Jump to content

Helmut

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Helmut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

48

Reputation

 1. Ik moet ergens nog zo ca. vijf stuks hebben liggen. Ik meen we hadden 1000 laten persen toen.
 2. Ik denk ook aan een tweede zender op DAB+ op het net van MTVNL.
 3. Ik vergeet het nooit meer, Veronica Sorry, Herman Stok jij eerste, echte DJ....
 4. Ik vrees dat we hier geen echte antwoord op zullen kregen. Echte 3 dB kunnen het niet zijn. Of zul Ruud één echte uitvinding hebben gemaakt, welke hij natuurlijk geheim houdt.
 5. Ja de tweede advertentie moet eigenlijk de oudere zijn.
 6. Oh zij "leeft" nog de door mij geproduceerde CD. Lang geleden👍
 7. Hoezo woordt de 1467 sterker, wanneer de 1179 on air is? Lijkt me onlogisch?
 8. Lang geleden, maar ik meen dat ik Nico Volker heb ontmoet toen de Communicator in IJmuiden lag en later toen we met dit omgebouwde zendschip naar de trintelhaven voeren. Was hij niet ook de baas van Holland FM? Wat heeft hij daarna gedaan?
 9. Wat me wel verrast hééft, is dat NPO Radio 2 niet Annemieke's A-lijst voortzet tussen 2 en 4, nu dan van maandag tot vrijdag Dit is één soortgelijk programma zoals dat van Stenders was. Nee zij verschuiven Gijs Stavermann van 12 naar 2 tot 4 uur. Nu is de weg voor Rob Stenders en zijn Platenbonanza vrij. De Omroepen hebben niks geleerd.....
 10. Ik heb ergens gelezen dat je op DAB gestopt bent?
 11. Het staat vast dat Rob met zijn programma Platenbonanza te horen zul zijn tussen 14 en 16 uur. Ik herinner me een keer gelezen te hebben dat Rob gezegd heeft dat hè nooit meer een ochtendprogramma wil maken haha
 12. Wat denken jullie, woordt het wat met Radio Veronica onder zijn nieuwe baas Rob Stenders? Mijn wensen zijn één nieuwe ochtendshow met Tim op het Broek(en niet omdat hij hier ook op het forum actief is^^). Wilfred Genee moet terug van 16 tot 18 uur. En het leukste in de nacht van 1 tot 5 uur: Het beste uit 50 jaar Radio Veronica 1965 tot 2015( Veronica is ja verplicht muziek uit te zenden die meer dan 5 jaar oud is, tenminste voor een groot deel). Dit alles in samenwerking met o.a. de Stichting Norderney. Men mag ja nog dromen.
 13. Bedankt Douwe. Daarom was ik ook een beetje in de war. VBRO heet nu BNL en is in België kortgeleden zijn licentie kwijtgeraakt. Niet meer te ontvangen op FM en DAB. Dit is helaas heel jammer.
 14. De Spaanse zenders op 1341 kHz zijn het grotere probleem, zij zijn nog breder dan de BBC qua modulatie.
 15. Welk Belgisch radiostation gaat de studio weer opbouwen? Bedankt Douwe.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.