Jump to content

Radio3000

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Radio3000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

5

Reputation

 1. Ik ben 59 jaar en behalve muziek liefhebber ook een Radio fan. Tegenwoordig vind ik de Radio een “eenheids worst” bijna iedereen doet het zelfde, erg saai allemaal. De Radio zenders van vroeger waren veel spannender zoals: Radio Veronica 192/538 (vanaf zee) Radio Noordzee (R.N.I.) 220 (vanaf zee) Radio Mi Amigo (vanaf zee) AFN (American Forces Network) vanuit Soesterberg TROS Radio (Hilversum 3) Radio Veronica (Radio 3) Veronica Lokaal) ( Oorspronkelijk vanaf de Firato) Radio Benelux (vanuit het Gooi) Roulette 103 (vanuit Baarn) Digitaal Hit FM (Vanuit Baarn) Radio 10 (via de kabel) Cable One ( via de kabel) Power FM (via de kabel) Radio 103 ( gouwe ouwe zender) Tegenwoordig luister ik veel naar Joe.nl ( internet Radio) Dit is een Nederlands onderdeel van Joe België , met zo goed als non stop muziek uit de jaren 60 t/m het beste van nu. Wim
 2. Beste Vincent, Wil je deze TROS Top 50 van 1 0ktober 1981 nog een keer opnieuw plaatsen? Alvast bedankt. M.v.g. Wim
 3. Beste Vincent, Kan de TT 50 van 1 oktober 1981 nogmaals geplaatst worden? Alvast bedankt. M.v.g. Wim
 4. Beste Vincent, Kan deze TROS Top 50 nog een keer geplaatst worden ?want de link werkt niet meer. Alvast bedankt 👍
 5. Dat is natuurlijk ook prima als dat andere zijn die nu al recentelijk op het forum staan want die heb ik natuurlijk al beluisterd.
 6. ik heb de eerste TT50 uitgezonden op do 1 juni 1978 met veel genoegen teruggeluisterd! Ferry Maat is een Top DJ en presenteerde deze Hit Marathon. Mooie jingles en Ook het TROS internationaal Popnieuws met good old mr. Tom Mulder (Klaas Vaak) TROS Radio. Hit Radio! Heeft iemand ook nog een TROS Top 50 uit het jaar 1980? Alvast bedankt.
 7. Helaas zijn bijna alle geplaatste radio shows niet meer af te spelen omdat ze verlopen zijn.😢
 8. Beste Vincent, Is het mogelijk om de allereerste TROS Top 50 van 01 jun 1978 nog een keer te plaatsen? Alvast bedankt.
 9. Beste Juul,

   

  De Top 30 Countdown stopte op 1 december 1985 omdat toen de nieuwe radio zenderprofilering inging.

  1. Show previous comments  4 more
  2. Radio3000

   Radio3000

   Beste Juul.

    

   Ik heb het betreffende bericht gevonden!

   Het staat bij zoekterm ‘Rocking  America The Top 30 Countdown”

   Door Juul  geplaatst op 20 juni 2012.

    

   M.v.g.


   Wim

    

  3. Juul

   Juul

   Oh, ging het daar over. Maar dat was mij in je eerste bericht niet duidelijk. Nu wel.

  4. Radio3000

   Radio3000

   Beste Juul.

    

   Dat is dan gelukkig ook weer opgelost.

   Fijne avond nog.

    

   M.v.g.


   Wim

    

   Fan TROS Radio ( periode 1974-1986}

    

 10. Radio3000

  Ad Roland geridderd

  Ad Roland was een van de vaste krachten van de TROS donderdag. Hij presenteerde diverse programma’s zoals b.v. de Polderpop Parade en de Nederlandstalige Top 10. Ook viel hij in voor andere programma’s zoals de TROS Top 50 en de Soulshow waar hij zijn bijnaam “ Ad Soulland” aan te danken had. Ook Ik wil Ad daarom van harte feliciteren met deze verdiende onderscheiding.
 11. Beste Tino, Geweldig bedankt voor dit stukje jeugdsentiment!👍 Het was weer even donderdagmiddag in 1983. ik heb er van genoten.🤗 Met nummers die ik lang niet meer gehoord had. Zelfs na 37 jaar klinkt deze TT50 nog steeds niet oubollig. m.v.g. Wim (Radio 3000)
 12. Ja Ferry Maat was een Top DJ! Door zijn vlotte presentatie en mooie jingles was het een genot om naar de TROS Top 50 te luisteren! Op 1 december 1985 werd de zender profilering ingevoerd en werd Hilversum 3 omgedoopt tot Radio3. De toenmalige radiobazen vonden vanaf het begin al dat 3 Hitparades op 1 station te veel waren en kregen dus vanaf toen hun zin! De lachende 3e was de VOO (Radio Veronica) die van de “volle vrijdag” ( met o.a. de Nederlandse Top 40) de best beluisterde dag op Radio 3 maakte!✍️
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.