Jump to content

Wilco Verkerk

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wilco Verkerk

 1. Ja op Allotment 35 & 51 Echter wel op Allotment 50 & 29 beiden dekken het gewenste gebied! Het Regime is helemaal niet streng, Wayne Tropp maakt een leuk programma aardige vent ook trouwens!
 2. Het wordt uiteindelijk een mix in de avond van eind jaren 70 & 80. De luisteraar overdag is anders als in de avond wij hebben dat gepeild, de mail en WhatsApp berichten die daar over binnenkomen vertellen voldoende.
 3. Zeker niet! Ook de platen die veel mensen wel kennen, maar net niet de top 40 haalden staan er ook in. Wil niet zeggen dat ze allemaal in de rotatie staan. 1 ding is duidelijk Andre Hazes , Koos Alberts en dergelijke staan er sowieso niet in!
 4. De blikseminslag was niet direct in de antenne, echter wel vlakbij binnen de 100 meter, Veel statische elektriciteit deed de das om. De jaren 80 zijn ook oldies, er draaien veel platen mee die je nergens anders hoort. 90% van de stations heeft een beperkte keuze van platen uit de 80's ongeveer 1000, wij hebben er ruim 10 duizend in staan. Let op wij zijn geen zeezender freaks, wij zenden niet alleen uit op AM maar ook op DAB+ waar toch meer luisteraars zitten als menigeen denkt.
 5. We zijn sowieso geen syndicated station, dat hebben we ver achter ons gelaten, dat is zo 2019 en er voor. non-stop oldies is de sleutel met hier en daar wat gepresenteerd, in de ochtend van 10.00 tot 12.00 en avond vanaf 20.00 tot 00.00.
 6. Het Probleem met de naam Radio President was dat, je als een soort piraten station gezien wordt wat wij beslist allang niet meer zijn. Golden Oldies Radio verteld wat we doen en zijn, deze zal zeker niet meer veranderen, tijdens onze concessie op DAB+ die nu duurt tot september 2022. De naam is door 90% van de luisteraars al geaccepteerd, tevens veel makkelijker te vinden op DAB+
 7. Zoals de kop vermeld Vanaf 1 Februari wordt Radio President "Golden Oldies Radio" De ombouw is zo goed als klaar, het format is geheel vernieuwd en aangevuld. Een compleet nieuw jingle pakket was daarom ook nodig, deze is ingesproken door Patrick van den Hoek & Scott Leffler De nieuwe naam verteld precies wat wij doen. Uiteraard blijft de AM918 aan en zijn wij verder ook te ontvangen op 4 DAB+ allotments 29 -35- 50 & 51 Uiteraard ook op https://goldenoldiesradio.nl
 8. Inderdaad Theo vreemde HF stromen laat ik het daar op houden, waarschijnlijk moet zelfs de eindtrap print vervangen worden. @Juul Het is een pwm zender van een bekende bouwer.
 9. Er gaat nog veel meer gebeuren maar dat voor later
 10. De zender van Bart staat bij mij op de werk tafel. Op de een of andere manier alle irf460 de irf250 de ic’s de spannings regelaars en nog wat componenten er uit. Gewoon poef
 11. Met een beetje geluk is die rijstebrij spoedig voorbij, dan staat het hier op vermogen en de nieuwe antenne met een straler van 25 meter, die nog even niet werkt maar dat komt wel goed.
 12. Wat President betreft we zitten momenteel op half vermogen, de voeding in de zender is uit gefikt. We hebben gelijk de koe bij de horens gepakt en er komt een nieuwe zender. Wat betreft 918 tja dit was op advies van het AT, dus wordt daar aan gewerkt wordt vervolgd.
 13. Theo ze gaan uitzenden met een spoel antenne, dat heb ik vernomen van Peter van Velzen ze hebben geen plek voor een mast of ander soort constructie. Als je dat weet als station, dan kies je voor een andere frequentie waarbij de spoel antenne wel een deel van het vermogen kwijt kan. Lager als de 1224 kan ik niet aanbevelen, voor een spoel antenne het werkt dan gewoon niet meer.
 14. Ja Antenne DOM stad zou via de zelfde antenne als die van Ruud uit gaan zenden. Ook de 828 zou vanaf die zelfde antenne gaan komen.
 15. Dat spotje komt er aan is al in de maak
 16. Het nieuws in de avond is er niet meer dat hebben we geskipt. We gaan liever nu van frequentie wisselen in plaats van over een jaar.
 17. Dan Hebben ze daar waarschijnlijk niks anders meer vrij. Helemaal gelukkig ben ik nog niet dus heb ik nog overleg met de desbetreffende afdeling want er is nog wat anders beschikbaar.
 18. Ja ze zien ons liever op een 100watt frequentie, in plaats van de 50watt ze verwachten storingen bij een andere deelnemer(s) Het gaat in complete samenspraak liever zo als andersom. Denk dat ze metingen hebben gedaan, mij zelf is bekend dat Nederwetten niet verder komt als een km of 10 met 100watt en dat je daarna ons weer hoort. Ik weet niet of Ruud geklaagd heeft, ik denk het niet anders had hij mij wel gebeld. Eerst ga ik de invertedL ombouwen dat is het makkelijkste naar de 918 ongeveer 9 meter er af en daarna aandacht geven aan de verticaal van bijna 30 meter hoog die moet ik
 19. Deze maand oktober gaat Radio President verhuizen van de 828 naar de 918, dit is geheel in samenspraak met het AT geweest. Die zien ons liever op een 100watt frequentie in plaats van de 50 waar wij nu opzitten. Als het niet bevalt kijken we samen verder naar een betere oplossing. Wij hadden liever de 1116 gehad maar lag net iets buiten ring zoals het bij het AT is vast gelegd.
 20. Inderdaad Ruud met productieovereenkomst.
 21. Wij hebben in Rotterdam Lombardijen ook de 1485 aanstaan als de zender uit staat knalt Jong Europa daar ook binnen. Ik heb AT al verzocht om een andere frequentie voor ons op die locatie. De zender uit Alphen staat er ook een paar hertz naast, dus krijg je daar een extra fluit toon van.
 22. Het geluid is ook niet om te pruimen maar dat is mijn mening.
 23. Inderdaad en de 675 staat weer uit de huur periode van Hofstad is voorbij.
 24. Ja vanaf de zelfde locatie als de 675 en de 1008. Probleem van de 675 is de antenne en een tikkie eigenwijze zender eigenaar. Het signaal zou veel beter kunnen zijn als de spoel antenne vervangen zou worden, door bijvoorbeeld een inverted L of V tevens het weglaten van al die antenne tuners.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.