Jump to content

Kadoelen

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Kadoelen

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo Hans, Ik wist niet dat je hier columns schreef. Vandaag heb ik via de post jouw boek over 100 jaar radio ontvangen en daarna deze column gezien. Ik ben een enorme radiofan en ben blij dat ik dit boek bij Rockart heb besteld. Binnen 2 dagen was het in mijn woonplaats Oberursel in Duitsland. En ik verheug mij al op het lezen en het teruggaan naar vervlogen tijden. Muzikale groet van Theo
 2. Kijk, nu heb ik er weer 3 die ik nog miste, perfect, dank je ´Eergisteren´. Nu heb ik bijna van elk jaar minstens 1 top 100 (Nationale Hitparade, Top 40 of Top 50), behalve nog 1972 (alleen fragmenten), 1989 en 1996. het zou schitterend zijn als iemand deze heeft en beschikbaar kan stellen. Bij voorbaat dank!
 3. Micha, heel erg bedankt voor het vroegere uploaden van de top 100 lijsten. Het enorme voordeel van die Stackfiles is, dat je deze ook nu nog kunt downloaden, in tegenstelling tot de andere downloadfiles. Misschien kunnen andere ´nieuwe radiofreaks´ op deze site ook wat met deze informatie. Ik mis nog steeds redelijk veel top 100´s , maar ik hoop dat ze in de toekomst hier ook weer eens worden neergezet.
 4. Hartstikke bedankt!! Steeds weer een nieuw jaar erbij, mooi!
 5. Mooi om al deze top 100 lijsten te kunnen horen, bedankt!! Ik heb ze nog steeds niet allemaal, maar ik hoop dat de ontbrekende lijsten nog eens langskomen!
 6. Alweer bedankt! Ik kan mij nog aan een Dikvoormekaar Show herinneren, waar ze Ruud Krol nagemaakt hebben. Dat was zo geweldig leuk, maar ik heb het nooit meer gehoord en gevonden. Heb je misschien deze uitzending? Bedankt!!!!
 7. Bedankt Ronald, helemaal te gek! Terug naar mijn jeugd.....
 8. Hallo Hendrik, wederom bedankt! Ik ken echter alleen maar versie 2 en 3 downloaden, de nummer 1 gaat niet meer. Is dat alleen bij mij het geval?
 9. Hartstikke bedankt Edwin en Hendrik. Heerlijk!! Ik heb een aantal jaar geleden mijn cassettes weggegooid, stom stom stom. Maar ik heb denk ik nog wel wat bewaard. Ik ga in de kelder zoeken!
 10. Hallo allemaal, ik ben nieuw hier en heb een vraag, die waarschijnlijk al vaker is gesteld. Ik ben een groot liefhebber van hitparades en ga hier zeker ook wat bijdragen. Vooral Felix Meurders was/is mijn grote held. Ik probeerde wat opnames te beluisteren, maar dan komt bij Pixeldrain meestal de mededeling ´not available anymore´. Is er een manier om deze uitzendingen toch te kunnen horen of moeten ze dan opnieuw geüpload worden? Alvast bedankt voor jullie hulp. Groet Theo
 11. Goedenavond, ik ben hier nieuw en wilde deze uitzending beluisteren. Als ik op de link klik, komt de volgende (waarschijnlijk inmiddels voor iedereen bekende) mededeling: This file does not exist, or it has been removed. Is er een manier om deze uitzendingen toch te beluisteren?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.