wat is dit toch een mooi forum , keep up the good work groeten vanuit Zuid Scharwoude van Peter .
 13. Bedankt Harm wat leuk , ik ga het bekijken zodra het on line staat, ik zag Rafaella Carra er staan dus nog even geduld , jullie komen hier zonder antenne nog prima door , zonder enige storing , good Work top , groeten peter.
 14. Bedankt Juul , ik kwam dit in een zoektocht ook tegen , ja ik moet zeggen dat de vingers nog niet jeuken om af te regelen ...... Toch sla ik de afregelwijze wel even op , beter mee verlegen als om verlegen. En op een regenachtige zondagmiddag .... Groeten van peter
 15. Bedankt weer even voor deze bruikbare info Juul , Philips tegen Veronica .....nooit geweten dat dit ooit zo gegaan is . Super dat je weer even jou inbreng hebt gepost top . Groeten vanuit Zuid Scharwoude.
 16. Ik heb Juul al even een mailtje gestuurd Harm , 1332 komt ook door ik moet het toestelletje wel in de goede richting draaien, dat komt door dat ferriet staafje ( antennetje ) Verder komen er nu 17.00 uur redelijk wat zenders door , een foto leuk Harm mocht je andere foto's willen hebben geen probleem groeten uit Zuid scharwoude van Peter Ja die 4 of 5 zenders lukt prima ook wat Engels in de fading dat valt mij echt alles mee op dat kleine toestelletje, ook de kerntjes niet verdraaid ik laat het mooi zo het is misschien nog te verbeteren maar het is mooi zo Theo zo blijft het onversleuteld dit ontvangertje Groet Peter
 17. Dag Radiovrienden , Eindelijk na lang zoeken een 192 Radio'tje kunnen bemachtigen . Ik wilde het eerst niet testen maar toch even een 9 volt batterij geplaatst , nu voorzichtig het volume wieltje naar beneden en ja hoor ik hoor gekraak , beetje zoeken en ook een zender te horen, kortom muziek , wat leuk en wat is er nog maar weinig te horen op die oude middengolf ( overdag ) want in de avond zal er wat meer te horen zijn denk ik . Dan toch nog een 2 tal vragen , ik lees dat het radio'tje in 1967 te koop was maar waar kon men dit gevalletje kopen ? En wie weet waar en hoeveel er gemaakt zijn ? Vriendelijke groeten van Peter (pd2pk).
 18. Prachtig Mannen wat een informatie tja een Mi Amigo pakket die lag helaas niet bij de sleutelhanger , groetjes Peter ( pd2pk)
 19. Many thanks for this information about this item of Mi Amigo , did anyone knows were this hangers were made ? Greetings pd2pk Ja tuurlijk mag je dat vragen , het lag in een bak met sleutelhangers bij de kringloop 0, 50 eurocent ik hoefde niet na te denken of ik het geld wel had .....
 20. Dag Radiovrienden , Afgelopen week heb ik een oude sleutelhanger gekocht , gewoon omdat het wel een leuk aandenken was aan Mi Amigo . Mijn vraag is hou oud is dit en wanneer en waar werden deze sleutelhangertjes gemaakt? Ik had deze sleutelhangers nog niet eerder gezien , het komt wat goedkoop over lijkt op een stukje Hardhout . Wie helpt mij verder ? Groeten van peter ( pd2pk)
 21. Wat een leuk verhaal Peter , ja pure nostalgie in de mini , ik hoop dat je na zoveel jaar een mooie ervaring hebt gehad groetjes Peter Kuut .
 22. inderdaad dee dee , zat in vulcano , als je haar maar goed zit......ook deed ze veel achtergrondwerk voor Herman Brood tijdens live concerten , leuke zangeres volgens mij heeft ze ooit nog een relatie met eddy owens gehad ( dacht ik....)
 23. Bedankt voor het reclamespotje, en ze zeggen zelfs binnenkort in het hele land , veel ambitie zeg ik had de spot trouwens nog nooit eerder gehoord dank voor het uploaden groeten van peter .
 24. Waanzinnig dat je met deze schitterende foto's komt , Ardilla enorm dank , ik heb deze foto's ook in mijn map geplaatst op de pc . Nu heb ik even een kijkje in het wereldje van Seven Club , meer materiaal is altijd welkom . Groeten peter ( pd2pk)
 25. Dag Ben en Ardilla , Het klopt inderdaad wat jullie zeggen , Van der Palm en Slotemaker . Ik ben zelf ook al aan het zoeken geweest , beide heren reden zelfs ook rally en in Fiat Er was op Noordzee enorm veel reclame te horen van Seven Club . Zelfs heb ik bij terugkomst van de d.j's op de kade na de afscheids uitzending de namen van Ferry en alle anderen op de auto's zien staan op oude Foto's . Zijn er nog mensen die foto's van de rijschool of van beide heren met de mini's hebben of nog meer info wanneer de rijschool gestopt is ? Groeten van Peter.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.