Jump to content

Wilco Verkerk

Members
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rotterdam

Contact Methods

 • Website
  https://goldenoldiesradio.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Wilco Verkerk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

33

Reputation

 1. Wij zijn nog niet onair er zijn wat problemen met de antenne, die nog niet helemaal duidelijk zijn waar die vandaan komen. Ik ga een nieuwe maken had de litze al vervangen, maar dat gaf ook geen oplossing dus terug naar de tekentafel.
 2. Komt goed Robin heb 2x corona achter elkaar gehad, was niet echt een lolletje. Er staat nu een klein zendertje van 10 watt aan. Het LPF van de goede zender moet nog worden aangepast.
 3. De zender is onair voorlopig staat daar Golden Oldies Radio op. Vandaag een nieuwe litze opgehangen de oude was totaal verbrokkeld, bizar dat die nog wat deed. SWR perfect 1:1,02 toch wel handig zo'n analyzer je ziet alles in een oogopslag. Toen kwam in beneden daar ook nog een keer meten, bleek de antenne connector ook aan vervanging toe te zijn, ook maar gelijk gedaan was toch bezig. Afscheid was zwaar, was nog een echte originele amphenol PL259.
 4. Het komt zeker goed, de invertedL is nog niet aangepast. Ik gebruik geen antenne tuner dus moet er even bij klimmen. Er gaat maar 10 watt naar de antenne als het dat al is. Dus wat het bereik nu al is dat is al lachen. Golden Oldies Radio blijft niet op de AM dit is maar tijdelijk. Harm er komt geen stads radio op, al heb ik alle jingle pakketten wel als oud medewerker.
 5. Harm het is geen vast gelegde merknaam. Ik heb het .com domein al jaren op naam staan.
 6. Ha Robin, Nee vooralsnog geen Radio President het is iets spannender, gewoon iets wat niemand verwacht. Het Jingle pakket wordt momenteel geknipt, het is een feest van herkenning in het Rotterdamse. Ik heb het idee dat de Slovenen, de kraan wat verder hebben opengezet, op de 918. Er is hier niks veranderd, dat houden we goed in de gaten. Het wordt geen ombouwen Golden Oldies Radio blijft, dit komt erbij en is niet direct van mij. Ik zou stoppen op de MG per 31-12
 7. Zoals ik als schreef Waarschijnlijk ergens in Januari 2022 de 1098khz aan vanaf Hoogvliet, op de oude antenne van Golden Oldies Radio het AT is as we speak bezig met de verplaatsing (op papier) van de oude antenne locatie welke nooit is gebruikt te Schiedam. De antenne wordt hiervoor omgebouwd, niet zo moeilijk 13 meter draad er vanaf. De zender die ervoor gebruikt zal worden, is de oude GOR zender. Het wordt geen popcorn radio of golden oldies radio. Dus ergens begin 2022 gaat de 1098 aan.
 8. Ja Harm, het heeft een hoop geld gekost, ja hobby’s kosten geld dat is niet erg dat weet je. Echter kom je op een moment, dat de euro’s duur worden. Helemaal nu tijdens de Corona komen ze niet zo soepel binnen.
 9. Per 31-12 gaat de zender hier uit, het was leuk om op de middengolf uit te zenden. Helaas zijn ook hier de euro’s duur geworden, dan moet je keuzes maken. De Corona tijd is te duur geweest. Wat ga je doen, waar ligt de toekomst 🔮 niet op de MG. De dab+ rondom Amsterdam gaat uit eind september 2022, misschien wel eerder. Vooralsnog blijft die op Allotment 50 nog gewoon aan.
 10. Wij als Golden Oldies Radio (radio President) draaien nog steeds platen uit de jaren 50. De mix is verder uit gebouwd, meer plaatjes minder praatjes.
×
×
 • Create New...