Jump to content

Kadoelen

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kadoelen

 1. Dank je wel Martinja, mooi om nu ook deze ´top 100´ te hebben!!
 2. Aangezien ik in Duitsland woon, heb ik niet meegekregen of er een top 100 jaaroverzicht over het haar 2021 is uitgezonden. Mits ja, heeft iemand dat overzicht (3 FM / Q Radio of Radio 538) opgenomen en kan/mag diegene dat dan hier plaatsen? Zou mooi zijn!
 3. Een heel goed doel, ik bedank alvast Serious Request en de inwoners van Nederland voor het ophalen van veel geld! Maar ja, de omstandigheden zijn niet gunstig.....
 4. Hier nog het laatste uur https://pixeldrain.com/u/RYUp993C TROS-H1-19830313-0500-0600-KasVanIersel-DeEngelseTop100van1964.mp3 ~ pixeldrain
 5. Ik verzamel nu sinds ongeveer 12 maanden de top 100 jaarlijsten van de Nationale Hitparade, Veronica, Noordzee, Tros, Q-Radio en 538. Ik heb al een aardig rijtje, maar ben elke keer dolblij als ik weer eentje bij krijg, zoals nu! Bij deze lijst zat ik destijds als 10 jarige voor de radio en was aandachtig luisteraar en schrijver van de platen en de bijbehorende nummers. Bedankt Martinja en Ronald!
 6. Goedenavond allemaal, Dit is de eerste keer dat ik hier iets upload en het gaat inderdaad gemakkelijker als dat ik dacht. Op verzoek heb ik de jaaroverzichten van 1972, die ik in mijn bezit heb, bij elkaar gezocht. De volgende jaaroverzichten vind je in de link: Veronica Top 100 met Chiel Montagne, Tom Collins, Klaas Vaak, Lex Harding en Rob Out Radio Noordzee Top 100 met Peter Holland, Nico Steenbergen, Leo van der Goot, Alfred Lagarde, Tony Berk en Ferry Maat Daverende Dertig Top 100 met Felix Meurders en Vincent van Engelen Alleen: van die Daverende Dertig heb ik alleen maar fragmenten gevonden. Heeft iemand de hele top 100 in zijn bezit? https://pixeldra.in/l/G39qZfzD Ik hoop dat dit de juiste manier is geweest om dit moois hier te downloaden. Groet Theo
 7. Ik heb net gezien dat alle podcasts in de serie Radio reuzen ook bij Spotify te horen zijn. Ik ga ze zeker allemaal beluisteren, zo goed!
 8. Hallo Hans, Ik wist niet dat je hier columns schreef. Vandaag heb ik via de post jouw boek over 100 jaar radio ontvangen en daarna deze column gezien. Ik ben een enorme radiofan en ben blij dat ik dit boek bij Rockart heb besteld. Binnen 2 dagen was het in mijn woonplaats Oberursel in Duitsland. En ik verheug mij al op het lezen en het teruggaan naar vervlogen tijden. Muzikale groet van Theo
 9. Kijk, nu heb ik er weer 3 die ik nog miste, perfect, dank je ´Eergisteren´. Nu heb ik bijna van elk jaar minstens 1 top 100 (Nationale Hitparade, Top 40 of Top 50), behalve nog 1972 (alleen fragmenten), 1989 en 1996. het zou schitterend zijn als iemand deze heeft en beschikbaar kan stellen. Bij voorbaat dank!
 10. Micha, heel erg bedankt voor het vroegere uploaden van de top 100 lijsten. Het enorme voordeel van die Stackfiles is, dat je deze ook nu nog kunt downloaden, in tegenstelling tot de andere downloadfiles. Misschien kunnen andere ´nieuwe radiofreaks´ op deze site ook wat met deze informatie. Ik mis nog steeds redelijk veel top 100´s , maar ik hoop dat ze in de toekomst hier ook weer eens worden neergezet.
 11. Hartstikke bedankt!! Steeds weer een nieuw jaar erbij, mooi!
 12. Mooi om al deze top 100 lijsten te kunnen horen, bedankt!! Ik heb ze nog steeds niet allemaal, maar ik hoop dat de ontbrekende lijsten nog eens langskomen!
 13. Alweer bedankt! Ik kan mij nog aan een Dikvoormekaar Show herinneren, waar ze Ruud Krol nagemaakt hebben. Dat was zo geweldig leuk, maar ik heb het nooit meer gehoord en gevonden. Heb je misschien deze uitzending? Bedankt!!!!
 14. Bedankt Ronald, helemaal te gek! Terug naar mijn jeugd.....
 15. Hallo Hendrik, wederom bedankt! Ik ken echter alleen maar versie 2 en 3 downloaden, de nummer 1 gaat niet meer. Is dat alleen bij mij het geval?
 16. Hartstikke bedankt Edwin en Hendrik. Heerlijk!! Ik heb een aantal jaar geleden mijn cassettes weggegooid, stom stom stom. Maar ik heb denk ik nog wel wat bewaard. Ik ga in de kelder zoeken!
 17. Hallo allemaal, ik ben nieuw hier en heb een vraag, die waarschijnlijk al vaker is gesteld. Ik ben een groot liefhebber van hitparades en ga hier zeker ook wat bijdragen. Vooral Felix Meurders was/is mijn grote held. Ik probeerde wat opnames te beluisteren, maar dan komt bij Pixeldrain meestal de mededeling ´not available anymore´. Is er een manier om deze uitzendingen toch te kunnen horen of moeten ze dan opnieuw geüpload worden? Alvast bedankt voor jullie hulp. Groet Theo
 18. Goedenavond, ik ben hier nieuw en wilde deze uitzending beluisteren. Als ik op de link klik, komt de volgende (waarschijnlijk inmiddels voor iedereen bekende) mededeling: This file does not exist, or it has been removed. Is er een manier om deze uitzendingen toch te beluisteren?
×
×
 • Create New...