Jump to content

Steven54

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Steven54

  1. Hallo allemaal, Ik was er een poosje niet maar zie nu weer de reacties. Waarvoor mijn dank. Ik kan helaas de zippysharelink niet openen. Maar.... Ik heb ze, de demo's van FWO. Geweldig. Ben er erg blij mee. Het zijn inderdaad 3 stukken met Airborne als tweede. Puur jeugdsentiment šŸ˜. En heel behoorlijke kwaliteit. Nogmaals dank voor het meedenken en de suggesties, al ben ik nog wel benieuwf hoe ik die zippysharelink kan openen op mijn telefoon.... Groet, Steven.
  2. Bedankt voor jullie reacties. Ja ik weet dat ze naderhand wel hits hebben gehad waaronder de genoemde van pvanklei. Maar de demo versie van "Airborne" vind ik zoveel mooier dan de "commerciƫle" versie die naderhand op lp is verschenen. Dus mocht iemand me nog eraan kunnen helpen.... heel graag.
  3. Hallo allemaal, Ik zou heel graag weer de demo opnames van future world orchestra willen hebben. Die zijn een keer in de elpee show geweest lang geleden. Toen heb ik ze opgenomen maar dat cassette bandje ben ik helaas al heel lang kwijt. Het gaat me met name om de demo-opname van "Airborne". FWO had nog niks op plaat uitgebracht op dat moment. Wie kan en wil mij daar nog aan helpen (desnoods tegen vergoeding als de kwaliteit nog prima is) of weet waar ik die nog kan vinden/opvragen? Ik verneem het heel graag. Gr, Steven.
  4. Hallo, Ik ben blij dat er nog opnames bewaard zijn gebleven van de elpee show. Heeft iemand, of weet iemand of de demo opnames van future world orchestra ook nog ergens zijn? Die waren een keer in de elpee show (lang geleden) voorafgaand aan de eerste elpee van FWO. Het gaat mij vooral om de demo opname van "Airborne". Die had ik ooit op cassette opgenomen maar dat bandje heb ik helaas al heel lang niet meer. Ik hoor het heel graag, liefst met een rechtstreekse link naar de betreffende uitzending. Gr, Steven.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.