Jump to content

Wilco Verkerk

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Rotterdam

Contact Methods

 • Website
  https://radiopresident.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wilco Verkerk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

24

Reputation

 1. Nee de zender dat niet zou niet goed zijn geweest. Ga na de zomer wel een andere zender bouwen, gewoon omdat het leuk is! niet omdat het moet.
 2. Ja Juul de frequentie van de antenne is veranderd doordat het gaas helemaal verteerd is. De aarde is veranderd daardoor ook de frequentie swr is van 1:1.1 naar 1:1.8 gegaan voor een kwartgolf invertedL redelijk breedbandig. ik gebruik geen antenne tuner of wat dan ook. Het is de draad een balun en heel veel aarde dat is het. Alles wat aan aarde bruikbaar is, hebben we gebruikt. alleen onder de antenne is nu alles op, dat gaan we vervangen.
 3. Yep signaal op de 918 is zachter, wij gaan eerdaags het dak op het is een antenne probleem. Van de een op de andere dag was de frequentie gezakt van 918 naar 891, dat verbaasde mij dus het dak op wat bleek al het kippengaas verteerd na 5 jaar. Dus weg aardnet we gaan eerdaags nieuwe aarde neerleggen, geen gaas meer maar draad. Daarna zou de 918 weer een stuk harder moeten zijn vanaf Hoogvliet rt
 4. Ja op Allotment 35 & 51 Echter wel op Allotment 50 & 29 beiden dekken het gewenste gebied! Het Regime is helemaal niet streng, Wayne Tropp maakt een leuk programma aardige vent ook trouwens!
 5. Het wordt uiteindelijk een mix in de avond van eind jaren 70 & 80. De luisteraar overdag is anders als in de avond wij hebben dat gepeild, de mail en WhatsApp berichten die daar over binnenkomen vertellen voldoende.
 6. Zeker niet! Ook de platen die veel mensen wel kennen, maar net niet de top 40 haalden staan er ook in. Wil niet zeggen dat ze allemaal in de rotatie staan. 1 ding is duidelijk Andre Hazes , Koos Alberts en dergelijke staan er sowieso niet in!
 7. De blikseminslag was niet direct in de antenne, echter wel vlakbij binnen de 100 meter, Veel statische elektriciteit deed de das om. De jaren 80 zijn ook oldies, er draaien veel platen mee die je nergens anders hoort. 90% van de stations heeft een beperkte keuze van platen uit de 80's ongeveer 1000, wij hebben er ruim 10 duizend in staan. Let op wij zijn geen zeezender freaks, wij zenden niet alleen uit op AM maar ook op DAB+ waar toch meer luisteraars zitten als menigeen denkt.
 8. We zijn sowieso geen syndicated station, dat hebben we ver achter ons gelaten, dat is zo 2019 en er voor. non-stop oldies is de sleutel met hier en daar wat gepresenteerd, in de ochtend van 10.00 tot 12.00 en avond vanaf 20.00 tot 00.00.
 9. Het Probleem met de naam Radio President was dat, je als een soort piraten station gezien wordt wat wij beslist allang niet meer zijn. Golden Oldies Radio verteld wat we doen en zijn, deze zal zeker niet meer veranderen, tijdens onze concessie op DAB+ die nu duurt tot september 2022. De naam is door 90% van de luisteraars al geaccepteerd, tevens veel makkelijker te vinden op DAB+
 10. Zoals de kop vermeld Vanaf 1 Februari wordt Radio President "Golden Oldies Radio" De ombouw is zo goed als klaar, het format is geheel vernieuwd en aangevuld. Een compleet nieuw jingle pakket was daarom ook nodig, deze is ingesproken door Patrick van den Hoek & Scott Leffler De nieuwe naam verteld precies wat wij doen. Uiteraard blijft de AM918 aan en zijn wij verder ook te ontvangen op 4 DAB+ allotments 29 -35- 50 & 51 Uiteraard ook op https://goldenoldiesradio.nl
 11. Inderdaad Theo vreemde HF stromen laat ik het daar op houden, waarschijnlijk moet zelfs de eindtrap print vervangen worden. @Juul Het is een pwm zender van een bekende bouwer.
 12. Er gaat nog veel meer gebeuren maar dat voor later
 13. De zender van Bart staat bij mij op de werk tafel. Op de een of andere manier alle irf460 de irf250 de ic’s de spannings regelaars en nog wat componenten er uit. Gewoon poef
 14. Met een beetje geluk is die rijstebrij spoedig voorbij, dan staat het hier op vermogen en de nieuwe antenne met een straler van 25 meter, die nog even niet werkt maar dat komt wel goed.
 15. Wat President betreft we zitten momenteel op half vermogen, de voeding in de zender is uit gefikt. We hebben gelijk de koe bij de horens gepakt en er komt een nieuwe zender. Wat betreft 918 tja dit was op advies van het AT, dus wordt daar aan gewerkt wordt vervolgd.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.