Jump to content

Stijn van Nuland

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Stijn van Nuland

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik dacht toevallig gisteren nog: heeft Bert hier niet een aflevering over gemaakt? Dank voor het doorsturen!
 2. Wederom een verzoek: Ik ben inmiddels weer wat verder met mijn onderzoek. De periode 1978-1988 heb ik al uitvoerig geanalyseerd. Het is nu de beurt aan de periode 1990-1995. Mochten mensen nog uitzendingen uit die periode hebben liggen, dan houd ik mij van harte aanbevolen. Het hoeven niet per se bijzondere uitzendingen te zijn. Een normale 'doorsnee' aflevering volstaat ook. Alle beetje helpen! Zodra ik mijn cijfer binnen heb in juni, deel ik uiteraard mijn resultaten met jullie. Alvast bedankt!
 3. Heel veel dank voor alle hulp tot op heden! Ik ben ondertussen al een stuk verder in mijn onderzoek, mede dankzij jullie bijdrages. Ik ben nog op zoek naar een aantal specifieke uitzendingen. Hieronder een lijstje. Mocht je er eentje of meerdere van in je collectie hebben, dan hoor ik het uiteraard graag. Live Aid: 13 juli 1985 Ontploffing Challenger: 28 januari 1986 Ontploffing Tsjernobyl: 26 april 1986 Sinterklaasuitzending: 5 december 1987 Val van de muur: 9 november 1989 Dood Freddy Mercury: 24 november 1991
 4. Hallo allemaal, Momenteel ben ik bezig met mijn scriptie voor de opleiding Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik doe mijn scriptie over De Avondspits, bij u allen wel bekend. Een minpuntje, het Beeld en Geluid-archief in Hilversum is momenteel gesloten. Voor opnames van het programma heb ik inmiddels contact met iemand die mij er van een aantal kan voorzien, maar extra materiaal is altijd welkom, vooral uit de beginjaren van het programma. Er zijn op dit forum al een hele hoop uitzendingen gepost, maar al die linkjes zijn helaas al verlopen. Mocht je
 5. Hoi!

   

  Door een beetje scrollen door deze website zag ik dat jij een hele zwik uitzendingen van De Avondspits in je bezit hebt. Momenteel ben ik bezig met mijn scriptie voor de bachelor Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, die gaat over De Avondspits. Helaas is momenteel het archief in Beeld en Geluid dicht en dus kan ik daar niet bij de opnames van het programma. Ben jij misschien bereid om je uitzendingen met me te delen? Je zou me er enorm mee helpen!

   

  Groeten,

  Stijn

  1. Albatrosstudio

   Albatrosstudio

   Stijn,

    

   Als je de zoekfunctie rechts bovenin gebruikt (nadat je in de balken eerst Forums en daarna Nederland hebt geselecteerd) kun je zo een aantal downloaden.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.